nikoskon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 πιο πανω ειπαμε οτι αυτο πια δεν ισχυει για δωρεαν λογαριασμους Έχω 2 δωρεάν accounts gmail και τα έχω σετάρει με τον τρόπο αυτό. Σε εμένα γιατί ισχύει;
iMarilina Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Εε καλα ναι αλλά η διαφορά είναι πολύ λίγα mbps... Του τύπου το 3G να πιάνει 6 mbps και το 4G να πιανει 9... Τεσπα δεν μου είπες το tweak για το wifi καίει μπαταρία??Sent from my iPhone using Insomnia Oχι δεν είχα δει κάποιο θέμα με τη μπαταρία (και πίστεψέ με τα προσέχω αυτά) 1
dimitris_sg Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Έχω 2 δωρεάν accounts gmail και τα έχω σετάρει με τον τρόπο αυτό. Σε εμένα γιατί ισχύει; Στο 4αρι και εγω μαζι σου αλλα στο 5 δεν.... και μετα απο ψαξιμο διαβασα οτι ισχυει αυτο...
nikoskon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Στο 4αρι και εγω μαζι σου αλλα στο 5 δεν.... και μετα απο ψαξιμο διαβασα οτι ισχυει αυτο...Μα iPhone 5 έχω... m.google.com SSL on και όλα καλά. Δώσε link από εκεί που το διάβασες. Επίσης τί σχέση έχει το μοντέλο iPhone στην όλη διαδικασία;
dimitris_sg Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 http://www.zdnet.com/google-drops-exchange-activesync-support-for-free-email-accounts-7000008836/ υπαρχουν αρκετες σελιδες. Στο 4 το ειχα δοκιμασει παλιοτερα. Δεν εχει σχεση το μοντελο. Δεν το διατυπωσσα σωστα. A Google spokesperson confirmed via e-mail that users of free GoogleApps accounts will not be able to set up new Google Sync connectionsafter January 30, 2013. Προφανως εσυ το σεταρες πριν αυτη την ημερομηνια. Οποτε καλυτερα μην το πειραξεις.
ababapanos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 εχει δοκιμασει κανεις να βαλει το καινουριο 1password 4.1.2 κατεβασμενο σε jailbreak iphone 5?, το κατεβασα να το δοκιμασω να δω αν μαρεσει και αξιζει να το αγορασω γιατι εχω αγορασει και το παλιο αλλα η εφαρμογη δεν μου ανοιγει καν για στο iphone 5 , ενω στο ipad που την δοκιμασα ανοιγει κανονικα.Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει?
nikoskon Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Το jb του evasion κάνει και για 6.1.2; Edit: κάνει. Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2013 από nikoskon
iMarilina Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Το jb του evasion κάνει και για 6.1.2; Edit: κάνει. Sent from my iPhone using Insomnia Ναι το έκανα ρηστόρ προχτές και το πέρασα, ολα καλά.
iMarilina Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μην κανετε JB ειναι του σατανα! ΛΟΛ. Απλά. 1
Heatspreader Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Στο iPhone 4 το είχα κρατήσει 3 μέρες το JB. Πριν λίγες μέρες έκανα στο 5άρι και το κράτησα 20 λεπτά.Αυτά που θέλω να κάνει η συσκευή τα κάνει. Δεν χρειάζομαι κάτι διαφορετικό.
Fotis13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Στο iPhone 4 το είχα κρατήσει 3 μέρες το JB. Πριν λίγες μέρες έκανα στο 5άρι και το κράτησα 20 λεπτά. Αυτά που θέλω να κάνει η συσκευή τα κάνει. Δεν χρειάζομαι κάτι διαφορετικό. Εγω δεν εχω κανει σε κανενα και ουτε προκειται .αν ηθελα να κανω επαιρνα bugdroid.Περισσοτερα προβληματα δημιουργει παρα λυνει. Sent from my iPhone5 using Insomnia 1
Heatspreader Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ποιος ο λόγος να επέμβεις στο άριστο λειτουργικό και να μην πάρεις ένα Samsung Galaxy SIII ή Note με περισσότερα Specs; 1
thodoris20s Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δεν είναι έτσι όπως τα λες φίλε μου. Το λειτουργικό είναι πολύ καλό αλλά όχι άριστο. Άριστο θα ήταν αν είχε και κάποια πράγματα που σου παρέχει το jb. Και δεν μιλάω για customizing, themes και υπερβολικές τέτοιες μπούρδες. Μιλάω για κάποιες ευκολίες και κάποια αυτονόητα πράγματα που έπρεπε να είχε αλλά πεισματικά η apple δεν τα βάζει. Με τον καιρό όμως αυτό αλλάζει γιατί βλέπει πως ο κόσμος στρέφεται προς το android λόγω αυτών των θεμάτων (χαρακτηριστικό παράδειγμα η ενσωμάτωση του fb στο λειτουργικό, και το γρήγορο post σε twitter και facebook από το notification center). Επεμβαίνεις λοιπόν στο λειτουργικό για να έχεις κάποιες λειτουργίες όπως είπα και πριν όπως: sb settings, intelliscreen x, τα οποία κυριολεκτικά μεταμορφώνουν το τηλ και για πολλούς είναι ο μοναδικός λόγος για jb. Με τα παραπάνω έχεις την δυνατότητα με μία κίνηση του δαχτύλου σου να ανοίξεις wifi, 3g, data, location, bluetooth, να ελέγξεις την φωτεινότητα και άλλα χίλια δυο. Σε ένα μη jb iphone για παράδειγμα μέχρι να ανοίξεις το 3g κάπου έξω σου βγαίνει η παναγία. Ρυθμίσεις-> γενικά-> δεδομένα-> και μετά να ανοίξεις 2 διακόπτες... Ε χέσε μας. Δεν είναι ούτε εύκολο, ούτε πρακτικό. Με το intelliscreen x άπειρες επιπλέον δυνατότητες και ευκολίες. Μέχρι και ειδήσεις μπορείς να διαβάζεις με μία κίνηση του δαχτύλου σου κατεβάζοντας το notification center. Υπάρχουν δεκάδες πράγματα ακόμα που θα μπορούσα να σου πω απλά βαριέμαι Θέλω απλά να καταλήξω πως το jb είναι λόγος για να επέμβεις και είναι απαραίτητο εργαλείο για την πλήρη αποδοτικότητα του iphone και την δικιά σου ευχαρίστηση. Και τα λεγόμενά μου επαληθεύονται από την ζήτηση του κόσμου για το jb και από τα downloads που έγιναν εκείνη την μέρα (κάτι εκατομμύρια νομίζω). Όταν η apple θα μου ενσωματώσει αυτά τα απλά 5 πραγματάκια στο ios τότε και γω όπως και οι περισσότεροι να είσαι σίγουρος ότι δεν θα χρησιμοποιήσουμε ξανά το jb. Υ.Γ 1: Όλα τα παραπάνω δεκαπλασιάζονται για κάποιον που έχει ipad έτσι...; Είναι τρομακτικό το πόσο πολύ περιορίζει το ipad το κλειστό ios και το πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις με ένα απλό j/b που θα σου πάρει 5 λεπτά. Υ.Γ 2: Το ios δεν επηρεάζεται από το j/b ούτε χάνεις το smoothness αν προσέχεις τι tweaks εγκαθιστάς μέσα από το cydia. Γι'αυτό είναι καλό πριν προβούμε σε jb να διαβάσουμε 5-10 πράγματα. 1
iMarilina Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δεν είναι έτσι όπως τα λες φίλε μου. Το λειτουργικό είναι πολύ καλό αλλά όχι άριστο. Άριστο θα ήταν αν είχε και κάποια πράγματα που σου παρέχει το jb. Και δεν μιλάω για customizing, themes και υπερβολικές τέτοιες μπούρδες. Μιλάω για κάποιες ευκολίες και κάποια αυτονόητα πράγματα που έπρεπε να είχε αλλά πεισματικά η apple δεν τα βάζει. Με τον καιρό όμως αυτό αλλάζει γιατί βλέπει πως ο κόσμος στρέφεται προς το android λόγω αυτών των θεμάτων (χαρακτηριστικό παράδειγμα η ενσωμάτωση του fb στο λειτουργικό, και το γρήγορο post σε twitter και facebook από το notification center). Επεμβαίνεις λοιπόν στο λειτουργικό για να έχεις κάποιες λειτουργίες όπως είπα και πριν όπως: sb settings, intelliscreen x, τα οποία κυριολεκτικά μεταμορφώνουν το τηλ και για πολλούς είναι ο μοναδικός λόγος για jb. Με τα παραπάνω έχεις την δυνατότητα με μία κίνηση του δαχτύλου σου να ανοίξεις wifi, 3g, data, location, bluetooth, να ελέγξεις την φωτεινότητα και άλλα χίλια δυο. Σε ένα μη jb iphone για παράδειγμα μέχρι να ανοίξεις το 3g κάπου έξω σου βγαίνει η παναγία. Ρυθμίσεις-> γενικά-> δεδομένα-> και μετά να ανοίξεις 2 διακόπτες... Ε χέσε μας. Δεν είναι ούτε εύκολο, ούτε πρακτικό. Με το intelliscreen x άπειρες επιπλέον δυνατότητες και ευκολίες. Μέχρι και ειδήσεις μπορείς να διαβάζεις με μία κίνηση του δαχτύλου σου κατεβάζοντας το notification center. Υπάρχουν δεκάδες πράγματα ακόμα που θα μπορούσα να σου πω απλά βαριέμαι Θέλω απλά να καταλήξω πως το jb είναι λόγος για να επέμβεις και είναι απαραίτητο εργαλείο για την πλήρη αποδοτικότητα του iphone και την δικιά σου ευχαρίστηση. Και τα λεγόμενά μου επαληθεύονται από την ζήτηση του κόσμου για το jb και από τα downloads που έγιναν εκείνη την μέρα (κάτι εκατομμύρια νομίζω). Όταν η apple θα μου ενσωματώσει αυτά τα απλά 5 πραγματάκια στο ios τότε και γω όπως και οι περισσότεροι να είσαι σίγουρος ότι δεν θα χρησιμοποιήσουμε ξανά το jb. Υ.Γ 1: Όλα τα παραπάνω δεκαπλασιάζονται για κάποιον που έχει ipad έτσι...; Είναι τρομακτικό το πόσο πολύ περιορίζει το ipad το κλειστό ios και το πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις με ένα απλό j/b που θα σου πάρει 5 λεπτά. Υ.Γ 2: Το ios δεν επηρεάζεται από το j/b ούτε χάνεις το smoothness αν προσέχεις τι tweaks εγκαθιστάς μέσα από το cydia. Γι'αυτό είναι καλό πριν προβούμε σε jb να διαβάσουμε 5-10 πράγματα. Aκριβώς έτσι όπως τα λες. 3 χρόνια σχεδόν ασχολούμαι με jailbreak και ποτέ δεν είχα το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ πρόβλημα και σκάλωμα. Αμα προσέχεις τί βάζεις δεν έχει κανένα θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα