kalantas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Βλεποντας και το αλλο θεμα που καποιος ντρεπεται που ειναι ελληνας, και δεδομενου οτι αρκετοι ινσομνιακς εχουν εμπειριες απο εξωτερικο, τι θα λεγατε να καταγραψουμε εδω συμπεριφορες ντοπιων οταν μαθανε οτι ειμαστε ελληνες? ξεκιναω εγω για να δωσω και το φορμά Αμστερνταμ νοεμβρης 2010: οταν καποιος τουριστας που δε θυμαμαι απο που ηταν ακουσε οτι ειμαστε ελληνες αρχισε να μας λεει εμεις χρεοκοπησαμε την ευρωπη και τα λοιπα Μιλανο καλοκαιρι 2011: οταν Ακουγανε ελληνες συμπασχαν, μαλλον υποψιαζονταν οτι θα φανε και αυτοι καλα σε λιγο Βιεννη σεπτεμβρης 2011: μας πιανουν κουβεντα δυο αυστριακες, οταν ακουν ελληνες ΦΕΥΓΟΥΝ Μπρατισλαβα σεπτεμβρης 2011: ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΠΑΝΩ. Αντι για αυστριακες σλοβακες Μαδριτη ιουλιος 2012: ανετοι και φιλικοι με τους ελληνες Περιμενω και τις δικες σας εμπειριες. Ο μηνας και χρονος εχει τη σημασια του οποτε αν θυμαστε καλυτερα να τους γραψετε! Ειμαι ιδιεταιρα περιεργος τι παιζει στην αγγλια
sotris99 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μόναχο Μάρτιος 2012: Άνετοι και πολύ φιλικοί! Άμστερνταμ Μάρτιος 2012: Φιλικότατοι! 1
brickman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ημουν ενα μηνα Ελβετια το Μάιο: Παρα πολυ φιλικοι και με την πρωτη να βοηθησουν. Ολοι οσοι γνωρισα Μαρτιος Αμερικη: Επισης πολυ φιλικοι και αρχισαν να μου κανουν καποιες ερωτησεις του στυλ: "Πως τα βγαζετε περα" κτλ.. γενικα μας συμπαθούσαν. Τωρα για οσο εκανα διδακτορικα και οσο δουλευα εκει δεν ειχαμε κριση αρα δεν γραφω τιποτα....
arxaggelos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Νέα Υόρκη πέρυσι καλοκαίρι. εντελώς ΣΤΑΡΧΙΔΙΑΤΟΥΣ τί είσαι και από πού είσαι. Money talks and bullshit walks, απλά και όμορφα. 9
militarist Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μπρατισλάβα Τώρα : Τίποτα το ιδιαίτερο η αντιμετώπιση από φίλους Σλοβάκους - ες, κανονική σαν να είμαι και εγώ Σλοβάκος.
brickman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Νέα Υόρκη πέρυσι καλοκαίρι. εντελώς ΣΤΑΡΧΙΔΙΑΤΟΥΣ τί είσαι και από πού είσαι. Money talks and bullshit walks, απλά και όμορφα. Γενικα οι Αμερικανοι δεν εχουν προβληματα.....
Massiv0r Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 μεσο υψος αμερικανου: 1.70 μεσο υψος ελληνα: 1.90 τοσες τουριστριες απο ολα τα μερη του κοσμο ερχοντε εδω να τις ριξετε κανα πουτσο ενω εχουν συζηγους/γκομενους πισω (με λεφτα) και εσεις ντρεπεστε που ειστε ελληνες ενω αυτοι αναρωτιουντε τι καναν λαθος. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ 3
arxaggelos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Γενικα οι Αμερικανοι δεν εχουν προβληματα κόμπλεξ..... φιξντ 1
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 μεσο υψος αμερικανου: 1.70 μεσο υψος ελληνα: 1.90 Ανάποδα μήπως; 3
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Από αγγλία κανα δυο σατυρικά/σαρκαστικά σχόλια σε light ύφος χωρίς όμως προσωπική επίθεση. Σε μένα δεν έχουν τύχει δραματικά σενάρια μιας και από ότι φαίνεται δεν τα επιδιώκω Σε άλλες χώρες που είχα μείνει για κάποιο διάστημα ήταν προ ελληνικής "κρίσης" Οι του δίπλα thread θα έπρεπε να ντρέπονται που αντέδρασαν τόσο έντονα και επιθετικά (ενώ την ίδια στιγμή δεν βγάζουν κιχ στους ηγέτες της χώρας) χωρίς καν να ψάξουν μήπως τους trollarei ο topic starter. Να κατανοήσουν ότι δεν υπάρχει δικαιολογία, ακόμα και στη περίπτωση που το αρχικό μήνυμα ήταν προσβλητικό και ίσως να συλλογιστούν την πιθανότητα της πλύσης εγκεφάλου.
brickman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ανάποδα μήπως; Όχι, σωστά τα λέει! Οι του δίπλα thread θα έπρεπε να ντρέπονται που αντέδρασαν τόσο έντονα και επιθετικά (ενώ την ίδια στιγμή δεν βγάζουν κιχ στους ηγέτες της χώρας) χωρίς καν να ψάξουν μήπως τους trollarei ο topic starter. Να κατανοήσουν ότι δεν υπάρχει δικαιολογία, ακόμα και στη περίπτωση που το αρχικό μήνυμα ήταν προσβλητικό και ίσως να συλλογιστούν την πιθανότητα της πλύσης εγκεφάλου. Ή ακόμα καλύτερα, ας βάλουν μυαλό μερικοί νέοι γιατί δεν μας βλέπω καλά....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ντισελντορφ/Κολονια και γυρω πολεις καπου στο 2009: Στα @@ τους που ημουν Ελληνας. Με αντιμετωπιζαν οπως εναν Γερμανο, οσοι χρειαστηκε να συναναστραφουν μαζι μου με μοναδικο προβλημα τη συνενοηση στη αγγλικα στην οποια δεν τους λες και τσακαλια... Κυπρος: Αναλογως την πολιτικη τους τοποθετηση. Σε γενικες γραμμες παντως ουτε κρυο ουτε ζεστη και αυτοι. Σημαντικο ειναι τι αυρα βγαζεις εσυ στον αλλον. Φυσικα αν πεσεις σε γιδι δεν εχεις σωτηρια, θα την πει την μαλακια του. Αλλα αν πεσεις σε εναν νορμαλ εχει σημασια αν θα του ξυπνησεις ξενοφοβικα (ή ελληνοφοβικα οπως θελετε πειτε το) ενστικτα με τον τροπο σου. Αν εισαι παθητικος και σκεφτεσαι κομπλεξικα οτι επειδη εισαι "κατωτερος/χρεοκοπημενος/υπερχρεωμενος" Ελληνας απεναντι στον κυριλατο Γερμανο, ε τοτε ερχεται μονο του το μαργαριταρι και δε θα φταιει ο αλλος. Επισης αν πας με κομπλεξ ανωτεροτητας οτι εισαι απογονος των αρχαιων Ελληνων και κατι τυπακια σαν τους ΓερμανοΑγλλοΝορβηγοΟλλανδους ειναι μηδενικα μπροστα σου, τοτε παλι πας γυρευοντας να ακουσεις την "φιλοφρονηση" για την καταγωγη σου. Αν εισαι κι εσυ στα @@ σου σχετικα με το ΑΝ θα πει ΚΑΠΟΙΟΣ και ΤΙ θα πει, τοτε οι πιθανοτητες να ασχοληθει με την καταγωγη σου ελαχιστοποιουνται. Δεν μηδενιζονται ομως.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ή ακόμα καλύτερα, ας βάλουν μυαλό μερικοί νέοι γιατί δεν μας βλέπω καλά.... Η κωμικοτραγική ειρωνία όμως. Στο προηγούμενο νήμα ανέφερες ότι είχες κάνει διδακτορικό και στο τρολλομήνυμα πριν, έγραψες το εξής καταπληκτικό Οταν βλεπουμε τετοιον προδοτη καλα και του κανουμε. κρεμαλα θα επρεπε.... Άνθρωπος τόσο ανώτατης εκπαίδευσης και να αδυνατεί να ξεχωρίσει τι εστί προδότης (;!;!; ). Δεν σου σκώτωσε κάποιο συγγενή, απλά έγραψε ένα προσβλητικό μήνυμα. Όμως η δική σου επιχειρηματολογία είναι ότι "έφταιγε ο άλλος" και πως "καλά θα κάνει ο νέος να βάλει μυαλό". Βέβαια να δώσεις εσύ το παράδειγμα ως γηραιότερος δεν υφίστανται. Κρίμα τα χρόνια που κουράστηκαν οι δικοί σου για να "σε κάνουν άνθρωπο".
tolis_01 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Βλέπω ότι μερικοί αναφέρεστε σε διακοπές, όπου είναι λογικό να μην τους νοιάζει η εθνικότητα. Κι εμένα αν είχα ξενοδοχειο και μου σκάγανε 80 ευρώ τη νύχτα, και πρόβλημα να είχα μαζί τους δεν θα το έδειχνα Άλλο όμως αν πας για "να τους φας τις δουλειές". Και φυσικά με τι τρόπο. Αν έρθει κάποια πολυεθνική, βγάλει υπερκέρδη και δεν αποδώσει τίποτα στο κράτος (ουσιαστικά σχεδόν όλες οι πολυεθνικές που έχουν περάσει απο την Ελλάδα ταιριάζουν στο προφίλ), φεύγοντας με δισεκατομμύρια σε offshore εταιρίες (τα οποία κανονικά θα ήταν δημόσιο χρήμα), ειναι καλοδεχούμενες από τους έλληνες πολίτες, και αν κάποια στιγμή μαζέψουν τα μπογαλάκια τους και φύγουν ακολουθεί μνημόσυνο από αγανακτισμένους καταναλωτές. Αν είναι βέβαια κανας ξυπόλυτος ανθρωπάκος που δεν έχει στον ήλιο μοίρα και δουλεύει για ένα κομμάτι ψωμί (σε αφεντικό έλληνα), τότε είναι σαφώς ένα οργανωμένο σχέδιο των ανθελληνικών δυνάμεων για την καταστροφή της ελλάδας (μάλλον ζηλεύουν που τους κλέβουν οι greek lovers τις γκόμενες). Το αντίστοιχο φυσικά ισχύει και αντίστροφα, στη συμπεριφορά ξένων προς τους έλληνες μετανάστες.
brickman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Η κωμικοτραγική ειρωνία όμως. Στο προηγούμενο νήμα ανέφερες ότι είχες κάνει διδακτορικό και στο τρολλομήνυμα πριν, έγραψες το εξής καταπληκτικό Άνθρωπος τόσο ανώτατης εκπαίδευσης και να αδυνατεί να ξεχωρίσει τι εστί προδότης (;!;! . Δεν σου σκώτωσε κάποιο συγγενή, απλά έγραψε ένα προσβλητικό μήνυμα. Όμως η δική σου επιχειρηματολογία είναι ότι "έφταιγε ο άλλος" και πως "καλά θα κάνει ο νέος να βάλει μυαλό". Βέβαια να δώσεις εσύ το παράδειγμα ως γηραιότερος δεν υφίστανται. Κρίμα τα χρόνια που κουράστηκαν οι δικοί σου για να "σε κάνουν άνθρωπο". Τι σχεση εχει το διδακτορικο μου με το τι πιστευω για τους προδοτες; Για μενα οποιος μιλαει ετσι για την πατριδα του ειναι προδοτης και αυτη ειναι η αποψη μου ετσι οπως η απο πανω ειναι η δικη σου..... Βλέπω ότι μερικοί αναφέρεστε σε διακοπές, όπου είναι λογικό να μην τους νοιάζει η εθνικότητα. Κι εμένα αν είχα ξενοδοχειο και μου σκάγανε 80 ευρώ τη νύχτα, και πρόβλημα να είχα μαζί τους δεν θα το έδειχνα Άλλο όμως αν πας για "να τους φας τις δουλειές". Και φυσικά με τι τρόπο. Αν έρθει κάποια πολυεθνική, βγάλει υπερκέρδη και δεν αποδώσει τίποτα στο κράτος (ουσιαστικά σχεδόν όλες οι πολυεθνικές που έχουν περάσει απο την Ελλάδα ταιριάζουν στο προφίλ), φεύγοντας με δισεκατομμύρια σε offshore εταιρίες (τα οποία κανονικά θα ήταν δημόσιο χρήμα), ειναι καλοδεχούμενες από τους έλληνες πολίτες, και αν κάποια στιγμή μαζέψουν τα μπογαλάκια τους και φύγουν ακολουθεί μνημόσυνο από αγανακτισμένους καταναλωτές. Αν είναι βέβαια κανας ξυπόλυτος ανθρωπάκος που δεν έχει στον ήλιο μοίρα και δουλεύει για ένα κομμάτι ψωμί (σε αφεντικό έλληνα), τότε είναι σαφώς ένα οργανωμένο σχέδιο των ανθελληνικών δυνάμεων για την καταστροφή της ελλάδας (μάλλον ζηλεύουν που τους κλέβουν οι greek lovers τις γκόμενες). Το αντίστοιχο φυσικά ισχύει και αντίστροφα, στη συμπεριφορά ξένων προς τους έλληνες μετανάστες. Εγω που πηγα για δουλεια παλι φιλικοι ηταν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα