Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγαινε γενικο. Στα ΕΠΑΛ μονο να χαρακωνεσαι μαθαινεις....

Μακρυα απο τα σκατα Επαλ. Απορω γιατι δεν τα εχουν κλεισει ακομα......

Δημοσ.

Πήγαινε γενικο. Στα ΕΠΑΛ μονο να χαρακωνεσαι μαθαινεις....

Μακρυα απο τα σκατα Επαλ. Απορω γιατι δεν τα εχουν κλεισει ακομα......

Υπερβάλλεις, και εγώ από νυχτερινό ΕΠΑΛ είμαι, αν θες να μάθεις δεν θα σε σταματήσει κανείς.

Δημοσ.

Υπερβάλλεις, και εγώ από νυχτερινό ΕΠΑΛ είμαι, αν θες να μάθεις δεν θα σε σταματήσει κανείς.

Καλα σε αυτο εχεις δικιο αλλα εγω λεω για την κατασταση που επικρατει γενικα. Οσο για τα νυκτερινα παντα ηταν καλυτερα απο τα πρωινα....

Δημοσ.

Καλα σε αυτο εχεις δικιο αλλα εγω λεω για την κατασταση που επικρατει γενικα. Οσο για τα νυκτερινα παντα ηταν καλυτερα απο τα πρωινα....

Άσε, στα πρωινά τα έχουν τα παιδιά στην άκρη και τα κάνουν ότι θέλουν.

Δημοσ.

Άσε, στα πρωινά τα έχουν τα παιδιά στην άκρη και τα κάνουν ότι θέλουν.

πρωινό έχω τελειώσει (βασικά μεσημέρι πήγαινα μετά την δουλειά) και μια φορά είχα πετάξει καρέκλα σε εναν γλοιώδη καθηγητή επειδή με είχε βρίσει εμένα και εναν άλλο και τον πέτυχα στο πόδι. Παρόλα αυτά τελείωσα , έμαθα , πήρα και καλούς βαθμούς και όλα καλά.

απλά στο θέμα δουλειάς, όταν τελειώσεις , δύσκολα θα βρεις κάτι στο αντικείμενο σου.

Δημοσ.
μια φορά είχα πετάξει καρέκλα σε εναν γλοιώδη καθηγητή επειδή με είχε βρίσει εμένα και εναν άλλο και τον πέτυχα στο πόδι.

Γιατί σε έβρισε; Έτσι χωρίς λόγο; Του'ρθε,τώρα,πάνω στην τρέλα;

Δημοσ.

Όποιος πάει νυκτερινό συνήθως το κάνει συνειδητοποιημένα. Δηλαδή οι περισσότεροι εκεί όντως θέλουν να μάθουν και να περάσουν κάπου. Στο πρωϊνό απο την άλλη ο μόνος λόγος για τον οποίο πάνε η περισσότεροι είναι για να βλέπουν κανα πιπίνι και γιατί δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν...άντε να πάρουν και κουτσά στραβά το απολυτήριο για να μην είναι εντελώς ρόμπα. Όπως ακριβώς και ο topic starter. Θέλει να πάει ΕΠΑΛ γιατί δε γουστάρει να διαβάζει. Τότε γιατί πας λύκειο; Δεν είναι υποχρεωτικό.

Υπάρχει επίσης κάτι που λέγεται peer pressure, όσο και αποφασισμένος να είσαι να διαβάσεις όντως στο ΕΠΑΛ, αν περιβάλλεσαι απο την "αφρόκρεμα" της νεολαίας που βρίσκεται εκεί, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να καταντήσεις σαν όλους τους υπόλοιπους.

Δημοσ.

Γιατί σε έβρισε; Έτσι χωρίς λόγο; Του'ρθε,τώρα,πάνω στην τρέλα;

ναι , γούσταρε να μας λέει αλήτες και μαλακισμένα μπροστά στα κορίτσια της τάξης επειδή μπορούσε και ένιωθε καλά με την εξουσία του καθηγητή (αν τον ήξερες θα καταλάβαινες , ουτε οι αλλοι καθηγητές δεν τον συμπαθούσαν). Παρόλα αυτά με τους υπόλοιπους καθηγητές τα πηγαίναμε πολυ καλά και το μάθημα γινόταν κανονικά χωρίς την παραμικρή φασαρία κλπ.

anyway , αν θες να μάθεις μαθαίνεις , δεν σε εμποδίζει κανείς και τίποτα.

Δημοσ.

Όσοι λέτε ότι τα ΕΠΑΛ είναι σκατά, δηλαδή όλοι οι καθηγητές εκεί που είναι δημόσιοι υπάλληλοι και αυτοί όπως και στο γενικό είναι σκράπες;

παιδιά, να πάτε γενικό γιατί θα μπορείς να μπεις όπου θες, θυμάμαι με τα ΤΕΕ παλιά μπορούσες να περάσεις μόνο σε ΤΕΙ, τα αναβάθμισαν σε ΕΠΑΛ αλλά και πάλι δεν μπορείς να σπουδάσεις τα πάντα από ΕΠΑΛ.

ΥΓ: μου αρέσουν οι συγκρίσεις στα πανεπιστήμια, ακούς τα παιδιά να λένε "εγω είμαι από επαλ, είμαι πιο καλός στα ΛΣ,ΠΡΟ,ΔΙΚΤΥΑ"

bullsh1ts@@@ (αν και με μενα ισχύει αυτό :P)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...