Νεφελιμ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Του σταλινισμού δηλαδή να μην μας νοιάζει, ε; χρυσαυγουλο αλερτ 1
Nephelia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Συμφωνώ..... Αλλα το οτι ακους και μαθαινεις μονο για ναζιστες κτλ εχει να κανει και με την προτίμησή σου στην πληροφόρηση. Τεσπα. όχι προσπαθώ να είμαι αντικειμενική και έχω τα αυτιά μου ανοιχτά και βλέπω τα πάντα και διαβάζω όλες τις απόψεις.Για να μην με παρεξηγήσεις θα έγραφα τα ίδια για κάποια σταλινιστική συμμορία αν έκανε τα ίδια.Δεν δικαιολογώ κανέναν χώρο να παράγει την βία.Θα παραμένει πάντα αδικαιολόγητη και αποτρόπαια για μένα.Και η ανοχή πρέπει να τελειώσει επιτέλους.Επίσης μην ξεχνάς ότι τέτοια δημοσιεύματα όπως καλή ώρα το θέμα του τόπικ απλά παράγουν μίσος που στο τέλος όλοι ξέρουμε που καταλήγει
brickman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 χρυσαυγουλο αλερτ Επεσες εξω.... όχι προσπαθώ να είμαι αντικειμενική και έχω τα αυτιά μου ανοιχτά και βλέπω τα πάντα και διαβάζω όλες τις απόψεις.Για να μην με παρεξηγήσεις θα έγραφα τα ίδια για κάποια σταλινιστική συμμορία αν έκανε τα ίδια.Δεν δικαιολογώ κανέναν χώρο να παράγει την βία.Θα παραμένει πάντα αδικαιολόγητη και αποτρόπαια για μένα.Και η ανοχή πρέπει να τελειώσει επιτέλους.Επίσης μην ξεχνάς ότι τέτοια δημοσιεύματα όπως καλή ώρα το θέμα του τόπικ απλά παράγουν μίσος που στο τέλος όλοι ξέρουμε που καταλήγει Οκ συμφωνω....
Nephelia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 τόσος ντόρος για το τίποτα.Τελικά πόσοι Μουσουλμάνοι πέρασαν ; 3 ; επειδή διάβασα κάτι για δύο με τρία άτομα.
REDODIN7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε φιλε δεν έχω πρόβλημα με έναν που είναι ΕΛΛΗΝΑΣ έστω και αν μιλάει τουρκικα η αν είναι μουσουλμάνος. Αλλα αυτό είναι το πρόβλημα που μερικοί δεν καταλαβαίνουν αυτοί δεν είναι έλληνες δηλαδή δεν αγαπάνε την ελλάδα θέλουν να αποσχιστούν και να πάνε στην τουρκια. Αν ήταν άτομα που αγαπάνε αυτή την πατρίδα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να τους βοηθήσω για τις δυσκολίες που περνάνε και να τους σταθώ σαν πιο αδύναμοι που είναι αλλά αυτοί δεν έχουν αυτό τον σκοπό. Επίσης είπες κάτι που δεν ισχύει και για τους Έλληνες του εξωτερικού έχω πρόβλημα γιατί την κόπανε από εδώ και μετά έχουν και απαιτήσεις. Και εγώ σκέφτομαι να φύγω στο μέλλον αλλα δεν θα έχω καμια απαίτηση επιλογή μου ήταν να φύγω δεν με έδιωξε κανεις. Τέλος όσο αφορά το τελευταίο σκέλος δηλαδή του ναζισμού και τις ΧΑ είμαι 100% κατά γιατί τα ισοπεδούν όλα και βεβαια φοβάμαι για την αύξηση του ποσοστού τους γιατί μπορεί να έχουμε πολλά προβλήματα όπως (μακριά από εμάς) έναν νέο εμφύλιο.
Nephelia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Αλλα αυτό είναι το πρόβλημα που μερικοί δεν καταλαβαίνουν αυτοί δεν είναι έλληνες δηλαδή δεν αγαπάνε την ελλάδα θέλουν να αποσχιστούν και να πάνε στην τουρκια. Δεν είναι Έλληνες άρα δεν αγαπάνε την Ελλάδα.Εντάξει,όπως νομίζεις.Κατά τ'άλλα,τα ξέρεις τα παιδιά που πέρασαν ; αν όχι,πως μιλάς με τόση σιγουριά εκ μέρους τους ;
Cossutius. Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Αλλα αυτό είναι το πρόβλημα που μερικοί δεν καταλαβαίνουν αυτοί δεν είναι έλληνες δηλαδή δεν αγαπάνε την ελλάδα θέλουν να αποσχιστούν και να πάνε στην τουρκια. Από που πηγάζει κατ΄αρχην αυτό που γράφεις αδελφέ? Επισης ο Φιλιππος έχει γράψει νωρίτερα πολύ σωστά ότι ο σκοπός του Ελληνικού κράτους είναι αυτοί οι άνθρωποι να σπουδάσουν εξ αιτίας της Ελλάδας, να αγαπήσουν την Ελλάδα.
REDODIN7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Από που πηγάζει κατ΄αρχην αυτό που γράφεις αδελφέ? Επισης ο Φιλιππος έχει γράψει νωρίτερα πολύ σωστά ότι ο σκοπός του Ελληνικού κράτους είναι αυτοί οι άνθρωποι να σπουδάσουν εξ αιτίας της Ελλάδας, να αγαπήσουν την Ελλάδα. Μιλανε ελληνικα ? Γιατι εγω στην ξανθη που εχω παει δεν θυμαμε κατι τετοιο.Το θεμα ειναι οτι πσουδαζουν εδω αλλα δεν αγαπανε την ελλαδα. Δεν είναι Έλληνες άρα δεν αγαπάνε την Ελλάδα.Εντάξει,όπως νομίζεις. Μπορει καποιος να θεωρηθει ελληνας ή γερμανος ή ιταλος αν δεν αγαπαει την πατριδα του ? Κατά τ'άλλα,τα ξέρεις τα παιδιά που πέρασαν ; αν όχι,πως μιλάς με τόση σιγουριά εκ μέρους τους ; Δεν μιλαω ειδικα για αυτα τα παιδια μιλαω γενικα, δεν περασαν μονο φετος αλλα τοσα χρονια. Και εσυ μιλας για μενα και με κρυνεις αλλα δεν με ξερεις αλλα με κρυνεις για αυτα που λεω.
Cossutius. Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μιλανε ελληνικα ? Γιατι εγω στην ξανθη που εχω παει δεν θυμαμε κατι τετοιο.Το θεμα ειναι οτι πσουδαζουν εδω αλλα δεν αγαπανε την ελλαδα. Μα σαφως και μιλάνε Ελληνικά. Οι παλαιότεροι δεν μίλαγαν και ο λόγος ηταν πως τους είχε απομακρύνει το Ελληνικό κράτος. Πλέον τα πράγματα ειναι διαφορετικά. Δεν ειναι Τούρκοι. Είναι Ελληνες Μουσουλμάνοι. Ελληνες πολίτες. Πρέπει να αντιληφθούμε αυτόν τον διαχωρισμό. Η γλώσσα τους δεν ειναι η Τουρκικη. Ειναι η Ελληνική. Αν οι γονεις τους προσπαθούν να τους διατηρήσουν τη Τούρκική, αυτό ειναι αποτέλεσμα της κακής Ελληνικής πολιτικής προς τους ανθρώπους αυτους. Είναι πολλοί οι λόγοι που οι Μουσουλμάνοι μπαίνουν εύκολα στα Πανεπιστημια. Και μάλιστα κάνω τεράστια κωλοτουμπα γράφοντας οτι γράφω, γιατι αρχικά ημουν πολυ αρνητικός, αλλά όσα έγραψε ο FilipposMD με έκαναν να το ψάξω λιγάκι και να αντιληφθώ το πόσο δίκιο είχε τελικά.
REDODIN7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μα σαφως και μιλάνε Ελληνικά. Οι παλαιότεροι δεν μίλαγαν και ο λόγος ηταν πως τους είχε απομακρύνει το Ελληνικό κράτος. Πλέον τα πράγματα ειναι διαφορετικά. Δεν ειναι Τούρκοι. Είναι Ελληνες Μουσουλμάνοι. Ελληνες πολίτες. Πρέπει να αντιληφθούμε αυτόν τον διαχωρισμό. Η γλώσσα τους δεν ειναι η Τουρκικη. Ειναι η Ελληνική. Αν οι γονεις τους προσπαθούν να τους διατηρήσουν τη Τούρκική, αυτό ειναι αποτέλεσμα της κακής Ελληνικής πολιτικής προς τους ανθρώπους αυτους. Είναι πολλοί οι λόγοι που οι Μουσουλμάνοι μπαίνουν εύκολα στα Πανεπιστημια. Και μάλιστα κάνω τεράστια κωλοτουμπα γράφοντας οτι γράφω, γιατι αρχικά ημουν πολυ αρνητικός, αλλά όσα έγραψε ο FilipposMD με έκαναν να το ψάξω λιγάκι και να αντιληφθώ το πόσο δίκιο είχε τελικά. Για Ρωμαίος πολύ δημοκράτης είσαι Τι να σου πω φιλε μου δεν νομίζω να έχουν γίνει τόσο "πολιτισμένοι". Εγώ θυμάμαι ακόμα τα επεισόδια που έγιναν στον εχίνο και δεν πείραξαν κανέναν από τους φταίχτες. Τώρα όσο γιά το ότι είναι έλληνες δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έλληνας κυκλοφοράει στο δρόμο με μαντίλα...
Cossutius. Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Για Ρωμαίος πολύ δημοκράτης είσαι Είμαι επίσης και μεγάλος μπουρδελίαρης Τι να σου πω φιλε μου δεν νομίζω να έχουν γίνει τόσο "πολιτισμένοι". Εγώ θυμάμαι ακόμα τα επεισόδια που έγιναν στον εχίνο και δεν πείραξαν κανέναν από τους φταίχτες. Eτερον εκάτερον. Και εγω θυμάμαι άλλα που έχουν κάνει Αθηναίοι και δε τους εχουν κάνει τιποτε Τώρα όσο γιά το ότι είναι έλληνες δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έλληνας κυκλοφοράει στο δρόμο με μαντίλα... Ανεξιθρησκία έχουμε από το 313 μ.Χ. O καθένας κυκλοφορεί όπως του αρέσει. Οκ και εγω προτιμώ να βλέπω τις γυναίκες με ξεκολα, ή εντελώς γυμνές αν γίνεται, αλλά και με τη μαντίλα δε με χαλάνε
REDODIN7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Είμαι επίσης και μεγάλος μπουρδελίαρης Θα κανουμε κανα οργιο στον οικο του μπατιατους. Τι λες ? Eτερον εκάτερον. Και εγω θυμάμαι άλλα που έχουν κάνει Αθηναίοι και δε τους εχουν κάνει τιποτε Και αυτο κατακριταιο ειναι. Ανεξιθρησκία έχουμε από το 313 μ.Χ.O καθένας κυκλοφορεί όπως του αρέσει. Οκ και εγω προτιμώ να βλέπω τις γυναίκες με ξεκολα, ή εντελώς γυμνές αν γίνεται, αλλά και με τη μαντίλα δε με χαλάνε Καλα μην το λες οτι εχουμε αν παει ενας 12θειστης να κανει τελετη σε μνημειο χωρις αδεια θα τον πανε μεσα στο χαλαρο! Επισης η καθε θρησκεια δυχνει και τον πολιτισμου του αλλου αν παω εγω με μπλουζα μου δειχνει τον αλλαχ σε γελιογραφια θα σου πω εγω τι πολιτισμο θα μου δειξουν...
Cossutius. Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ε καλά το θέμα ειναι να μη προσβάλεις τη θρησκεια του άλλου ρε συ. Αλλά οι μουσουλμάνες με τις μαντίλες δε προσβάλλουν κανεναν. Ps- Αφού αυτό το @@ ο Σπάρτακους σκότωσε τον Βατιάτο. Πάνε τα όργια. Χάσαμε και το καλό το γκομενάκι το ξανθό που έσκιζε ο Rhaskos...Aσε..έχει πέσει πείνα!! Η Γερμανιδα κάτι λεει...θα τη δοκιμάσουμε!! Anyway ωραία η παρέα, αλλά πρέπει να τη πέσω. Τα ξαναλέμε 1
Ntinaras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε φιλε δεν έχω πρόβλημα με έναν που είναι ΕΛΛΗΝΑΣ έστω και αν μιλάει τουρκικα η αν είναι μουσουλμάνος. Αλλα αυτό είναι το πρόβλημα που μερικοί δεν καταλαβαίνουν αυτοί δεν είναι έλληνες δηλαδή δεν αγαπάνε την ελλάδα θέλουν να αποσχιστούν και να πάνε στην τουρκια. Αν ήταν άτομα που αγαπάνε αυτή την πατρίδα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να τους βοηθήσω για τις δυσκολίες που περνάνε και να τους σταθώ σαν πιο αδύναμοι που είναι αλλά αυτοί δεν έχουν αυτό τον σκοπό. Επίσης είπες κάτι που δεν ισχύει και για τους Έλληνες του εξωτερικού έχω πρόβλημα γιατί την κόπανε από εδώ και μετά έχουν και απαιτήσεις. Και εγώ σκέφτομαι να φύγω στο μέλλον αλλα δεν θα έχω καμια απαίτηση επιλογή μου ήταν να φύγω δεν με έδιωξε κανεις. Τέλος όσο αφορά το τελευταίο σκέλος δηλαδή του ναζισμού και τις ΧΑ είμαι 100% κατά γιατί τα ισοπεδούν όλα και βεβαια φοβάμαι για την αύξηση του ποσοστού τους γιατί μπορεί να έχουμε πολλά προβλήματα όπως (μακριά από εμάς) έναν νέο εμφύλιο. ποιος ειναι ο ορισμος του ελληνα?
REDODIN7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ε καλά το θέμα ειναι να μη προσβάλεις τη θρησκεια του άλλου ρε συ. Αλλά οι μουσουλμάνες με τις μαντίλες δε προσβάλλουν κανεναν. Ps- Αφού αυτό το @@ ο Σπάρτακους σκότωσε τον Βατιάτο. Πάνε τα όργια. Χάσαμε και το καλό το γκομενάκι το ξανθό που έσκιζε ο Rhaskos...Aσε..έχει πέσει πείνα!! Η Γερμανιδα κάτι λεει...θα τη δοκιμάσουμε!! Anyway ωραία η παρέα, αλλά πρέπει να τη πέσω. Τα ξαναλέμε Κατι καλο θα ερθει στον τριτο κυκλο μην χαλιεσαι.Αντε καλη ξεκουραση ποιος ειναι ο ορισμος του ελληνα? ποιος ειναι ο ορισμος του ελληνα? Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη και γενική ζήτηση που θα μας πάρει πολλές ώρες-μέρες. Σε γενικές γραμμές για μένα έλληνας είναι αυτός που γεννήθηκε στην Ελλάδα ή μένει πολλά χρόνια και αγαπάει την πατρίδα αυτή και σέβεται τους νόμους της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις