Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια παιδια. Ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζει κανεις αν οι ασκεισεις για τα ματια επαναφερουν την οραση σε περιπτωση μειωπιας. Συγκεκριμενα ειδα την μεθοδο Bates η οποια υπαρχει και σε ελληνικο βιβλιο και ηθελα να μαθω αν ειναι αποτελεσματικη για να προχωρισω σε αγορα. Παντως σε blogs που ειδα λενε οτι εχει εκπληκτικα αποτελεσματα. Αν γνωριζει κανεις κατι ....

Δημοσ.

Γεια παιδια. Ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζει κανεις αν οι ασκεισεις για τα ματια επαναφερουν την οραση σε περιπτωση μειωπιας. Συγκεκριμενα ειδα την μεθοδο Bates η οποια υπαρχει και σε ελληνικο βιβλιο και ηθελα να μαθω αν ειναι αποτελεσματικη για να προχωρισω σε αγορα. Παντως σε blogs που ειδα λενε οτι εχει εκπληκτικα αποτελεσματα. Αν γνωριζει κανεις κατι ....

Το σίγουρο πάντως είναι ο'τι εγώ έκανα την πρωινή μου άσκηση για τα μάτια μου.

If you know what i mean.

• Like 1
Δημοσ.

Ασκήσεις για τα μάτια στυλ yoga που σου ζωντανευουν την εμφάνιση των ματιών και τονώνουν τους μυς τριγύρω τους υπάρχουν. Έκανα μερικές παλιότερα είδα μια ελαφριά διαφορά αλλά πρέπει να έχεις όρεξη να τις κάνεις 2-3 φορές ημερησίως... Και για όραση έχω ακούσει κ εγώ αλλά γνώμη μου μην ασχοληθείς καν δεν παίζει να καταφέρεις και τίποτα.

Δημοσ.

δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται η μέθοδος που αναφέρει, αλλά είμαι πεπεισμένη ότι οι ασκήσεις, σε οποιοδήποτε μυ του σώματός μας κάνει θαύματα.

Η γυμναστική σε βοηθάει να ξεπεράσεις ακόμα και καταστάσεις μελαγχολίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...