Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποτέ μου δεν θεώρησα Παπασωτηρίου, Ιανό, Ελευθερουδάκη βιβλιοπωλεία. Gift shop, σούπερ μάρκετ βιβλίων, μπέστ σέλλερ, δώρα, γκατζετάκια, βικτόρια χίσλοπ ο τελευταίος γυρισμός, κλπ. ναι, αλλα βιβλιοπωλεία όχι. Το μόνο καλό που έβρισκα στην ύπαρξη τους ήταν οτι απασχολούσαν κόσμο, να δουλεύουν φοιτητές part-time, να βγάζουν λίγο ψωμάκι. Τώρα έκλεισαν γιατί δεν τους βγήκε η μπίζνα, όπως τα μετρόπολις και τόσα άλλα. Τι να κάνουμε, έτσι πάει η δουλειά.

Ο Παπασωτηριου ειδικά ειχε παρα πολύ στοκ απο επιστημονικά βιβλία που δυσκολα εβρισκες στην Ελλάδα τον τελευταιο καιρό βεβαια σταμάτησε να φερνει και περιοριζόταν στο να σου παραγγείλει ότι ήθελες οπότε τον εφαγε το αμαζον και στην ταχυτητα που εκτελει τις παραγγελίες και στις τιμες. Τωρα που το σκέφτομαι και στα μεταφορικά!

Δημοσ.

Προσωπικά , αγοράζω βιβλία πάντα απο second hand μαγαζιά , έχει 2-3 στην Δ. Γούναρη και άλλα τόσα ( και βάλε ) κοντά στο Πανεπιστ'ημιο και στα μαγαζιά στο Μπιτ Παζαρ .

Για επιστημονικά , αποκλειστικά άμαζον

Δημοσ.

αν ησουν αστροφυσικος δεν θα ελεγες τετοιες βλακειες περι βιβλιων.

Δεν έχεις ιδέα, ε; Τα συγγράμματα που δίνουν είναι υπεραρκετά! Λίγο μυαλό χρειάζεται μόνο.....

Δημοσ.

Δεν έχεις ιδέα, ε; Τα συγγράμματα που δίνουν είναι υπεραρκετά! Λίγο μυαλό χρειάζεται μόνο.....

που δινουν ποιοι; για φοιτητες μιλαμε;

Δημοσ.

που δινουν ποιοι; για φοιτητες μιλαμε;

Ναι. Οι καθηγητές (κάποιοι) δίνουν ή προτείνουν συγγράμματα. Δεν ξέρω εάν το κάνουν μόνο στο Καποδιστριακό (και γι αυτό μάλλον θεωρείται το καλύτερο) αλλά και σε εμένα (όταν ήμουν φοιτητής) αλλά και εκεί που δούλευα, έτσι κάναμε.......

Δημοσ.

να καψουμε ολες τις βιβλιοθηκες του κοσμου γτ ο μπρικιμαν δεν τις χρειαζεται

Που ειπα κατι τετοιο; Μπορει εγω να μην τις χρειαζομαι, αλλα δεν σημαινει οτι δεν τις χρειαζονται αλλοι......

Δημοσ.

Είμαι πολύ κοντά στην Στουρνάρη, νομίζω το μεγάλο κατάστημα που είχε ο Παπασωτηρίου έκλεισε όταν το έκαψαν το 2008 στα επεισόδια με τον Γρηγορόπουλο και από τότε δεν το θυμάμαι να λειτούργησε και μάλλον μεταφέρθηκε ποιό δίπλα. Τώρα για τα υπόλοιπα καταστήματα πιθανόν θα έκλεισαν λόγω της κρίσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...