sistah Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Φαινεται η διαφορα στα πιο προσφατα video. Στο χερι σου ειναι να γινεις καλυτερος, οσες περισσοτερες ωρες ασχολεισαι με αυτο τοσο περισσοτερα πραγματα θα μαθεις. Mιας και παιζεις με τα vfx, δες και το video copilot. Εχει ενδιαφερον πραγματα.
pjdark Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Φαινεται η διαφορα στα πιο προσφατα video. Στο χερι σου ειναι να γινεις καλυτερος, οσες περισσοτερες ωρες ασχολεισαι με αυτο τοσο περισσοτερα πραγματα θα μαθεις. Mιας και παιζεις με τα vfx, δες και το video copilot. Εχει ενδιαφερον πραγματα. Φαινεται η διαφορα στα πιο προσφατα video. Στο χερι σου ειναι να γινεις καλυτερος, οσες περισσοτερες ωρες ασχολεισαι με αυτο τοσο περισσοτερα πραγματα θα μαθεις. Mιας και παιζεις με τα vfx, δες και το video copilot. Εχει ενδιαφερον πραγματα. με έχει ήδη βοηθήσει αυτός που μου δείχνεις ... είναι απλά φοβερός !!!
pjdark Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 με έχει ήδη βοηθήσει αυτός που μου δείχνεις ... είναι απλά φοβερός !!! Σας ευχαρστώ όλους για την υποστήριξη!
pjdark Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Σας ευχαρστώ όλους για την υποστήριξη! Θα ανεβαζω τα βιντεο μου οταν βγαζω καινουργιο και εδω
pjdark Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Γειά σας και πάλι . Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη . Εδώ θα βρείτε το νέο μου βίντεο : http://www.youtube.com/watch?v=cpyUqGljqjM&feature=plcp
bnvdarklord Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ καλό και αυτό. Τους voice actors πως τους βρίσκεις αν επιτρέπεται;
*nenya* Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Καλή δουλειά! Θα κάνω ένα subscription.
pjdark Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ καλό και αυτό. Τους voice actors πως τους βρίσκεις αν επιτρέπεται; Είναι άτομα από το youtube . Απλώς τους ρωτάω άμα θέλουν να κανουν voicing και ψς αντάλαγμα τους βάζω στα credits 1
SpY Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μπράβο συνέχισε αυτό που κάνεις βάλε και καμιά διαφήμιση στα video σου
george_o/c Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μπράβο σου για το μεράκι και τον χρόνο που αφιερώνεις Αν πας στα settings του καναλιού σου και κατόπιν στο πεδίο channel settings, υπάρχει μία επιλογή που ονομάζεται Monetisation. Ακολουθώντας την διαδικασία αυτή, γίνεσαι official youtube partner, επιλέγεις ποια video θα υποβάλλεις για monetisation, που ακριβώς θα μπαίνουν διαφημίσεις, τι είδους διαφημίσεις (overlay, trueview in-stream) κ.τ.λ. Έπειτα το youtube παρέχει analytics tool για να παρακολουθείς τα στατιστικά σου και να παρακολουθείς το εισόδημά σου, το ποσό που κρατάει το youtube κ.τ.λ. Ανάλογα με τα likes, τους subscribers, το πόσα άτομα κάνουν favorite τα video σου, τα shares και φυσικά τα views, όσο πας και ανεβαίνεις. Προσπάθησε επίσης να τρέξεις και το FB page σου γιατί θα σε βοηθήσει πολύ μελλοντικά. Καλή σου τύχη!
bnvdarklord Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Είναι ηδη partner και πληρώνεται αν δεν κανω λαθος.
ca6mio Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ειδα το τελευαιο που εβαλες και μου αρεσε παρα πολυ. Νομιζω ομως οτι θα πρεπει να ασχοληθεις λιγο με σκηνοθεσια. Σε καποια σημεια η καμερα εναλλασεται σε δυο χαρακτηρες που ειναι ο ενας απεναντι απο τον αλλον και τους δυο τους παιρνει ανφας. Πιστευω οτι θα ηταν πιο κατανοητο να τους επαιρνες απο γωνια ωστε να φανει η θεση τους πιο καθαρα.
pjdark Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μπράβο σου για το μεράκι και τον χρόνο που αφιερώνεις Αν πας στα settings του καναλιού σου και κατόπιν στο πεδίο channel settings, υπάρχει μία επιλογή που ονομάζεται Monetisation. Ακολουθώντας την διαδικασία αυτή, γίνεσαι official youtube partner, επιλέγεις ποια video θα υποβάλλεις για monetisation, που ακριβώς θα μπαίνουν διαφημίσεις, τι είδους διαφημίσεις (overlay, trueview in-stream) κ.τ.λ. Έπειτα το youtube παρέχει analytics tool για να παρακολουθείς τα στατιστικά σου και να παρακολουθείς το εισόδημά σου, το ποσό που κρατάει το youtube κ.τ.λ. Ανάλογα με τα likes, τους subscribers, το πόσα άτομα κάνουν favorite τα video σου, τα shares και φυσικά τα views, όσο πας και ανεβαίνεις. Προσπάθησε επίσης να τρέξεις και το FB page σου γιατί θα σε βοηθήσει πολύ μελλοντικά. Καλή σου τύχη! Η εταιρία με την οποία συνεργάζομαι τα ελέγχει αυτά οπότε δεν χρειάζεται προς το παρόν να κάνω κάτι .... Σε ευχαριστλω για το ενδιαφέρον ακι τις συμβουλές Είναι ηδη partner και πληρώνεται αν δεν κανω λαθος. Δεν κάνεις λαθος Ειδα το τελευαιο που εβαλες και μου αρεσε παρα πολυ. Νομιζω ομως οτι θα πρεπει να ασχοληθεις λιγο με σκηνοθεσια. Σε καποια σημεια η καμερα εναλλασεται σε δυο χαρακτηρες που ειναι ο ενας απεναντι απο τον αλλον και τους δυο τους παιρνει ανφας. Πιστευω οτι θα ηταν πιο κατανοητο να τους επαιρνες απο γωνια ωστε να φανει η θεση τους πιο καθαρα. Nαι έχεις δίκιο . Προσπαθώ ακόμα να βελτιωθώ σε αυτό τον τομέα . Πιστεύω πως πρέπει να διαβάσω κάτι σχετικά με cinematography .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα