asxetoslemetwra Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 καλημερα σε ολους εχω προβλημα με το σταθερο υπολογιστη μου: πριν μια βδομαδα κολλουσε ξαφνικα την ωρα που ημουν στα windows και πετουσε γαλαζια ή ασπρη οθονη κ επρεπε να του κανω reset για να ξεκολλησει εκανα φορματ και παλι τα ιδια μηπως ειναι ο σκληρος? ή καμια μητρικη?? καμια ιδεα? νομιζω για το σκληρο υπαρχουν προγραμματα για να τον ελεγξω που τον επιδιορθωνουν εν μερει...
veteranos123 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Αν το pc μπαίνει στα παράθυρα τρέξε το hd sential και ανέβασε φωτο αλλιώς βαλτον σ'ένα άλλο pc και κάνε τα ίδια. Αν το pc μπαίνει στα παράθυρα τρέξε το hd sential και ανέβασε φωτο αλλιώς βαλτον σ'ένα άλλο pc και κάνε τα ίδια.
asxetoslemetwra Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 αυτο βγαζει το προγραμμα μετα απο 10 λεπτα ειδα και ανεβασε θερμοκρασια ο σκληρος 2-3 βαθμους δεν ξερω αν σημαινει κατι αυτο...
GiorgosT Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 1. Τσέκαρε θερμοκρασίες με κάποιο stress test (Prime95, Orthos, OCCT) 2. Δες μήπως φταίνε οι μνήμες. Αν μπορείς δοκίμασέ τις σε άλλο σύστημα.
asxetoslemetwra Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 βασικα παρατηρησα οτι δεν ειχε κουμπωσει καλα η 1 απο τις 2 μνημες και τωρα δεν εχει προβλημα μονο αυτο με τη θερμοκρασια δεν ξερω τι πρεπει να κανω γτ ανεβαινει η θερμοκρασια του σκληρου μεχρι 52 βαθμους.δεν υπαρχει προβλημα? ή μηπως χρειαζεται να παρω καμια ψηκτρα??
asxetoslemetwra Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 βασικα το κουτι το εχω αφησει ανοιχτο οποτε δεν παιζει θεμα... και το εχω 2 χρονια το πισι στα οποια δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα