jimisvog Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Φιλοι μου, υπαρχει περιπτωση να εχω περασει σε αυτο το τμημα. Εχει φοιτησει καποιος εκει? Μπορει καποιος να μου πει την γνωμη του για το εν λογω τμημα?
kalogeros Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Εκεί έκανα το μεταπτυχιακό μου. Τι θες να μάθεις;
jimisvog Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Εκεί έκανα το μεταπτυχιακό μου. Τι θες να μάθεις; Σαν τμημα ειναι καλο? Εγκαταστασεις, καθηγητες? και γενικα οτι θεωρεις αξιο παρατηρησης θα ηθελα να το ακουσω.. Ευχαριστω..!
kalogeros Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 επειδή είμαι στη δουλειά, θα σου απαντήσω το βραδάκι. ίσως σου στείλω πμ.
jimisvog Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 επειδή είμαι στη δουλειά, θα σου απαντήσω το βραδάκι. ίσως σου στείλω πμ. Εγινε φιλε, σε ευχαριστω..!
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) και γω θελω να μαθω. απο περιεργεια. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2012 από BLuE_PaNtHeR 1
kalogeros Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Λοιπόν φίλε jimisvog, ήρθε η ώρα να σου πω για το τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου. Γενικά είναι ένα μικρό τμήμα με λίγους εισακτέους κάθε χρόνο. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Οι καθηγητές γνωρίζονται πιο εύκολα με τους φοιτητές και οι φοιτητές μπορούν να έρθουν πιο κοντά με τους καθηγητές και να ανπτύξουν ακόμα και φιλικές-προσωπικές σχέσεις. Οι καθηγητές είναι όλοι σχετικά μικροί σε ηλικία, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς άνετα να συνεννοηθείς μαζί τους. Σκέψου ότι όταν έκανα το μεταπτυχιακό μου, τους τελευταίους 2-3 μήνες πηγαίναμε κάθε Σάββατο για μπάσκετ με κάποιους από τους καθηγητές μας και παίζαμε φοιτητές εναντίον καθηγητών. Οι καθηγητές έχουν πολύ όρεξη και μπορείς να μάθεις πάρα πολλά, αρκεί να παρακολουθείς τις διαλέξεις. Από εγκαταστάσεις δεν λέει και πολλά, όπως δεν λέει κανένα ίδρυμα στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά, έχει σχετικά σύγχρονο εξοπλισμό, μιας και είναι σχετικά καινούριο τμήμα. Αν θυμάμαι καλά άνοιξε το 2004 ή το 2005. Το κτίριο είναι λίγο παλιό και οι αίθουσες αρκετά μικρές, αλλά όπως προείπα είναι λίγοι οι φοιτητές, οπότε οι αίθουσες επαρκούν. Τα φοιτητικά κόματα υπάρχουν μεν, αλλά όσο ήμουν εγώ εκεί δεν με ενόχλησαν καθόλου και δεν έκαναν πολύ αισθητή την παρουσία τους, πράγμα το οποίο με ευχαρίστησε ιδιαίτερα. Κατά τα άλλα, η Κέρκυρα είναι ένα πανέμορφο νησί και θα την λατρέψεις από την πρώτη στίγμη. Θα είσαι εκεί τουλάχιστον 4 χρόνια, οπότε θα έχεις αρκετό χρόνο να την γυρίσεις. Γύρνα το όλο το νησί. Κάθε περιοχή έχει την δικιά της ομορφιά. Το μόνο αρνητικό είναι η πάρα πολύ υγρασία που έχει το χειμώνα, όπως και σε κάθε νησί άλλωστε. Επίσης, το χειμώνα έχει πάρα πολλές βροχοπτώσεις, εξαιτίας των οποίων, όταν μπαίνει η άνοιξη, πρασινίζουν ακόμα και οι πέτρες και το νησί γίνεται παράδεισος. Αν τελικά αποφασίσεις να πας να σπουδάσεις, έχε στο νου σου ότι τα ενοίκια στην Κέρκυρα είναι λίγο τσιμπημένα. Απόφυγε την παλιά πόλη, γιατί εκτός από υψηλά ενοίκια, τα σπίτια είναι παλιά και τα περισσότερα από αυτά μυρίζουν άσχημα και έχουν κατσαρίδες. Κατά τα άλλα, η ζωή στην Κέρκυρα είναι αρκετά φθηνή. Δεν ξέρω που μένεις, αλλά είναι πιο φθηνή από τη Θεσσαλονίκη που μένω εγώ. Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο, αλλά ήθελα να σου δόσω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Μπορώ να σου δόσω κι άλλες πληροφορίες. Αν έχεις απορίες για οτιδήποτε, στείλε πμ και θα σου πω τα πάντα. Πάντως, μπορώ να πω ότι σε ζηλεύω. Άνετα ξαναπήγαινα Κέρκυρα για να μείνω. Με το καλό να ξεκινήσεις, φίλε μου (και συνάδελφε πλέον), τις σπουδές σου και με το καλό να τις τελειώσεις. Και να θυμάσαι, τα φοιτητικά χρόνια είναι τα καλύτερα και δεν ξαναγυρίζουν. 1
jimisvog Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Λοιπόν φίλε jimisvog... και δεν ξαναγυρίζουν. Φιλε να σαι καλα. Μπορω να πω πως με καλυψες και με το παραπανω για την ωρα. Αν χρειαστω κατι στην πορεια να σ στειλω πμ? Και παλι σε ευχαριστω!!
kalogeros Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Φιλε να σαι καλα. Μπορω να πω πως με καλυψες και με το παραπανω για την ωρα. Αν χρειαστω κατι στην πορεια να σ στειλω πμ? Και παλι σε ευχαριστω!! Εννοείται φίλε μου ότι θα στείλεις πμ. Θα χαρώ πολύ να σε βοηθήσω.
Timonkaipumpa Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 kalogeros, το πρώτο σου πτυχίο ήταν κάτι σχετικό με πληροφορική;
kalogeros Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 kalogeros, το πρώτο σου πτυχίο ήταν κάτι σχετικό με πληροφορική; Ναι, αλλά από ΤΕΙ.
jimisvog Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ναι, αλλά από ΤΕΙ. Τι τμημα αν επτρεπεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα