brickman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Το δικό μου είναι το: Πας μη Γιώργος βάρβαρος *με λένε Γιώργο απ' ότι καταλάβανε οι έχων νου.
brickman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Η ζωη μου ειναι ενα λαθος. Βαθυστόχαστο 1
freedubus Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ο άνθρωπος είναι σαν το κρεμμύδι: εξωτερικά υπάρχει ένα στρώμα μαλακίας, αλλά όταν το καθαρίσεις υπάρχουν άλλα 10 στρώματα μαλακίας από κάτω. Από την ταινία Dictator. 6
brickman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ο άνθρωπος είναι σαν το κρεμμύδι: εξωτερικά υπάρχει ένα στρώμα μαλακίας, αλλά όταν το καθαρίσεις υπάρχουν άλλα 10 στρώματα μαλακίας από κάτω. Από την ταινία Dictator. Πολυ σωστο
nicoc89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 το δικό μου ειναι "μερικές το αρνούνται αλλα γουστάρουν"
scullyist Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δυο πόρτες έχει η ζωή, άνοιξα 'γω μια τρίτη.
brickman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 το δικό μου ειναι "μερικές το αρνούνται αλλα γουστάρουν" Μερικοι το προτιμούν κρυο Δυο πόρτες έχει η ζωή, άνοιξα 'γω μια τρίτη. Ωραιος!
Chrisxxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Αν κατι ειναι να παει στραβα, θα παει, αν όχι τα χειρότερα έρχονται. 3
HERTHAN Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Αν κατι ειναι να παει στραβα, θα παει, αν όχι τα χειρότερα έρχονται. Αισιοδοξο...
Silok Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Με πορδές αυγά δεν βάφονται . Όποιος μικρός το μάθει,μεγάλος δεν τ'αφήνει. Της κοντής της φούτσας οι τρίχες της φταίνε 1
tsifotis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Οπου σταθω κι οπου βρεθω κολλαω στην κουβεντα τα εξης για να γινομαι η ψυχη της παρεας μου και να τους διασκεδαζω: Δεν υπαρχει! Μας κακομαθαίνετε, κύριε πρέσβη" Τυχαίο, δεν νομίζω Ο κλασσικοSH ο μαλακαSH ο ελληναSH Αγαπούλα, πούλα Ομορφάαααντρα μου Καλυτερα να μασας παρα να μιλας Εχω και κοτερο, παμε μια βολτα; Εεεεελα Αλεκοοοο παντου υπαρχει ενας μυθος! Που πας ρε καραμητροοοοο Οχι για μενα, για την φουκαριαρα την μανα μου πινω μπαφους και παιζω προ Καλα εεε πορωση,,, Αυτην ξερω, αυτην εμπιστευομαι ΚΟΥΛΑ.....ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ Τα παντα ολα! Αχχχααααα καλο εεεεε;;;;;;;;;;; Εγιερθητου!!! Και αφου μου σπανε χερια/ποδια μετα καθε μα καθε φορα, θα ερθουνε επισκεψη στο νοσοκομειο. Με αγαπανε πολυ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα