Προς το περιεχόμενο

Ρουχα Abercrombie & Fitch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο κοντα εχει στην ελλαδα καποιο καταστημα αθηνα?

Όχι. Βέβαια έχω ακούσει για ένα που φέρνει από έξω, αλλά αμφιβάλλω για την γνησιότητα τους.
Δημοσ.

επειδη το εχω ψαξει αρκετα...δεν υπαρχουν αυθεντικα σε μαγαζια εδω..αλλα ειναι καλης ποιοτητας αντιγραφες. Αν μου ειναι μεγαλες στη τελικη (πηρα δυο απο την ολανδια) τις στελνω πισω για αλλαγη...

Δημοσ.

αν εννοειται οτι τα στελνει σε μια μερα απο τη μερα της παραγγελιες ετσι ειναι...μεχρι να φτασει πορτα παιρνει μεγιστο μια βδομαδα...εγω δευτερα βραδυ παραγγειλα..τεταρτη εφυγαν

Δημοσ.

Που το ειδες οτι στελνει σε μια μερα?

Στην πόρτα μου το βλέπω, στο "ντριν ντριν" του κουδουνιού την επομένη της παραγγελίας :P

Δημοσ.

οντως...γυρισα απο τη δουλεια και ειχαν ερθει..χτε ςτην εστειλαν...σημερα ηρθε...

Για πες εντυπώσεις. Κομπλέ τα νούμερα;

Δημοσ.

λει οτι εχει μεταφορικα εξοδα αλλα οταν ολοκληρωνεις τη πραγγελια και πας να πληρωσεις σου λεει οτι ειναι δωρο τα μεταφορικα μεχρι καποια ημερομηνια η τιμη δε θυμαμαι. Δεν πληρωσα μεταφορικα καθολου και ηρθανε απο δευτερα που τα παραγγειλα το βραδυ, τη πεμπτη το πρωι σπιτι μου. Οσοο για τα νουμερα σε Ραλφ λορεν, Χιλφιγκερ γκαντ κλπ φοραω μιντιουμ, ευτυχως που πηρα λαρτζ σε αυτη την εταιρια γιατι ειναι ιδιαιτερα στενα. Μια χαρα ειναι το λαρτζ και παρα πολυ καλη ποιοτητα υφασματος. Προσωπικα για μπλουζες πιστευω ειναι καλες οι τιμες..για τα μπουφαν..ειναι υπερβολικα ψηλες τιμες.

Δημοσ.

δε μπορω να σου πω με σιγουρια...λογικα large...αλλα δες και το διαγραμμα (size charts) που εχει και μετρα με μια μεζουρα το σωμα σου να δεις σε ποια ορια βρισκεσαι..

Δημοσ.

Για φουτερ τι να παρω?Medium φοραω κανονικα.Μιλαω παντα για την δικη τους μαρκα .Παω για large?1.73, 78 κιλα .

Το λιγότερο large.....εγω είμαι 1.75, 67kg και στα φούτερ θέλω large. Τουλαχιστον σε αυτα ειναι σταθερό το νούμερο μου όπως και στα πουκάμισα.

Σε οτιδήποτε άλλο παίζεις με τα νούμερα. Στα μπουφάν εχω από small μέχρι large, στα πλεκτά medium αυστηρά,στα παντελόνια ανάλογα την γραμμή (το skinny όλα τα λεφτά αν και οι μπάλες υποφέρουν :lol:)

Αν κανεις κανά ταξίδι έξω, επισκεψου ενα κατάστημα (και αφου μαζέψεις τα σαγόνια σου από τις gnd μοντέλες) δοκίμασε τα παντα να ξέρεις που κινησαι. Και καλο ειναι να έχεις ενα φακό μαζι γιατι δεν βλέπεις χριστο από το merchandise τόσο θεό σκοτεινά που ναι......

Δημοσ.

Τα size charts που εχουν ανταποκρινονται στη πραγματικοτητα; Να τα εμπιστευτω δηλ για να διαλεξω νουμερο ή θα τρεχω; Επισης σε περιπτωση λαθους, μπορεις να το στειλεις και να σου στειλουν αλλο;

Κατα τ αλλα ΜΕΓΑΛΗ προσοχη!! Χτες πηγα σ ενα μαγαζι στα νοτια που ειχε διαψορες μαρκες , μου εκαναν ολες μουφα. Σκεφτειτε σε καποια φουτερ μεγεθους small το εγραφε "smoll" στην ετικετα. Κατι "superdry" με ξηλωμενες τις μισες τσεπες κλπ. Το αναφερω εδω, γιατι το μαγαζι αυτο πουλουσε και "abercrombie" , τα οποια ως γνωστον ΔΕΝ υπαρχουν στην Ελλαδα,

Δημοσ.

τα size charts ανταποκρινονται στη πραγματικοτητα, επειδη ειχα ρωτησει και εγω τι γινεται σε περιπτωση που δε μου κανει, μου ειπαν οτι το επιστρεφεις με εξοδα δικα σου 9 ευρω νομιζω, συγχρονως σου χρεωνουν το καινουριο προιον που θα παρεις και μολις παραλαβουν την επιστροφη σου σου επιστρεφουν τα χρηματα που σε χρεωσαν τη δευτερη φορα

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια σκεφτομαι για αγορα ενος υφασματινου παντελονιου και μιας φουτερ.Στα παντελονια αλλων εταιριων φοραω 30-32 σε αυτα παω για μεγαλυτερο?Στα φουτερ τους συμφωνα με τα size charts στο στηθος ειμαι στο XL ενω συμφωνα με το μανικι ειμαι στο L.Τι παιζει γιατι μπερδευτικα,εχουν μεγαλα μανικια?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επειδη θελω να κανω δωρο ενα μπλουζακι κοντομανικο σε φιλο επελεξα νουμερο medium.

Ειναι 1,85 και ειναι 70 κιλα περιπου και ειναι σχετικα λεπτος δεν εχει πλατες κτλ.

Θα του ειναι ενταξει το medium?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...