Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα Γυρισα το bios να έχει ahci ρύθμιση απο το IDE που ηταν στον ssd μιας και τα παιδιά εδώ μου είπαν ότι θα είναι πιο γρήγορο . Στην εκκίνηση όντως είναι πιο γρήγορο αλλα στον τερματισμό αργεί παρά πολυ Για να καταλάβουμε Με IDE :άνοιγμα σε 11 δευτ από την εκκίνηση των windows Κλείσιμο 3 δευτερόλεπτα Με ahci (πιο γρήγορα υποτίθεται ) Άνοιγμα 9 με 10 Κλείσιμο πάνω απο 25-30 Αν ξέρει κάποιος γιατί ας μου πει Sent from my iPhone using Insomnia
Php_freak Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Τι λειτουργικό έχεις; αν είναι XP καλύτερα να το αφήσεις IDE, αν έχεις Vista ή 7 τότε βάλτο Ahci.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Τα 7 έχω 32bit αλλά τι να το κάνω αφού παει πιο αργά γιατί να το αφήσω ; Sent from my iPhone using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Κανείς άλλος να μου πει πως θα πάω σε IDE ? Sent from my iPhone using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Κανείς άλλος να μου πει πως θα πάω σε IDE ? Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα