Swimmer21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Καλησπερα στο forum, Εχει ενα προβλημα ο θειος μου σχετικα με ενα αεροπορικο εισητηριο προς USA.. Εκλεισε το εισητηριο πριν καμια βδομαδα στην Delta Airlines και τωρα κατι του ετυχε και δεν μπορει να παει.. Πηρε την εταιρια και δεν του δινουν πισω τα χρηματα παρα μονο ενα μικρο ποσο, γυρω στα 80 ευρω.. Υπαρχει κατι που μπορει να κανει? Τα λεφτα ειναι πολλα (900+), τουλαχιστον να παρει τα μισα πισω.. Το εισητηριο νομιζω δεν μπορει να το πουλησει σε καποιον που το χρειαζεται γιατι ειναι ονομαστικο..
tsifotis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 βασικα τους φορους αεροδρομιου του δινουνε αλλα πολυ φτηνο δεν το λες για τοσο ανελαστικο. μου εχει συμβει σε πολυ φτηνα εισιτηρια πχ 50 ευρω aegean για ιταλια και 500€ alitalia για πεκινο. Οταν λες εταιρια εννοεις εδω στο πρακτορειο; Ακομα και αν εχεις ηλεκτρονικο non-refundable στειλε email στην delta και ζητα αν εστω μπορει να γινει reschedule εντος 12μηνου (να περιμενεις βαρια penalty fees. Στην delta αργουνε (μπορει και 24-30 ωρες) αλλα απαντανε παντα και με σαφηνεια (2 φορες που μου ετυχαν κατι). Καλυτερα παρε απ τον θειο σου ολο το confirmation email ή εισιτηριο και βαλε τα στοιχεια και εξηγα. Μην πεις ψεμμα για κηδεια, δικαιολογουνε μεν αλλα θελουνε πιστοποιητικο θανατου.
Swimmer21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 βασικα τους φορους αεροδρομιου του δινουνε αλλα πολυ φτηνο δεν το λες για τοσο ανελαστικο. μου εχει συμβει σε πολυ φτηνα εισιτηρια πχ 50 ευρω aegean για ιταλια και 500€ alitalia για πεκινο. Οταν λες εταιρια εννοεις εδω στο πρακτορειο; Ακομα και αν εχεις ηλεκτρονικο non-refundable στειλε email στην delta και ζητα αν εστω μπορει να γινει reschedule εντος 12μηνου (να περιμενεις βαρια penalty fees. Στην delta αργουνε (μπορει και 24-30 ωρες) αλλα απαντανε παντα και με σαφηνεια (2 φορες που μου ετυχαν κατι). Καλυτερα παρε απ τον θειο σου ολο το confirmation email ή εισιτηριο και βαλε τα στοιχεια και εξηγα. Μην πεις ψεμμα για κηδεια, δικαιολογουνε μεν αλλα θελουνε πιστοποιητικο θανατου. Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.. Ναι εδω στο Πρακτορειο πηρε τηλεφωνο.. Δεν νομιζω να θελει reschedule.. απλα θα πηγαινε για δουλεια, εκλεισε το εισητηριο και τωρα η δουλεια τελικα ακυρωθηκε.. Υπαρχει καποιος τροπος να ζητησουμε μεγαλυτερο μερος των χρηματων πισω? Απο οτι εχω ακουσει η Delta Airlines θα σταματησει τις πτησεις προς Αμερικη απο τελη Σεπτεμβρη.. http://11traveller.blogspot.gr/2012/05/delta-airlines.html
maestros134 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Νομίζω δικαιούται να πάρει πίσω το 1/4 της τιμής του εισιτήριου ...... Είχε ένα αντίστοιχο πρόβλημα η αδελφή μου που πηγενε Κύπρο και από τα 200 της επέστρεψαν τα 50 γιατί της είπαν ότι αυτά δικαιούται να πάρει πίσω Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
IOSTEFO Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Αν δεν έχει κάνει ασφάλεια ακύρωσις εισιτηρίου δεν θα τα δώσουν,αν την είχε κάνει θα τα έπαιρνε.
Crizzt Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Διαβασε τους ορους χρησης στο ηλεκτρονικο εισητηριο. Παντα αναφερουν τι γινεται σε περιπτωση ακυρωσης. Συνηθως παιζει μεγαλο ρολο η χρονικη αποσταση ακυρωσης - πτησης. Επισης, τα πιο φτηνα εισητηρια εχουν και τους πιο τραγικους ορους ακυρωσης. Κατα πασα πιθανοτητα δε θα παρεις περισσοτερα πισω. Παντως, γειωσε το πρακτορειο και μιλα με την αεροπορικη ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ.
arxaggelos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ας μελετήσει την κατηγορία εισητηρίου του από το site της εταιρίας. Λογικά θα λέει ακριβώς τί δικαιούται, και σε ποιές περιπτώσεις μπορεί να ζητήσει κι άλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα