olympiakosgate7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Γεια σας παιδια. Πέρασα μηχανολογια στο ΤΕΙ της Πατρας και θελω να μου πειτε μερικες γνωμες. Συγκεκριμενα θελω να μου πειτε για τα ΤΕΙ τις εγκαταστασεις και γενικα το χωρο εξω απο το ΤΕΙ. Επισης αν ξερετε για τις εγκαταστασεις των εστιων αν ειναι καινουργιες καθαρες κτλ. Επιπλεον πειτε μου για την Πατρα ως πολη και ως ζωη (ακριβη κτλ). Ευχαριστώ εκ των προτερων. :)
raziels Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 τα ΤΕΙ είναι σχετικά έξω από την Πάτρα. ο χώρος τριγύρω από εκεί έχει αναπτυχθεί αρκετά σε σχέση με παλαιότερα χρόνια. έχει αστική συγκοινωνία. Σχετικά ακριβή αν έρχεσαι από Αθήνα. Μιας και είναι ιδιωτικά τα λεωφορεία. δεν παίρνω όρκο, αλλά νομίζω ότι είναι 1 ευρώ το εισιτήριο. για το εστιατόριο του ΤΕΙ, η τελευταία γνώμη που έχω είναι ενός φίλου αλλά είναι 6 χρόνια τώρα οπότε πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει από τότε. Τότε μου είχε πει ότι είναι καλά τα φαγητά. Γενικά την περπατάς την Πάτρα, υπάρχουν 2-3 περιοχές που μαζεύεται ο φοιτιτόκοσμος και έχει και λογικές τιμές (βλ, Πλατεία Όλγας, σκάλες Γεροκοστοπούλου κλπ κλπ) όπως σε κάθε πόλη μπορείς να βρεις το καφέ στα 4 ευρώ μπορείς και στα 2. μπορείς να βρεις το σουβλάκι στα 1,70 μπορείς και στα 2.30 στο κέντρο της πόλης θα έχεις τα πάντα σε απόσταση 3-4 τετραγώνων αλλά δεν θα βρεις νεόδμητη πολυκατοικία.
cris41 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Γυρω απο το ΤΕΙ να ξερεις υπαρχουν ενα σωρο καφετεριες και πραγματα για να φας οπου γινεται χαμος απο φοιτητες. Αν μενεις κεντρο τοτε θα παρεις το λεωφορειο 2 οπου το φοιτητικο ειναι 0.80 λεπτα και για πολυτεκνους 0.70(ακριβα αν εισαι απο Αθηνα οπως λεει και ο φιλος). Στο θεμα του εστιατοριου βγαζεις καρτα σιτισης και τρως. Γουστα εινα ιαυτα αλλα δεν ειναι και οτι το καλυτερο για να φας αλλα απο το τιποτα καλα ειναι. Τωρα απο ζωη εχει αρκετες επιλογες. Απο πιο μερος θα πας στην Πατρα;
olympiakosgate7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντησεις παιδια. Ειμαι πολυτεκνος και ειμαι απο Κορινθο. Ξερετε κατι για τις εστιες γιατι εκει θα μεινω ??
raziels Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντησεις παιδια. Ειμαι πολυτεκνος και ειμαι απο Κορινθο. Ξερετε κατι για τις εστιες γιατι εκει θα μεινω ?? είσαι σίγουρος ότι θα σε πάρουν στην εστία?
olympiakosgate7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ναι ειμαι σιγουρος γιατι διαβασα τις προυποθεσεις και τις τηρω ολες.
raziels Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 καλά να περάσεις και ότι θες εδώ είμαστε εμείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα