UncleBens Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 λοιπόν ο γείτονας μου και φίλος μου μένει αθηνα αλλα σκέφτεται να πάει κρήτη το θέμα είναι όμως τι γίνεται με τα έπιπλα κτλ στην κρήτη θέλει να πάει γιατί έβγαλε κάτι άκρες και θα πιάσει εκεί μάλλον μόνιμη εργασία μέχρι τότε όμως δεν θα απασχολείται καθημερινά και αυτό του δίνει την επιλογή να πηγαινοέρχεται (αν συμφέρει) οποτε το ερώτημα συμφέρει (συγκεκριμένα ηράκλειο) να πηγαινοέρχεται κρήτη? καλύτερα να νοικιάσει φορτηγάκι για την μεταφορά και να βρει διαμέρισμα εκεί? συμφέρει ξενοδοχείο? μιλάμε για περίοδο τρίμηνο αυτό μετά μάλλον αν όλα πάνε καλά θα εγκατασταθεί μόνιμα. αν έχετε ιδέα από τιμές ή κάνατε κάτι παρόμοιο παρακαλώ βοηθήστε
N3k21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Γιατί δε νοικιάζει καλύτερα για αρχή μια επιπλωμένη γκαρσονιέρα; Θα βρει σίγουρα σε Ηράκλειο κάποια με βασικό εξοπλισμό (τραπέζι, ντουλάπα, κρεβάτι - αν είναι τυχερός ίσως βρει μάλιστα με γραφείο και τηλεόραση). Παίζουν γενικά πολλές τέτοιες φάσεις λόγω φοιτηταριού. Αν με το καλό κάτσει η δουλειά πηγαίνει -εφόσον χρειάζεται- και τα δικά του έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές. Να νοικιάσει φορτηγάκι δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει, είναι αρκετά τα χρήματα για να βάλεις αμάξι στο πλοίο (κανά 100άρι πάνω κάτω για μια διαδρομή + το δικό του εισητήριο περίπου 40 + βενζίνες όσο κάψει). Καλύτερα να κλείσει με μια μεταφορική όταν είναι σίγουρος. Γύρω στην 80αρα θα του βγει αν πακετάρει σωστά (συνήθως χρεώνουν βάσει όγκου και αριθμού κουτιών, όχι βάσει βάρους). Όπως σου είπα και πριν, είτε με ΑΝΕΚ είτε με Blue Star, το εισητήριο για κατάστρωμα είναι περίπου 35 με 40 ευρώ. Στα ίδια λεφτά νομίζω παίζει και το εισητήριο για το Έλλη Τ. που πάει Ρέθυμνο... δεν ξέρω λοιπόν αν συμφέρει το πήγαινε - έλα, θα αφήνει όλα τα μεροκάματά του στα καράβια...
sphinxgr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Να κάνει χρονο μίσθωση σε ξενοδοχείο θα έλεγα. Αν είναι για 3 μήνες θα είναι το καλύτερο και μετά βλέπει. Διαφορετικά και σπίτι να νοικιάσει δεν μπορεί να φύγει σε 3 μήνες. Αν πάμε σύμφωνα με το νόμο θα πρεπει να πληρώσει τα ενοίκια για τα επόμενα 3 χρονια
UncleBens Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 όχι παράλληλα έχει λήξει και το συμβόλαιο του με το σπίτι στην αθηνα γιαυτο δεν υπάρχει πρόβλημα... απλά το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να νοικιάζει και κρήτη και αθηνα και από την άλλη είναι κρίμα να πετάξει τα έπιπλα δεν είναι πολύ ακριβά ούτε παρα πολλά... αλλα έχει δώσει ένα κάποιο ποσον συνολικά για αυτα .. έπειτα είναι και το πλυντήριο και στεγνωτήριο.. αυτό με την μεταφορική δεν το ήξερα ότι βγαίνει τόσο φτηνά θα του το πω να το ψάξει ευχαριστώ.
UncleBens Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Φιλε N3K21 πήρε τηλέφωνο ο γνωστός μου και τελικά τι 80 γύρο στα 1000 του έχουν πει? μήπως δεν κατάλαβες καλά την περίπτωση? η αυτός ρώτησε κάπου λάθος? ευχαριστώ.
N3k21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Φιλε N3K21 πήρε τηλέφωνο ο γνωστός μου και τελικά τι 80 γύρο στα 1000 του έχουν πει? μήπως δεν κατάλαβες καλά την περίπτωση? η αυτός ρώτησε κάπου λάθος? ευχαριστώ. :shock: 1000 ευρώ η μεταφορική ρε συ;;; Τι σκοπεύει να κουβαλήσει ο φίλος σου;;; Σου στέλνω PM με τηλέφωνο Μεταφορικής που είχα χρησιμοποιήσει εγώ πριν περίπου ένα χρόνο, κάνε ένα κόπο να ρωτήσεις κι αυτούς. Γενικά ψάξε το, μην τυχόν πήγε να σας δουλέψει ο τύπος που ρωτήσατε!
brickman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 :shock: 1000 ευρώ η μεταφορική ρε συ;;; Τι σκοπεύει να κουβαλήσει ο φίλος σου;;; Σου στέλνω PM με τηλέφωνο Μεταφορικής που είχα χρησιμοποιήσει εγώ πριν περίπου ένα χρόνο, κάνε ένα κόπο να ρωτήσεις κι αυτούς. Γενικά ψάξε το, μην τυχόν πήγε να σας δουλέψει ο τύπος που ρωτήσατε! Γυρω στο 500αρι περνουν για τετοιες αποστασεις.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα