brickman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δεν έχω πάει Νάπολη και Σαρδηνία. Εκεί δεν ξέρω τι γίνεται. Αρα αφου εχεις παει στην υπόλοιπη Ιταλια θα ξερεις οτι οσο πιο κατω, τοσο πιο καλα. Δεν λεω οτι πανω δεν υπαρχουν ατομα που να μας συμπαθουν, καθε αλλο, απλα ως επι των πλείστων προς τα πανω βρισκονται οι πιο "ρατσιστες" και "ξενοφοβοι" ας το πουμε, οπου δεν μας τρεφουν και παρα πολυ συμπάθεια. Κι εγω επειδη το επιθετο μου προερχεται απο ιταλικη λεξη παντου μα παντου που εβλεπαν την ταυτότητά μου μου επιαναν παντα κουβεντα στυλ "Εισαστε απο εδω;" Εχετε σχεση με τον Καπτεν Κωστα;" (παππους μου), "Το Χωριο --επιθετο εδω-- ειναι απο την οικογενεια σας;" κτλ.
KilliK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Γελάει ο κόσμος. μου λειψες. Στη Σικελια και Νοτια Ιταλια ολοι μας λατρευουν, λιγο πιο πανω ομως γινεται το ελα να δεις..... καλα οι βορειοι δεν γουσταρουν ουτε τους ιδιους τους νοτιους ιταλους. 1
brickman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 καλα οι βορειοι δεν γουσταρουν ουτε τους ιδιους τους νοτιους ιταλους. Μίλαγα σε καποιο βορειο και μου ελεγε να γινουν ξεχωριστό κρατος. Οτι να'ναι ειναι αυτοι οι τυποι! 1
kalantas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Παιδια πιστευω οτι θα ηταν καλυτερο οι απαντησεις να ειναι σε στυλ Πολη ημερομινια περιστατικο.. Και οτι σχολια εχουμε να τα προσθετουμε απο κατω για να βλεπουμε με την πρωτη ματια αν η καθε απαντιση προερχεται απο αληθινες εειριες η ειναι καποια αποψη η σχολιο
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Εγώ που ήμουν στην Αυστρία πριν 2 μήνες, τα μόνα σχόλια που μου έκαναν σχετικά με την εθνικότητά μου αφορούσαν το Euro και τον (τότε) επερχόμενο αγώνα με τη Γερμανία. Γούσταραν πολύ που περάσαμε στην επόμενη φάση και μου έλεγαν συγχαρητήρια, καλή επιτυχία με τους Γερμανούς και τέτοια. Και στο πανεπιστήμιο που έδωσα εξετάσεις, μου έλεγαν από εδώ ότι δε δέχονται Έλληνες, αλλά μια χαρά με πήρανε.
Cossutius. Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Παιδια πιστευω οτι θα ηταν καλυτερο οι απαντησεις να ειναι σε στυλ Πολη ημερομινια περιστατικο.. Και οτι σχολια εχουμε να τα προσθετουμε απο κατω για να βλεπουμε με την πρωτη ματια αν η καθε απαντιση προερχεται απο αληθινες εειριες η ειναι καποια αποψη η σχολιο Φρανκφούρτη- Μάρτιος Το περιστατικό που περιέγραψα στην προηγούμενη σελίδα όπου έδειχναν μια χαρά αφού "θα πάρουν πίσω τα τετραπλάσια". Ουτρέχτη - Ιούνιος. - Περνάτε δύσκολες καταστάσεις εκεί στην Ελλάδα ε?Ξέρουμε οτι έχετε κλέφτες πολιτικούς. Καθημερινή επικοινωνία με διαφορες πόλεις της Ευρώπης λόγω εργασίας: -Τι μέτρα είναι αυτά που σας βάζουν. Σας κλέβουν συνέχεια. -Αντί να πιάσουν τους πολιτικούς συνεχίζουν να σας κλέβουν - Έχετε μεγάλο πρόβλημα με τη φοροδιαφυγή εκεί. - Πρέπει να αρχίσετε να παράγετε, αλλά με μειώσεις μισθών και απολύσεις δε γίνεται. Όπως είπε και ο Φιλιππος νωρίτερα, άτομα με στοιχειώδη επίπεδο, δύσκολα θα κατηγορήσουν τον απλό Ελληνα πολίτη. Συνήθως είναι ενημερωμένοι για τη κακοδιαχείριση απ τους πολιτικούς μας. Και το καλύτερο ειναι πως δεν κατηγορουν τον πολίτη που τους έδωσε την εξουσία, αλλά τους ίδιους τους πολιτικούς που έκαναν με λάθος τρόπο τη δουλειά τους. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Κι εγω επειδη το επιθετο μου προερχεται απο ιταλικη λεξη παντου μα παντου που εβλεπαν την ταυτότητά μου μου επιαναν παντα κουβεντα στυλ "Εισαστε απο εδω;" Εχετε σχεση με τον Καπτεν Κωστα;" (παππους μου), "Το Χωριο --επιθετο εδω-- ειναι απο την οικογενεια σας;" κτλ. Να τους έλεγες οτι είχες σχέση με τον Κάπτεν Αμέρικα.
brickman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Να τους έλεγες οτι είχες σχέση με τον Κάπτεν Αμέρικα. Lol για τον παππου μου μιλαγαν
mentoras99 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Νομιζω αξιζει να ενημερωνεται αυτο το topic, με νεες εμπειριες, απο οσους εχουν φυσικα. Προσφατα νομιζω στη ζυριχη, από τον δήμο αραγε/ ή καποια ομαδα πολιτων, αναρτηθηκε ενα 'πανο', που εγραφε για τις ελληνικες απατεωνιες...
IOSTEFO Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Νομιζω αξιζει να ενημερωνεται αυτο το topic, με νεες εμπειριες, απο οσους εχουν φυσικα. Προσφατα νομιζω στη ζυριχη, από τον δήμο αραγε/ ή καποια ομαδα πολιτων, αναρτηθηκε ενα 'πανο', που εγραφε για τις ελληνικες απατεωνιες... http://infognomonpolitics.blogspot.nl/2013/01/blog-post_1951.html#.UP16n2fsmSk
*nenya* Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ουγγαρία, καλοκαίρι 2012: Ακούνε ότι είμαι από Ελλάδα, φιλικοί όσο δεν πάει. 1 τραγούδι αφιερωμένο και μερικά κρασιά κερασμένα. Στα οικονομικά μας νιώθουν...ούτε αυτοί πάνε καλά.
REDODIN7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ουρακοτάγκοι. Σε ποιους αναφερεσαι στους ολλανδους ή στους ελληνες που το εσχισαν ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα