Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο φόρουμ. Χθες μου ήρθαν όλα τα πράγματα για το νέο pc αλλά έχω ένα άγχος για το αν δουλέψει και άμα καεί τπτ.Επίσης μόλις έβαλα την ψύκτρα και πήγα να την συνδέσω στο cpu fan είδα ότι το φανάκι της ήταν τρίπινο και όχι τετράπινο που είχε η mobo. Τι να κάνω ?

Δημοσ.

Τα parts που πήρα έιναι:

case: zalman z11 plus

cpu:i5 3570k

mobo: gigabyte z77x-ud3h

ram: corsair lp 8gb 1600mhz

cpu cooler: coolermaster gemin ii sf524

psu: corsair hx850w

ssd: ocz vertex4 128gb

hdd: 1tb caviar blue 7200rpm

gpu: gigabyte hd 7970

Αυτά είναι τα πράγματα του υπολογιστή. Και επίσης είναι η πρώτη φορά που στήνω pc.

Δημοσ.

Ειναι τριπινο διοτι δεν μπορεις να αυξομειώνεις την ταχύτητα του φαν μέσω bios!

Δες κανένα βιντεάκι στο youtube,υπάρχουν αφθονα!!!

Δημοσ.

Αν και με τόσα λεφτά που έδωσες απο εκεί που το πήρες έπρεπε να ζητήσεις να στο στήσουν οι ιδιοι!

Σωστό και αυτό...

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι το κουτι το είχα πάρει από άλλο μαγαζί και έτσι δεν μπορουσαν να μου το στήσουν. Επίσης διάβασα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης 3πινο σε 4πινο. Μπαίνει κανονικά.

Δημοσ.

Σωστό και αυτό...

Όχι βέβαια... Μια χαρά θα το στήσεις και μόνος σου (...μη σου πω και καλύτερα από αυτούς).

Μην αγχώνεσαι...

Σύνδεσε κανονικά το 3pin ανεμιστηράκι της ψύχτρας σου στην 4pin υποδοχή της μητρικής. Μια χαρά θα δουλέψει

Δημοσ.

Μα τις έχω τσεκάρει πάνω από τρεις φορές. Το μόνο που πρέπει να είναι λάθος είναι το power button διότι δεν γράφει ποιο είναι το πλιν και ποιο το +.

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία το + και το - στα κουμπιά. Όπως και να τα βάλεις δουλεύουν. Το + και το - έχει σημασία μόνο στα LED γιατί εκεί παίζει ρόλο η πολικότητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...