Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν απο μικρός έχω κάποιες κακές συνήθεις που πολυ απλα δεν μπορω να τις Κοψω......έχω γινει ολόκληρο γαιδουρι και ακόμα εκει..... Λες και κολλάει το μυαλό μου ρε παιδι μου....σαν κάτι να σε τρώει μέσα σου......δεν μπορείς να αντισταθείς με καμιά Παναγία..... Αν και ξέρω εκείνη τη στιγμή που θα κάνω τη βλακεία ότι πάλι θα τα κάνω σκατα..... Και είναι και πολλές οι ατιμες.....όσο και να προσπαθω να μη σκέφτομαι τίποτα απο αυτές......τσουπ πάλι θα μου έρθει στο μυαλο και άντε πάλι απο την αρχη.......άλλες είναι και στις σχέσεις μου....εκει που ολα είναι μια χαρα.....κάνω τις ίδιες μαλακιες και άντε πάλι...... το χειρότερο μακραν είναι το κάπνισμα. Ελικρινά είναι ορισμενες συνήθειες που σε καταστρέφουν, σε γονατιζουν αλλα η συνήθεια συνήθεια......

Φαντάζομαι όλοι έχουμε τέτοιες κακές συνήθεις το θέμα είναι πως τις κόβουμε? ακούω απόψεις

Δημοσ.
Φαντάζομαι όλοι έχουμε τέτοιες κακές συνήθεις το θέμα είναι πως τις κόβουμε? ακούω απόψεις

Μην ανησυχείς, μόλις φας μια γερή σφαλιάρα θα σου κοπούν μαχαίρι.

• Like 5
Δημοσ.

το χειρότερο μακραν είναι το κάπνισμα.

Το'χω και στην υπογραφή μου:

"Όσοι θέλετε να κόψετε το κάπνισμα διαβάστε:Μετά από 10 χρόνια καπνίσματος (τα τελευταία χρόνια 3 πακέτα τη μέρα) εδώ και 1,5 χρόνο το έχω κόψει, με μεγάλη ευκολία και χωρίς συμπτώματα στέρησης και άλλοι δυο φίλοι μου το ίδιο, με αυτό το βίντεο (ο εύκολος τρόπος να κόψετε το κάπνισμα)."

Απλά πρόσεξε αυτό που γράφω. Πρέπει να θες κι εσύ. Το βίντεο είναι απλά μια αφορμή για να το κόψεις. Σε βοηθάει βέβαια και στον τρόπο που βλέπεις γενικότερα το κάπνισμα.

(Άλλος φίλος μου το είδε, το έκοψε για δύο βδομάδες και μετά το ξανάρχισε. Του λέω πώς και το ξανάρχισες; Και μου λέει τελικά δε θέλω να το κόψω. Ε χαίρω πολύ.)

Επίσης, αυτό που είπε ο freedubus στέκει τρελά. Το κακό πρέπει να παραγίνει για να κοπεί.

Τι άλλες συνήθειες λες;

Δημοσ.

Το'χω και στην υπογραφή μου:

"Όσοι θέλετε να κόψετε το κάπνισμα διαβάστε:Μετά από 10 χρόνια καπνίσματος (τα τελευταία χρόνια 3 πακέτα τη μέρα) εδώ και 1,5 χρόνο το έχω κόψει, με μεγάλη ευκολία και χωρίς συμπτώματα στέρησης και άλλοι δυο φίλοι μου το ίδιο, με αυτό το βίντεο (ο εύκολος τρόπος να κόψετε το κάπνισμα)."

Απλά πρόσεξε αυτό που γράφω. Πρέπει να θες κι εσύ. Το βίντεο είναι απλά μια αφορμή για να το κόψεις. Σε βοηθάει βέβαια και στον τρόπο που βλέπεις γενικότερα το κάπνισμα.

(Άλλος φίλος μου το είδε, το έκοψε για δύο βδομάδες και μετά το ξανάρχισε. Του λέω πώς και το ξανάρχισες; Και μου λέει τελικά δε θέλω να το κόψω. Ε χαίρω πολύ.)

Επίσης, αυτό που είπε ο freedubus στέκει τρελά. Το κακό πρέπει να παραγίνει για να κοπεί.

Τι άλλες συνήθειες λες;

Το Σάββατο που μας έρχεται (01/09/2012) κλείνω δύο χρόνια ακριβώς που το έκοψα, χωρίς να δω κανένα βίντεο. Το πήρα απόφαση και το έκανα. Σκοπός είναι να το θες και να πάρεις την απόφαση.

Στην αρχή ζορίστηκα λίγο, αλλά πλέον δεν το ξαναβάζω στο στόμα μου, ο κόσμος ανάποδα να γυρίσει.

Δημοσ.

μερικές κακές συνήθειες που έχω (Για τους άλλους γιατι εμένα μου φαίνομαι σωστός)

1. δεν μιλάω και δεν ασχολούμαι με άτομα που δεν γουστάρω αμα πέσουμε σε ίδια παρέα

2. δεν λεω στους ανθρώπους αυτό που θέλουν να ακούσουν αλλα αυτό που πιστεύω

3. δεν λεω οτι μου αρέσει ενα φαγητό για να μην προσβάλω αυτόν/αυτή που το έφτιαξε , αν δεν μου αρέσει θα το πω (αν με ρωτήσουν, γιατι όποιος με ξέρει δεν ρωτάει)

4. δεν αλλάζω τον χαρακτήρα μου για να γίνω συμπαθής ,σε όποιον/όποια αρέσω , για τους άλλους π...λο

• Like 2
Δημοσ.

Ένας ψυχολόγος μόνο μπορεί να σε βοηθήσει, διαφορετικά μόνο φιλοσοφικές συζητήσεις δίχως νόημα μπορούμε να κάνουμε εδώ μέσα...

Τώρα αν οι κακές συνήθειες είναι αυτές σαν τον απο πάνω μου, μάλλον έχουμε άλλο θέμα... Οι μοναδικές απαντήσεις που περιμένει να ακούσει για να γουστάρει είναι, "τι λες τώρα, είσαι γαματος, μη μασάς, μακάρι να ήταν όλοι έτσι κλπ"

παπάρια κουβέντα με λίγα λόγια....

• Like 1
Δημοσ.

Το Σάββατο που μας έρχεται (01/09/2012) κλείνω δύο χρόνια ακριβώς που το έκοψα, χωρίς να δω κανένα βίντεο. Το πήρα απόφαση και το έκανα. Σκοπός είναι να το θες και να πάρεις την απόφαση.

Στην αρχή ζορίστηκα λίγο, αλλά πλέον δεν το ξαναβάζω στο στόμα μου, ο κόσμος ανάποδα να γυρίσει.

Εννοείται. Προφανώς και δεν είναι απαραίτητο το βίντεο. Όσοι το έκοψαν το βίντεο είδαν; Απλά βοηθάει αρκετά. Μπράβο σου πάντως.

Δημοσ.

είσαι γαματος, μη μασάς, μακάρι να ήταν όλοι έτσι κλπ"

σ'ευχαριστώ , αυτό περίμενα να ακούσω

• Like 7
Δημοσ.

3. δεν λεω οτι μου αρέσει ενα φαγητό για να μην προσβάλω αυτόν/αυτή που το έφτιαξε , αν δεν μου αρέσει θα το πω (αν με ρωτήσουν, γιατι όποιος με ξέρει δεν ρωτάει)

fak logic

Δημοσ.

2. δεν λεω στους ανθρώπους αυτό που θέλουν να ακούσουν αλλα αυτό που πιστεύω

Αυτό το συνήθειο το έχω και εγώ και το έχω πληρώσει ακριβά πολλές φορές. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι για ποιον λόγο οι περισσότεροι το θεωρούν κακό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...