Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρα από την πλάκα, βλέπω από review sites πως γενικά δεν είναι αεριτζήδες. Προσωπικά, αν ήθελα ένα βιβλίο που θα μου ερχόταν ~100 λίρες, θα τέσταρα πρώτα με ένα πάμφθηνο (~4-5 λίρες) από εκεί, και αν έφτανε οκ θα το δοκίμαζα.

ΥΓ> Και πάντα πληρωμή με πιστωτική και το ένα μάτι στραμμένο στο λινκ «αμφισβήτηση συναλλαγής».

• Like 1
Δημοσ.

Οχι ειναι γνωστο μαγαζι που απλα πουλαει μεταχειρισμενα, και καινουρια με διαφορους πωλητες. Πχ εψαχνα να βρω ενα παλιο βιβλιο μαθηματικων και το εβρισκα μονο εκει. Δεν εχει τυχει να ψωνισω αλλα εχω ακουσει καλα λογια

Δημοσ.

Πλάκα μας κάνει τι τιμές είναι αυτές; Βιβλίο που αγόρασα πρόσφατα από έξω με 30 ευρώ, το έχει 7 δολάρια :blink:

Παιδιά, αν αγοράσει κανείς και του έρθει το βιβλίο κανονικά και με τα όλα του, ας ενημερώσει για να ξέρουμε.

Δημοσ.

Κάν' τε ρεφενέ και κεράστε ένα μαλτ τον άθρωπα ρε τσιγγούνηδες,που σας άνοιξε τα μάτια.

Πες τα ρε γαμώτο μου, ένα μωλτ εδώ μέσα δεν το έχω πιει ποτέ ο φουκαράς. Έστω ένα Καρντού ρε αδερφέ.

Δημοσ.

Το AbeBooks είναι πολύ αξιόπιστο site. Το χρησιμοποιώ χρόνια, όλα τα βιβλία που έχω αγοράσει, έχουν παραδοθεί κανονικά στην ώρα τους. Το clue της υπόθεσης είναι αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω· συγκεντρώνει πολλούς πωλητές/βιβλιοπωλεία και δίνει την ευκαιρία στον αγοραστή να επιλέξει μεταξύ καινούριου ή μεταχειρισμένου, σε πολύ καλές τιμές.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...