Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Μπορει να κανω λαθος αλλα νομιζω οτι δεν παιζει κατι τετοιο, ειναι δηαλαδη κατι σαν ενα ειδος 10% ?

νομίζεις ότι δεν παίζει κάτι τέτοιο, αλλά έχει αναφέρθει τουλάχιστον 5-6 φορές στο topic...

• Απαντ. 349
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μα ξεχωριστές θέσεις διεκδικούν.-

Οταν λες ξεχωριστες τι ακριβως εννωεις ? Δηλαη πχ μια σχολη χωραι 200 ατομα απο αυες τις θεσεις οι 20 πανε σε μουσουλμανους ή 200 θεσεις για τους αλλους και 20 για τους μουσουλμανους ?

νομίζεις ότι δεν παίζει κάτι τέτοιο, αλλά έχει αναφέρθει τουλάχιστον 5-6 φορές στο topic...

Συνχωρεσεμε αλλα δεν προλαβαινω να διαβασω ολο το thread.
Δημοσ.

παίζει να έχουν αναφερθεί και 10 φορές...

και μιλάει μετά ο άλλος σαν γνώστης και προτείνει πράγματα και δεν ξέρει καν τι ισχύει τώρα....

Δημοσ.

όχι σαν τις μονάχους μονάχους.

Όταν ένα τμήμα λέει πως έχει 200 εισακτέους είναι για αυτούς με τις πανελλήνιες. Οι ειδικές κατηγορίες είναι επιπλέον θέσεις που καθορίζονται ως ποσοστά επί του αριθμού εισακτέων. Επομένως ο τελικός αριθμός των εισακτέων είναι μετά την προσθήκη των ειδικών κατηγοριών περίπου 210-215.

Δημοσ.

Τι λεει οι αμερικανοι ??? χαχαχαχαχ καλο :lol:

Ε οχι και λαος οι αμερικανοι που ειναι ενα συνοθυλευμα απο 200 διαφορετικους λαους ινδιανους, αφρικανους, αγγλους, λατινοαμερικανους και παει λεγοντας.

Και τι πάει να πει, δεν είναι λαός; Για ρώτα οποιονδήποτε από αυτούς τι είσαι, ξέρεις τι θα σου πει; ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

Να σου πω άλλο; Βέλγιο. 3 επίσημες γλώσσες. Θρησκείες, επίσημες. Προτεσταντισμός, καθολικισμός, ιουδαισμός, κλτ κτλ

Ούτε οι Βέλγοι δεν είναι λαός; Για ρώτα τους, γιατί εγώ εκεί κατοικώ και όταν τους ρωτώ "είμαι βέλγος" μου λένε, είτε μιλάνε ολλανδικά, είτε μιλάνε γερμανικά, είτε μιλάνε γαλλικά, δεν μου λένε "είμαι Ολλανδός αλλά κατοικώ στο Βέλγιο, ή είμαι γάλλος ή γερμανός και κατοικώ στο Βέλγιο". Για την ακρίβεια οι γαλλόφωνοι κιόλας σιχαίνονται τους γάλλους, και οι γάλλοι κοροιδεύουν τους βέλγους. Αυτοί δηλαδή δεν ανήκουν σε κάποιον λαό;

Να σκέφτεσαι λίγο καλύτερα πριν αρχίζεις τα χαχανητά και νομίζεις ότι προσβάλλεις τον άλλον ενώ προσβάλλεις τον εαυτό σου.

• Super Moderators
Δημοσ.

Συνχωρεσεμε αλλα δεν προλαβαινω να διαβασω ολο το thread.

δλδ δεν πήρε το μάτι σου το post #309 που ήταν ανάμεσα στα δικά μας? :P

Δημοσ.

παίζει να έχουν αναφερθεί και 10 φορές...

και μιλάει μετά ο άλλος σαν γνώστης και προτείνει πράγματα και δεν ξέρει καν τι ισχύει τώρα....

δεν ειμαι γνωστης απλα λεω τη γνωμη μου, για ατο αλλωστε ειναι τα φορουμ για να συζηταμε.

Και τι πάει να πει, δεν είναι λαός; Για ρώτα οποιονδήποτε από αυτούς τι είσαι, ξέρεις τι θα σου πει; ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

Να σου πω άλλο; Βέλγιο. 3 επίσημες γλώσσες. Θρησκείες, επίσημες. Προτεσταντισμός, καθολικισμός, ιουδαισμός, κλτ κτλ

Ούτε οι Βέλγοι δεν είναι λαός; Για ρώτα τους, γιατί εγώ εκεί κατοικώ και όταν τους ρωτώ "είμαι βέλγος" μου λένε, είτε μιλάνε ολλανδικά, είτε μιλάνε γερμανικά, είτε μιλάνε γαλλικά, δεν μου λένε "είμαι Ολλανδός αλλά κατοικώ στο Βέλγιο, ή είμαι γάλλος ή γερμανός και κατοικώ στο Βέλγιο". Για την ακρίβεια οι γαλλόφωνοι κιόλας σιχαίνονται τους γάλλους, και οι γάλλοι κοροιδεύουν τους βέλγους. Αυτοί δηλαδή δεν ανήκουν σε κάποιον λαό;

Να σκέφτεσαι λίγο καλύτερα πριν αρχίζεις τα χαχανητά και νομίζεις ότι προσβάλλεις τον άλλον ενώ προσβάλλεις τον εαυτό σου.

συγνωμη φιλε μου ενας λαος εχει τη δικια του γλωσα αν δεν υπαρχουν "βελγικα" δεν μπορω να τους θεωρησω σαν λαο.
Δημοσ.

Η αλήθεια ειναι πως οι ΗΠΑ δεν αποτελούν ιστορικά ένα έθνος αλλά πολλά μαζί.Πλέον βέβαια, αυτοι που γεννιούντε εκεί, εχουν Αμερικανική Εθνικότητα, αφου μπαμπάδες παππούδες έχουν γεννηθεί.

Η θρησκεία δεν αποτελεί πλέον τόσο βασικό στοιχείο ενός έθνους.

Η γλώσσα σίγουρα ειναι το σημαντικότερο στοιχείο και φυσικά τα ήθη και έθιμα, τα οποία δεν ειναι κατ ανάγκη θρησκευτικά.

Ας πούμε στην Ελλάδα, το ψήσιμο του αρνιού το Πάσχα, παρόλλο που ειναι θρησκευτικό έθιμο, τηρείτε από πολύ κόσμο.

Το ίδιο και τα θαλασσινά της Κ.Δευτερα.

• Super Moderators
Δημοσ.

συγνωμη φιλε μου ενας λαος εχει τη δικια του γλωσα αν δεν υπαρχουν "βελγικα" δεν μπορω να τους θρωρησω σαν λαο.

δλδ όλοι οι Ισπανόφωνοι στον πλανήτη είναι Ισπανοί ή τίποτα?

Δημοσ.

δεν ειμαι γνωστης απλα λεω τη γνωμη μου, για ατο αλλωστε ειναι τα φορουμ για να συζηταμε.

συγνωμη φιλε μου ενας λαος εχει τη δικια του γλωσα αν δεν υπαρχουν "βελγικα" δεν μπορω να τους θρωρησω σαν λαο.

Α ναι; Τότε επειδή δεν υπάρχουν αυστριακά, οι κάτοικοι της Αυστρίας δεν ανήκουν σε κάποιον λαό.

Το ίδιο και οι Ελβετοί, το ίδιο και όλοι οι κάτοικοι της λατινικής αμερικής, το ίδιο και οι Ιρακινοί, Σαουδάραβες, Μαροκάνοι, Αιγύπτιοι, οι Ινδοί δεν είναι ένας λαός αφού έχουν τόσες πολλές γλώσσες, ούτε οι Αυστραλοί, Νεοζηλανδοί, ούτε οι Βραζιλιάνοι, κτλ κτλ κτλ.

Όπως τα λες είναι....

Χχχμμμ θα σου ελεγα αποικιες.

Σόρι, αλλά καραLOL!

Εδώ θα γελάσω εγώ.

Να υποθέσω ότι και οι κύπριοι αποικία είναι, σωστά;

Δεν έχουν δική τους γλώσσα...και πολλοί από αυτούς μιλάνε τα αγγλικά καλύτερα από τα ελληνικά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ιρλανδοί, Σκωτσέζοι...

δεν τους λες άποικους ούτε Άγγλους (μην πείτε Βρετανούς :P )

Δημοσ.

Οι (Ελληνο)Κύπριοι αδελφέ ανήκουν στο Ελληνικό έθνος.

Μπορεί να ειναι διαφορετικό κράτος αλλά ειναι ομοεθνής.

• Super Moderators
Δημοσ.

Οι (Ελληνο)Κύπριοι αδελφέ ανήκουν στο Ελληνικό έθνος.

Μπορεί να ειναι διαφορετικό κράτος αλλά ειναι ομοεθνής.

λαός=έθνος? δεν νομίζω ότι είναι ακριβώς το ίδιο, διορθώστε με αν κάνω λάθος...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...