Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω πει 1000 φορες οτι εχω δυσλεξια κουραστικα να το λεω ξανα ξανα απο τη μια δεν θελετε να γραφουμε greeklish και απο την αλλη μας κραζεται για την ορθογραφια μας.

Οταν δεν ξερω κατι το ψαχνω η wikipedia ειναι ενα πολυ καλο εργαλειο αλλα αυτα που λεει δεν ειναι ντε φακτο δεν ειναι ιστορικο βιβλιο που εχει γραφτει μετα απο ερευνα.

Μεχρι το 1700 στο περπου ναι αλλα πιο πριν οχι αλλα σε γενικες γραμμες δεν εχω χαρακτιριστικα τουρκου, ιταλου ισως αλλωστε ουνα φατσα ουνα ρατσα :)

Παρα πολυ ενας που μου ερχετε τωρα ειναι ο πλουτος που κρυβει το υπεδαφος, αλλωστε και στην αφρικη για αυτο δε σφακτικαν μεταξυ τους και εχουν συνεχεια εμφυλιους ?

Οπως σου ειπα πιο πανω υπαρχει το κομμα των κουρδων στη τουρκια αλλα και στη χωρα μας παλιοτερα ξεχνας οτι η βουλη απαρτιζοταν απο αγγλους, ρωσους και γαλους και ο πρωτος βασιλιας των ελληνων ηταν γερμανος!

ΥΓ

Ηπια λουξ πορτοκαλαδα μαζι με γκαζοζα λες να με πειραξε που τα μπερδεψα :P

Αχ ειλικρινά δεν μπορώ άλλο. Δεν ξέρω αν μιλάω με 15χρονο ή με άτομο που δεν έχει ιδέα για τίποτα ή με κάποιον που βαριέται να κάνει μία στοιχειώδη αναζήτηση πριν αποφασίσει να γράψει οτιδήποτε του κατέβει στο μυαλό για να δικαιολογήσει αυτά που λέει. Δηλαδή από πού να το πιάσω το post σου και πού να τελειώσω.

Μόλις πριν ο @FilipposMD σου είπε να κάνεις μία αναζητηση πριν γράψεις για κάποιο ιστορικό γεγονός, τον quotάρεις και μετά συνεχίζεις να λες πάλι ό,τι σου κατεβαίνει. Τώρα δηλαδή παίζουν ρόλο και τα χαρακτηριστικά. Οπότε όποιος είναι ξανθός δεν είναι Έλληνας, και όποιος έχει σκούρο δέρμα είναι Τούρκος.

Δεύτερον, λες ότι σου ήρθε στο μυαλό ότι επαναστάτησαν εξαιτίας του υπέδαφους. Κι εγώ σου λέω ότι δεν ήταν αυτός ο λόγος της επανάστασής τους αλλά το τσάι. Ή τουλάχιστον ήταν αυτό που ξεχύλισε το ποτήρι. Λεπτομέρειες γουγλάρισε, ήδη αρκετή ιστορία σου έμαθα βραδιάτικα.

Τρίτον, τι τόσο το πολύτιμο έχει το υπέδαφος της Αφρικής και σφαγιάζονται γι'αυτό; Μήπως εννοείς τα πετρέλαια της Αραβικής χερσονήσου (που ανήκει στην Ασία); Ή μήπως εννοείς την Παλαιστίνη, που το υπέδαφος δεν έχει καμία σχέση, αλλά η ύπαρξη τριών διαφορετικών θρησκειών εκεί, και ιδίως των 2 που φαγώνονται; Κάτι άλλο πολύτιμο να έχει η Αφρική και να σφαγιάζονται, δεν μου έρχεται στο νου, εκτός από την Νότια Αφρική που έχει τα διαμάντια, εκεί υπήρχε το Άπαρχάιντ και σκοτώνονταν, φυλετικές διακρίσεις, καμία σχέση.

Τέταρτον, οι Κούρδοι ανήκουν στον Τούρκικο λαό.

Πέμπτον, η ελληνική βουλή ΠΟΤΕ δεν απαρτιζόταν από άγγλους, γάλλους και ρώσους. Πάντα απαρτιζόταν από Έλληνες (και όταν λέω Έλληνες εννοώ Έλληνες ακόμα και σύμφωνα με την δική σου προσωπική ερμηνεία της λέξης), προφανώς μιλάς για τον πρώτο καιρό μετά την ανεξαρτοποίηση των Ελλήνων, οπότε ήταν έλληνες που υποστήριζαν την ρώσικη πολιτική, ή την γαλλική, ή την αγγλική. Μπορεί να έχεις διαβάσει "το αγγλικό κόμμα, το γαλλικό ή το ρώσικο κόμμα", αλλά δεν είχε γάλλους ρώσους ή άγγλους μέσα. Όλοι Έλληνες ήταν, απλά υποστήριζαν για τους λόγους τους την μία χώρα αντί των άλλων δύο.

Έκτον, αυτός ήταν ο λόγος που ο πρώτος βασιλιάς ήταν ο Όθων (που δεν ήταν Έλληνας), τον διάλεξαν οι δυνάμεις της τότε εποχής ως κάποιον από ουδέτερη χώρα και επειδή ήθελαν η Ελλάδα να έχει βασιλεία και όχι δημοκρατία.

Έβδομον, αρκετά με τα μαθήματα ιστορίας απόψε, δεν έχεις ιδέα από ιστορία και γράφεις την μία ασυναρτησία πάνω στην άλλη για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Σόρι αλλά πολύ ασχολήθηκα, αν δεν έχεις μάθει 2-3 πράγματα μέχρι τώρα δεν πρόκειται να τα μάθεις ποτέ. Πάω να κάνω μαθήματα στον τοίχο του δωματίου, μάλλον περισσότερα θα μάθει. :P

Επεξ/σία από gigisoni
  • Απαντ. 349
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αχ ειλικρινά δεν μπορώ άλλο. Δεν ξέρω αν μιλάω με 15χρονο ή με άτομο που δεν έχει ιδέα για τίποτα ή με κάποιον που βαριέται να κάνει μία στοιχειώδη αναζήτηση πριν αποφασίσει να γράψει οτιδήποτε του κατέβει στο μυαλό για να δικαιολογήσει αυτά που λέει. Δηλαδή από πού να το πιάσω το post σου και πού να τελειώσω.

Μόλις πριν ο @FilipposMD σου είπε να κάνεις μία αναζητηση πριν γράψεις για κάτι, τον quotάρεις και μετά συνεχίζεις να λες πάλι ό,τι σου κατεβαίνει. Τώρα δηλαδή παίζουν ρόλο και τα χαρακτηριστικά. Οπότε όποιος είναι ξανθός δεν είναι Έλληνας, και όποιος έχει σκούρο δέρμα είναι Τούρκος.

Δεύτερον, λες ότι σου ήρθε στο μυαλό ότι επαναστάτησαν εξαιτίας του υπέδαφους. Κι εγώ σου λέω ότι δεν ήταν αυτός ο λόγος της επανάστασής τους αλλά το τσάι. Ή τουλάχιστον ήταν αυτό που ξεχύλισε το ποτήρι. Λεπτομέρειες γουγλάρισε, ήδη αρκετή ιστορία σου έμαθα βραδιάτικα.

Τρίτον, τι τόσο το πολύτιμο έχει το υπέδαφος της Αφρικής και σφαγιάζονται γι'αυτό; Μήπως εννοείς τα πετρέλαια της Αραβικής χερσονήσου (που ανήκει στην Ασία); Ή μήπως εννοείς την Παλαιστίνη, που το υπέδαφος δεν έχει καμία σχέση, αλλά η ύπαρξη τριών διαφορετικών θρησκειών εκεί, και ιδίως των 2 που φαγώνονται; Κάτι άλλο πολύτιμο να έχει η Αφρική και να σφαγιάζονται, δεν μου έρχεται στο νου, εκτός από την Νότια Αφρική που έχει τα διαμάντια, εκεί υπήρχε το Άπαρχάιντ και σκοτώνονταν, φυλετικές διακρίσεις, καμία σχέση.

Τέταρτον, οι Κούρδοι ανήκουν στον Τούρκικο λαό.

Πέμπτον, η ελληνική βουλή ΠΟΤΕ δεν απαρτιζόταν από άγγλους, γάλλους και ρώσους. Πάντα απαρτιζόταν από Έλληνες (και όταν λέω Έλληνες εννοώ Έλληνες ακόμα και σύμφωνα με την δική σου προσωπική ετυμολογία της λέξης), προφανώς μιλάς για τον πρώτο καιρό μετά την ανεξαρτοποίηση των Ελλήνων, οπότε ήταν έλληνες που υποστήριζαν την ρώσικη πολιτική, ή την γαλλική, ή την αγγλική. Μπορεί να έχεις διαβάσει "το αγγλικό κόμμα, το γαλλικό ή το ρώσικο κόμμα", αλλά δεν είχε γάλλους ρώσους ή άγγλους μέσα. Όλοι Έλληνες ήταν, απλά υποστήριζαν για τους λόγους τους την μία χώρα αντί των άλλων δύο.

Έκτον, αυτός ήταν ο λόγος που ο πρώτος βασιλιάς ήταν ο Όθων (που δεν ήταν Έλληνας), τον διάλεξαν οι δυνάμεις της τότε εποχής ως κάποιον από ουδέτερη χώρα και επειδή ήθελαν η Ελλάδα να έχει βασιλεία και όχι δημοκρατία.

Έβδομον, αρκετά με τα μαθήματα ιστορίας απόψε, δεν έχεις ιδέα από ιστορία και γράφεις την μία ασυναρτησία πάνω στην άλλη για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Σόρι αλλά πολύ ασχολήθηκα, αν δεν έχεις μάθει 2-3 πράγματα μέχρι τώρα δεν πρόκειται να τα μάθεις ποτέ. Πάω να κάνω μαθήματα στον τοίχο του δωματίου, μάλλον περισσότερα θα μάθει. :P

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και την απαξίωση στο προσώπου μου άλλη φορα όπως πολύ καλά λες πήγαινε να κανεις συζήτηση με τον τοίχο σου και μην μπαίνεις άδικα στο φόρουμ.

Καληνύκτα φίλτατε gigisoni ή μήπως μιας και τα ξέρεις όλα για την ιστορία να σε λέω Θουκυδίδη. :P

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και την απαξίωση στο προσώπου μου άλλη φορα όπως πολύ καλά λες πήγαινε να κανεις συζήτηση με τον τοίχο σου και μην μπαίνεις άδικα στο φόρουμ.

Καληνύκτα φίλτατε gigisoni ή μήπως μιας και τα ξέρεις όλα για την ιστορία να σε λέω Θουκυδίδη. :P

Καληνύχτα.

Αν υπήρχε απαξίωση από μέρους μου δεν θα σου απαντούσα.

Όσον αφορά καλά λόγια, δεν σε έβρισα, και για την ιστορία ούτε εγώ τα ξέρω όλα, ούτε ο Θουκυδίδης τα ήξερε.

Δημοσ.

Οι αυστριακοι ειναι απολετεσμα της γερμανικης αυτοκρατοριας και παλιοτερα λεγοταν αυστροουγγαρια.

Αν δεν κανω λαθος οι πορτογαλλοι και οι ισπανοι δεν καναν εξτρατιες και εξερευνησεις ? Αρα μηπως για αυτο τωρα μιλανε στην λατινικη αμερικη ισπανικα και πορτογαλλικα ?

Αυστραλοι και νεοζηλανδοι ειναι αποικιες τον αγγλων, εκτος αν ειναι τυχαιο το εμβλημα πουν στις σημαιες τους.

Οι ιρακινοι ειναι περσες και οι αυγιπτιοι ειναι αιγιπτιοι απο τους λιγους καθαρους λαους που υπαρχουν απο τα αρχαια χρονια οπως οι ελληνες και οι κινεζοι.

H Αυστρια μεχρι τον Α'ΠΠ υπηρξε μια Αυτοκρατορια. Συγγενης με τη Γερμανια αλλα δεν προηλθε απο αυτην. Κατειχε μια τεραστια εκταση οπως μπορεις να δεις στους χαρτες, και αργοτερα ονομαστηκε Αυστροουγγαρια λογω απαιτησης των ουγγρων. Μετα τον πολεμο διαμελιστηκε.

Ολη η κεντρικη και νοτια Αμερικη μιλαει ισπανικα, διοτι αυτες οι χωρες ηταν ισπανικες αποικιες. Εκτος απο την Βραζιλια που ηταν πορτογαλικη αποικια, οποτε εκει μιλανε πορτογαλεζικα.

Ολοι οι λαοι ομως εχουν δικαιωμα αυτοδιαθεσης, Οι αγγλοι κατειχαν τον μισο πλανητη σε αποικιες(ανατολικες ηπα, Καναδας, Αιγυπτος, Νοτ.Αφρικη, Ινδια, Αφγανισταν, Μπαγκλαντες, Αυστραλια κλπ) και σχεδον ολες οι χωρες ειναι σημερα ανεξαρτητες. Καποιες απ αυτες αναγνωριζουν την Ελισαβετ ως... βασιλισσα τους.

Οι ιρανοι ειναι περσες.

Τι εννοεις καθαροι λαοι?? Μηπως εννοεις παλιοι, αρχαιοι? Γιατι οι τρεις που ανεφερες αυτο το χαρακτηριστικο εχουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...