Sunstekos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Θα ήθελα την βοήθειά σας. Μου τη σπάει όταν όταν το πληκτρολόγιο γράφει απο μόνο του και συγκεκριμένα γράμματα όπως το ς,α,δ,και σ και τα αντίστοιχα αγγλικά γράμματα a,w,s και d όμως αφαίρεσα το πληκτρολόγιο και αυτό συνέχισε το γράψιμο. Εντάξει δεν το κάνει σε ακραίο βαθμό αλλά δεν μπορώ να μπώ σε αρχείο και να μην πατηθεί ένα κουμπί. Έκανα σάρωση για ιούς και τους έδιωξα όλους δεν είχε και τίποτα σημαντικούς όμως. Τι γίνεται τότε;; Απέτυχαν τα drivers;
raid_av Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Ας ξεκινησουμε απο τα απλα , αλλο πληκτρολογιο δοκιμασες ? Για να αποκλεισουμε το θεμα hardware.
άδικος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Έκανα σάρωση για ιούς και τους έδιωξα όλους δεν είχε και τίποτα σημαντικούς όμως. Τι γίνεται τότε;; Απέτυχαν τα drivers; Είσαι σίγουρος πως καθάρισες; Εν τω μεταξύ το λες σαν να είναι κάτι νορμάλ & πως όταν δε το κάνει συχνά δε τρέχει & τίποτα μωρέ...
madtaz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Καλά δεν πρόσεξε κανείς οτι αυτά τα 4 κουμπιά είναι που 'καίει' ένας gamer? Το πιθανότερο είναι ή να έχουν πιάσει μάκα και να χρειάζονται καθάρισμα ή λόγω της υπερβολικής χρήσης να έχει βγει off ο μηχανισμός τους...
Sunstekos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δεύτερο πληκτρολόγιο δεν δοκίμασα γιατί δεν έχω. Αν έχουν πιάσει μάκα και βρόμα αγαπητέ τότε όταν το αποσύνδεσα θα έπρεπε να λειτουργεί; Πάμε παρακάτω το αποσύνδεσα απο το διαδίκτυο για κάποιο χρονικό διάστημα και πάλι τα ίδια. Κάπου έχω έναν αντάπτορα απο PS σε USB αλλά είναι βράδυ και δεν θυμάμαι που το έχω βάλει. Λοιπόν επειδή όμως κάνω εργασία και δεν μπορώ προς το παρόν να απεγκαταστήσω τους drivers θα το δοκιμάσω λίγο αργότερα αν και δεν νομίζω ό,τι είναι αυτό. Είσαι σίγουρος πως καθάρισες; Εν τω μεταξύ το λες σαν να είναι κάτι νορμάλ & πως όταν δε το κάνει συχνά δε τρέχει & τίποτα μωρέ... χμμμ υπάρχει μια πιθανότητα δεν έχεις και άδικο σε αυτό, το AVG έχω και χρησιμοποίησα και το Malwarebytes 3 φορές οπότε
raid_av Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Λοιπον βαλε ενα αλλο keyboard (φτηνα ειναι) και για το θεμα των ιων τρεξε ενα Combofix http://www.combofix.org/ να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Το πιο πιθανο ειναι να εχουν φαει φλασια τα κουμπια και κολλανε.
άδικος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Καλά δεν πρόσεξε κανείς οτι αυτά τα 4 κουμπιά είναι που 'καίει' ένας gamer? Το πιθανότερο είναι ή να έχουν πιάσει μάκα και να χρειάζονται καθάρισμα ή λόγω της υπερβολικής χρήσης να έχει βγει off ο μηχανισμός τους... Taz το πρόσεξα αλλά είχε ήδη πει πως το έβγαλε & πάλι τα ίδια. Το επιβεβαίωσε & εκ των υστέρων. Έλεγξε όλες τις περιπτώσεις όπως & να'χει: Δοκίμασε άλλο πληκτρολόγιο όπως λέει παραπάνω, βάλε το δικό σου κάπου αλλού να βεβαιωθείς πως δε συμβαίνει το ίδιο & 3ον & σημαντικότερο βεβαιώσου πως απαλλάχτηκες από κάθε λογής malware.
Sunstekos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Εντάξει οι drivers ήταν τα διόρθωσα χτες το βράδυ. Το πιθανότερο είναι αυτό να προήλθε απο το bios μιας και cmos checksam bios failed και πάτησα να διαβάσει τα default στοιχεία Λοιπον βαλε ενα αλλο keyboard (φτηνα ειναι) και για το θεμα των ιων τρεξε ενα Combofix http://www.combofix.org/ να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Το πιο πιθανο ειναι να εχουν φαει φλασια τα κουμπια και κολλανε. άμα έχεις 2€ στην τσέπη καθημερινά για να περάσεις την μέρα ακριβά είναι για να μην σου πω πανάκριβα
raid_av Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Εντάξει οι drivers ήταν τα διόρθωσα χτες το βράδυ. Το πιθανότερο είναι αυτό να προήλθε απο το bios μιας και cmos checksam bios failed και πάτησα να διαβάσει τα default στοιχεία άμα έχεις 2€ στην τσέπη καθημερινά για να περάσεις την μέρα ακριβά είναι για να μην σου πω πανάκριβα Δυσκολοι καιροι φιλε μου το ξερω ,αλλα οταν ζητας βοηθεια σε ενα forum δεν μπορουμε να ξερουμε την οικονομικη κατασταση των αλλων , οποτε παλι καλα που λυθηκε το προβλημα ετσι.Τρεξε και το combifix αυτο ειναι τσαμπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα