Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφτασε η στιγμη της επιδοτησης απο την βονταφον και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα. Πρωην κατοχος και HTC Desire HD και τωρινος του S2. Στην θεση μου τι θα περνατε; Γνωριζω τα - και τα + των κινητων αλλα...!

Δημοσ.

Εφοσον ξερεις τα + + - τοτε μπορεις να διαλεξεις πιο σου ταιριαζει περισσοτερο. Εγω θα πηγαινα στο S3 γιατι ειναι πιο μουρατο.

Δημοσ.

Εφοσον ξερεις τα + + - τοτε μπορεις να διαλεξεις πιο σου ταιριαζει περισσοτερο. Εγω θα πηγαινα στο S3 γιατι ειναι πιο μουρατο.

Σαν χαρακτηριστηκα θα ηθελα σ3 αλλα σαν εμφανιση ONE X. Και επισης το σ3 εχει καλυτερη μεταπωλητικη αξια που σκεφτομαι..

Δημοσ.

Εγω που τα είχα και τα 2 , είναι καλύτερο το S3 σε ταχύτητα και στο πώς σου καθετε στο χέρι

αλλα όχι οτι θα σε απογοητευσει σε κάτι το One X.

Δημοσ.
S3 παιδια :Ρ Σε μπλε ή ασπρο τωρα ειναι αλλο θεμα!!

Εγω το πηρα σε λευκο. Ειναι πανεμορφο. Ημουν σε μεγαλο διλημμα αναμεσα στα δυο, αλλα τωρα καθε φορα που παω σε μαγαζια και τα βλεπω διπλα διπλα πιστευω πως εκανα την καλυτερη για μενα επιλογη.

Αλλα φυσικα παντα ειναι κατι καθαρα υποκειμενικο

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Ότι και να λεμε, το s3 ειναι καλύτερό απο κάθε άποψη. Ότι και να συγκρινεις. Το x1 μονο σε design μπορεί να το προτιμα κανεις. Καπου εχει ξαναγίνει η σύγκρισή. Δε χρειάζεται να τα ξαναγράφουμε. Απο εκεί και περα, γουστα ειναι, γι αυτό πουλανε και τα 2. Και μονο η 30-40% μεγαλύτερη αυτονομια, το 100% μαυρο της οθόνης και η ύπαρξή sd φτάνουν και περισσεύουν για να το προτιμησει κανεις. Δεν αναφέρομαι καθόλου σε ταχύτητες, γιατί σε αυτό το επίπεδο +-10% ούτε που θα το πάρεις χαμπάρι. Ανεφ σημασίας.. Αν το συγκρινεις βεβαία, και εκεί υπερέχει..

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Και πάλι , επιδή το είχα και σε λευκο και μπλέ-σκούρο , μπορώ να πώ ότι το μπλέ ήταν πιο ομορφο και φαινόταν πιο μικρό.

Ομως στο ασπρο είχα αυτο το bumper και ήταν πανέμορφο. http://www.youtube.com/watch?v=-i3ioga3hqA

Δημοσ.

Στο ασπρο μπορεις να βαλεις περισσοτερο χρωμα απο οτι στο μπλε! Δηλαδη σε θηκες κλπ βαζεις ανετα ενα ασπρο ή μαυρο ή κοκκινο ή οτι θες bumper

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...