Sadako Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Προσφάτως τα τίναξε ο 10ετίας και βάλε LG φούρνος μικροκυμάτων μου. Για την ακρίβεια, έβγαζε σπινθήρα από ένα σημείο ακόμα κι όταν ήταν άδειος (α ναι, σε κάποια φάση έβγαλε και φλόγα το grill). Είπα μήπως είχαν κολλήσει τπτ λάδια από την χρήση τόσα χρόνια, αλλά δεν το ρίσκαρα, μιας και συνέχισε να το κάνει ενώ το καθάρισα όσο καλύτερα μπορούσα. Ο παλιός που είχα ήταν 800 watt. Είναι αρκετά; Ή μήπως και υπερβολή; Αν μπορώ να την βγάλω με κάτι πιο φθηνό θα το προτιμούσα. Η χρήση που έκανα ήταν ζέσταμα μαγειρεμένου φαγητού από το ψυγείο, ζέσταμα νερού ή γάλατος, μαγείρεμα στο grill (αν και για κρέας δεν το πέτυχα πολλές φορές, συνήθως έψηνα φετούλες ψωμί με τυρί ή κασέρι από πάνω) και σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις μαγείρεμα (πιο πρόσφατα μου έρχεται στο μυαλό μαγείρεμα λουκάνικων αφού πρώτα τα είχα τρυπήσει με πηρούνι).. ΥΓ. Αυτό με το τεστ που βάζεις μέσα το κινητό και καλείς για να τσεκάρεις την θωράκιση ισχύει; Γιατί το βλέπω και σε παλαιότερα τόπικ και φοβάμαι μήπως είναι κάποιος urban legend που έμεινε..
menostospitimou Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Από ένα γρήγορο γκουγκλάρισμα το frequency range των φούρνων μικροκυμάτων είναι 1-40GHz ενώ των GSM κινητών καμιά 800MHz (άσχετα με την διαφορά ισχύος-του φούρνου θα είναι πολλαπλάσια)οπότε δεν νομίζω βοηθήσει το τεστ με το κινητό.
kgian Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Για πειτε οποιος ξέρει για φούρνους μικροκυμάτων γιατί και εγώ θέλω έναν. Δεν με ενδιαφέρει να είναι φτηνός ούτε να έχει grill (δεν το χρησιμοποιώ), αλλά θέλω να είναι καλός με μεγάλη χωρητικότητα και δυνατός, δηλαδή να ζεσταίνει/ξεπαγώνει γρήγορα...
greekparot Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Να προτιμήστε το εσωτερικό του απλα να είναι κεραμικο. Καθορίζεται και απολυμενεται πολυ εύκολα και είναι πιο υγιεινό. Sent from my iPhone using Insomnia
sphinxgr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Εγώ είμαι κατά. Είχα και χρησιμοποιούσα για χρόνια και τελικά τον χάρισα και αγόρασα φουρνάκι στο ίδιο μέγεθος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην προτιμήσω τα 5 λεπτά ζέσταμα απο το 1 των μικροκυμάτων. Είναι γνωστό πως ο μικροκυμάτων καταστρέφει ότι θρεπτική ουσία ζεσταθεί απο αυτόν. Γιατί να τρως οπότε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα