tolis_01 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Εγω που πηγα για δουλεια παλι φιλικοι ηταν.... Εγω που πηγα για δουλεια παλι φιλικοι ηταν.... => Όλοι είναι παντού φιλικοί. Καταλαβαίνεις πως αυτός είναι λάθος συλλογισμός. Δεν λέω ότι υπάρχουν πάντα και παντού φαινόμενα κακής συμπεριφοράς προς ορισμένες εθνικότητες, αλλά κάπου υπάρχουν. Και από Έλληνες προς αλλοδαπούς, και από άλλους προς Έλληνες.
Pireotis88 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ανεκαθεν ρατσιστικες επιθεσεις προς Ελληνες εχουν γινει απο λαους που ειναι μια βαβελ...π.χ Γαλλια ...Γερμανια...Γενικοτερα εγω περαν απο μια φορα στο εξωτερικο δεν εχω πεσει θυμα καποιας περιεργης αντιμετωπισης για το οτι ειμαι Ελληνας....Και αυτη η μια φορα ηταν στη Γαλλια...
brickman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ανεκαθεν ρατσιστικες επιθεσεις προς Ελληνες εχουν γινει απο λαους που ειναι μια βαβελ...π.χ Γαλλια ...Γερμανια...Γενικοτερα εγω περαν απο μια φορα στο εξωτερικο δεν εχω πεσει θυμα καποιας περιεργης αντιμετωπισης για το οτι ειμαι Ελληνας....Και αυτη η μια φορα ηταν στη Γαλλια... Στην Γαλλια εαν μιλας την γλωσσα τους τοτε σε λατρευουν, ενω εαν οχι σε μισουν
Pireotis88 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Στην Γαλλια εαν μιλας την γλωσσα τους τοτε σε λατρευουν, ενω εαν οχι σε μισουν Ειχαμε παει με το σχολειο εκδρομη..Ελληνογαλλικο εν τω μεταξυ το σχολειο μου..οποτε ξεραμε γαλλικα μια χαρα...και ενω μας μιλουσε ενας σε ενα μαγαζι..αρχισε να μας αντιμετωπισει με μια αηδια ως προς το οτι ημασταν Ελληνες...σιγα ρε μανταμ επρεπε να του πουμε =ρ
brickman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ειχαμε παει με το σχολειο εκδρομη..Ελληνογαλλικο εν τω μεταξυ το σχολειο μου..οποτε ξεραμε γαλλικα μια χαρα...και ενω μας μιλουσε ενας σε ενα μαγαζι..αρχισε να μας αντιμετωπισει με μια αηδια ως προς το οτι ημασταν Ελληνες...σιγα ρε μανταμ επρεπε να του πουμε =ρ c'est la vie
tsifotis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 εσεις δηλαδη εχετε εναν στανταρ τροπο που αντιμετωπιζετε πχ ολους τους αγγλους; δηλαδη οταν γνωριζετε κυπριους μπαινετε σε συγκεκριμενο mode; παραλληλα συμπεριφερεστε το ιδιο σε ολους τους γερμανους; απορια το εχω... 2
Finn Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Γερμανία δεν είχα θέμα.Λίγο μαυρισμένο με είδαν απ τις διακοπές και ζητούσαν διαβατήριο κάθε τρεις και λίγο. Αγγλία κανένα πρόβλημα.Παίζει να χάρηκαν που είδαν και ευρωπαικό μούτρο Σερβία τέρμα φιλικά,Κροατία με λιώσαν στους ελέγχους ταυτοποίησης όταν βλέπαν ελληνικό διαβατήριο. Σκόπια και μου πρηξαν τα συκώτια σε φάση "say now republic of macedonia" αλλά μου δείξαν πως θα πάω στον σταθμό τρένων αφήνοντας τη δουλειά τους (μπάτσος). Τσεχία τέρμα κρύοι σα λαός αλλά όχι εχθρικοί απεναντί μου. Αυστρία ψιλοαδιάφοροι.
evabb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 βλεπω εδω οτι καποιοι εχουν «ρατσιστικο κομπλεξ-κομπλεξ κατωτεροτητας» και λογω της κακης οικονομικης καταστασης της χωρας πολλαπλασιαζονται τετοια ατομα. το αν καποιοι δεχθηκαν ρατσιστικη συμπεριφορα στο εξωτερικο πιστευω ειναι θεμα χαρακτηρα/ατομο κι οχι εθνικοτητας του ιδιου αλλα και αυτου που επεδειξε την ρατσιστικη συμπεριφορα. 1
KilliK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 παρεα γερμανων εδω στην αθηνα πριν μερικους μηνες σε καφε. προηγηθηκε επεισοδιο με λαμογιο ελληνα ταριφα,οποτε ο πιο ηλικιωμενος της παρεας αρχισε να βριζει δυνατα τους ελληνες, οτι ειναι αλητες,απατεωνες,κλεφτες και διαφορα τετοια. τον ρωτησα αφου ειμαστε τετοιοι παλιανθρωποι ολοι οι ελληνες, γιατι εχει αγορασει σπιτι στη Μυκονο οπου περναει τις διακοπες του τα τελευταια 25 χρονια. Δεν απαντησε και συνεχισε να βριζει τους ελληνες. παντως περα απο αυτο, κατι πρεπει να γινει με τους ταριφες εδω περα. ο γερμανος αν και δεν ηταν σωστο που εβριζε με προκλητικο τροπο ολους τους ελληνες,ειχε τουλαχιστον ενα λογο να βρισει,τον οποιο τον εδωσε ο απατεωνας ο ταριφας.
aris2025 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ανεκαθεν ρατσιστικες επιθεσεις προς Ελληνες εχουν γινει απο λαους που ειναι μια βαβελ...π.χ Γαλλια ...Γερμανια...Γενικοτερα εγω περαν απο μια φορα στο εξωτερικο δεν εχω πεσει θυμα καποιας περιεργης αντιμετωπισης για το οτι ειμαι Ελληνας....Και αυτη η μια φορα ηταν στη Γαλλια... Ελα ρε πειραιώτη, τι σου κάνανε οι κακόμοιροι οι γάλλοι?..όλη η ευρώπη μας θαυμάζει! Σε όλα σε πληροφορώ! Μόνο τα ΜΜΕ τα προβάλλουν λες και είμαστε τα απόβλητα της EU..
devilfish Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 ιταλια 2012: σε καφε στην βενετια μολις μαθανε οτι ειμαστε Ελληνες ανεβασαν τονους στις μεταξυ τους συζητησεις και ελεγαν διαφορα για την Ελλάδα
tolis_01 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 εσεις δηλαδη εχετε εναν στανταρ τροπο που αντιμετωπιζετε πχ ολους τους αγγλους; Νομίζω είναι ατυχής η επιλογή των λέξεων. Αν αντί για άγγλους έβαζες αλβανούς ή πακιστανούς, τότε η ερώτηση θα έπαιρνε σαρκαστικό χαρακτήρα. 1
kalantas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 βλεπω εδω οτι καποιοι εχουν «ρατσιστικο κομπλεξ-κομπλεξ κατωτεροτητας» και λογω της κακης οικονομικης καταστασης της χωρας πολλαπλασιαζονται τετοια ατομα. το αν καποιοι δεχθηκαν ρατσιστικη συμπεριφορα στο εξωτερικο πιστευω ειναι θεμα χαρακτηρα/ατομο κι οχι εθνικοτητας του ιδιου αλλα και αυτου που επεδειξε την ρατσιστικη συμπεριφορα. Δεν ειναι απαραιτητα θεμα ατομου. Οπως εδω περα ο μεσος ελληνας θα πει "πουτ&€ανα μερκελ" επειδη του εχουν κανει πλυση εγκεφαλου απο την τβ οτι φταιει η μερκελ, ετσι και σε πολλα αλλα μερη του κοσμου γινεται η αναλογη πλυση εγκεφαλου εις βαρος μας. Και προφανως σε ενα βαθμο ειναι αποτελεσματικη αυτη (αλλιως δε θα γινοταν εξ αρχης, θα ειχαν βρει αλλο τροπο)
KilliK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 ναι οντως,στην ιταλια δεν πρεπει να μας πολυγουσταρουν. ισως τους ενοχλει το oυνα φατσα,ουνα ρατσα και θελουν να αποστασιοποιηθούν απο αυτο,ειδικα τωρα που ειμαστε ο περιγελος της ευρωπης. μου λεγε ενας φιλος ειχε παει ιταλια ως φιλοξενουμενος ενος ιταλου που ειχαν σπουδασει μαζι.αυτο εγινε πριν ενα χρονο. και ηταν σε μια καφε,οποτε ερχεται η σερβιτορα,παιρνει τις παραγγελιες και βλεπει οτι ο φιλος μου ηταν ελληνας. οποτε κοιταει τον αλλο,δαχτυλοδειχνοντας τον φιλο μου,κατι του λεει στα ιταλικα και φευγει. ρωταει ο δικος μου τον φιλο του, τι σημαιναν ολα αυτα; και του απανταει ο δικος του, οτι του ελεγε: ελληνας,κλεφτης. ενταξει δεν το εκανε θεμα ο φιλος μου αλλα αν αρχισανε οι αρχιμαφιοζοι ιταλοι να μας λενε κλεφτες, τοτε η εικονα της ελλαδς στο εξωτερικο πρεπει να ειναι πολυ χειροτερη απο οτι νομιζει.
tsifotis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 τον ρωτησα αφου ειμαστε τετοιοι παλιανθρωποι ολοι οι ελληνες, γιατι εχει αγορασει σπιτι στη Μυκονο οπου περναει τις διακοπες του τα τελευταια 25 χρονια. σορυ κι ολας αλλα δεν εκραζε παραλιες, καιρο, τοπικα προιοντα - τοτε ναι δεν θα 'πρεπε να παρει σπιτι αλλα οι ελληνες; δεν ειναι βασικο κινητρο να επιρρεασει. αν αρχισανε οι αρχιμαφιοζοι ιταλοι να μας λενε κλεφτες ρε τους αρχιμαφιοζους τους ιταλους. Μα πως μας τσουβαλιαζουνε ετσι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα