Προς το περιεχόμενο

Ρουχα Abercrombie & Fitch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά! Έχω μία απορία τεχνικής φύσεως, οπότε θα ήθελα να απαντήσει μόνος όποιος ξέρει...

Θέλω να πάρω αυτό:

http://eu.abercrombie.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=11556&storeId=19159&langId=-1&categoryId=84950&parentCategoryId=84950&topCategoryId=84605&productId=972937

Στα polo και τα t-shirts παίρνω XL και ένα hoodie που πήρα είναι και αυτό XL και μου είναι καλό πάνω μου. Να πάρω το XL και στο μπουφάν ή θα μου είναι μικρό;

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!

Δημοσ.

Ίδια μεγέθη έχω σε shirts,hoods,ζακέτες, μπουφάν οπότε ναι κανονικά στο νούμερο σου και θα σαι ok

Sent from my iPad using Insomnia

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά επειδή είδα ότι είστε γνώστες, θέλω να παραγγείλω 2-3 πόλο και 1-2 πουκάμισα a&f, το θέμα είναι τι παίζει με τα νούμερα. Σε πόλο φοράω μίντιουμ σε γνωστές μάρκες όπως burberry,ralph lauren,gant κλπ. Να πάρω μίντιουμ και στα a&f;

*edit : Α και ξέρει κανείς πόσο είναι τα μεταφορικά από το οφίσιαλ στόρ;

25e το βρήκα.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια ειχε κανενας προβλμα με τελωνειο απο το συγκεκριμενο? ξερετε αν τα στελνουν απο ευρωπαικη χωρα η απο αμερικη?

Δημοσ.

Το WOT του βγάζει ένα μεγαλοπρεπέστατο X πάντως :lol:

Official site : http://eu.abercrombie.com/webapp/wcs/stores/servlet/StoreView?catalogId=11556&langId=-1&storeId=19159 , στέλνει Ελλάδα, σε μια μέρα(!!!!) στην πόρτα σου με TNT από Ολλανδία, γιατί να ψάχνεσαι αλλού;

Αυτο ειναι το official poy leei o chill  εχω ψωνισει αρκετες φορες ,Ολλανδια ειναι ναι  δεν εχεις κανενα προβλημα με τελωνειο.

Δημοσ.

γνωριζεται αν τα μεγεθη τους ειναι αντιστοιχα για παραδειγμα των Hilfiger? κοιταω τα κοντομακια που εχει και τα βγαζει σε 5 νουμερα..ειχα την εντυπωση οτι εβγαζε μονο τα μικρα (σμολ και μιντιουμ) ... και για να βγαζει μεχρι XXL θεωρω προς πρεπει να ειναι στενες οι γραμμες τους...εχει κανεις αποψη?

Δημοσ.

Είναι muscle fit δηλαδή τσίτα. Μπορείς να δεις και με τις μετρήσεις αλλά γενικά θες +1 νούμερο από τις υπόλοιπες μάρκες. Πχ αν φοράς medium πάρε large, αν φοράς L πάρε XL κ.ο.κ. 

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω φιλε μου με ξεαγχωσες λιγο γιατι κανονικα στις υπολοιπες φοραω medium και ειναι σχετικα στενα...και πηρα large τωρα και σκεφτομουνα μηπως ειναι μεγαλα...αλλα αν ειναι οπως τα λες θα ειμαι κομπλε..

Δημοσ.

πραγματικά με αυτή τη φίρμα ακόμα δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη.

Τα νούμερα είναι πραγματικά ότι να ναι.

Σε t-shirt μπορώ να φορέσω από Μ έως και XL, πουκάμισο το XL μου είναι μικρό, ζακέτα το L μεγάλο οπότε πάω σε Μ και φούτερ L.

Άντε βρες άκρη.

Γιαυτό παίδες μόνο από κοντά! Τουλάχιστον για όσους δοκιμάζουν για πρώτη φορά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...