qweRRr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Πάρε βαθιά ανάσα και πάτα το κουμπί! Και μετά περιμένουμε φότο!!!
doctorjim Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 ok Παιδιά όλα οκ. Το pc άνοιξε και είμαι στο bios
alpo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μπράβο... Συγχαρητήρια... Τώρα απλά ψάξε λίγο στο BIOS, να δεις περίπου πως είναι και τι μπορείς να ρυθμίσεις εκεί μέσα... Ότι δεν καταλαβαίνεις ρίξε μια ματιά στο εγχειρίδιο. Μην ψάχνεις ακόμα για overcloking...
doctorjim Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Ναι στο bios είμαι. Η θερμοκρασία του cpu είναι 45 βαθμοί αλλά είναι ενεργό το βοοστ. Πως το κλείνω??
Php_freak Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Όχι βέβαια... Μια χαρά θα το στήσεις και μόνος σου (...μη σου πω και καλύτερα από αυτούς). Μην αγχώνεσαι... Σύνδεσε κανονικά το 3pin ανεμιστηράκι της ψύχτρας σου στην 4pin υποδοχή της μητρικής. Μια χαρά θα δουλέψει Το σχόλιο πήγαινε οτι έδωσε αρκετά χρήματα για τα κομμάτια και οτι θα έπρεπε αν ήταν σωστοί επαγγελματίες το στήσιμο να του το κάνουν δωρεάν και να τον βγάλουν από τον κόπο του στησίματος (δεν ξέραμε ούτε αν ζήτησε ο ίδιος να το στήσει ούτε οτι είχε αγοραστεί το κουτί από άλλο κατάστημα). Όσο για το αν θα το κάνει καλύτερα από αυτούς αυτό παίζει από κατάστημα σε κατάστημα δεν αντιλέγω οτι υπάρχουν και "τσαπατσούλιδες". Εξ'αλλου είναι το πρώτο pc που στήνει ο φίλος...
alpo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Το σχόλιο πήγαινε οτι έδωσε αρκετά χρήματα για τα κομμάτια και οτι θα έπρεπε αν ήταν σωστοί επαγγελματίες το στήσιμο να του το κάνουν δωρεάν και να τον βγάλουν από τον κόπο του στησίματος (δεν ξέραμε ούτε αν ζήτησε ο ίδιος να το στήσει ούτε οτι είχε αγοραστεί το κουτί από άλλο κατάστημα). Όσο για το αν θα το κάνει καλύτερα από αυτούς αυτό παίζει από κατάστημα σε κατάστημα δεν αντιλέγω οτι υπάρχουν και "τσαπατσούλιδες". Εξ'αλλου είναι το πρώτο pc που στήνει ο φίλος... Έτυχε σε μένα να μου στήσουν τα πράγματα που είχα παραγγείλει, από μεγάλο κατάστημα, για ένα PC φίλου (πράγμα που δεν είχα ζητήσει, απλά πήραν πρωτοβουλία μόνοι τους) με συνέπεια να μην πάρω ότι άλλο είχαν στη συσκευασία τα κομμάτια (τις συσκευασίες, SATA καλώδια, αντάπτωρες για την κάρτα γραφικών, βίδες για το κουτί... ευτυχώς δεν είχα modular τροφοδοτικό). Όσο για το cable managment, δεν κάνω σχόλιο... Δυστυχώς, έτσι είναι οι περισσότεροι "επαγγελματίες". Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Μπράβο στο φίλο που δοκίμασε μόνος του. Κάποια φορά θα ήταν η "πρώτη" ούτως ή άλλως.
qweRRr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Ναι στο bios είμαι. Η θερμοκρασία του cpu είναι 45 βαθμοί αλλά είναι ενεργό το βοοστ. Πως το κλείνω?? Μια χαρά είσαι,μην πειράξεις τίποτα! Βάλε 1st boot divice το cd και βάλε windows!!!
doctorjim Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Έβγαλα το βοοστ και τώρα πήγαν 42 βαθμοί cpu με 30 βαθμους στο σπίτι. Είμαι καλά?
qweRRr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μια χαρά είσαι σου λέω!!Δεν χρειάζεται να πειράξεις τίποτα!! Με την gemini εχεις τέτοιυς βαθμούς?
doctorjim Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Παιδιά εγκατέστησα τα windows στον ssd αλλά μόλις μπαίνω στον υπολογιστή μου αναγνωρίζει μόνο τον ssd και όχι και τον hdd ενώ στο bios τους αναγνωρίζει και τους δύο.
ninos30 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Λογικό είναι. Πρέπει να κάνεις Initialize και τον άλλον δίσκο (τα Win κάναν τον SSD κατά την εγκατάσταση αφού εκεί στήθηκαν). Πατάς start και γράφεις Administrative Tools και το ανοίγεις Πας Computer Management και double click Πας Disk Management Βρίσκεις τον δίσκο σου στο κάτω μέρος, δεξί click εκεί πατάς κάτι σαν Initialize Disk (δεν θυμάμαι καλά). Ανοίγει ένα παράθυρο, προχωράς τα λογικά βήματα. Μετά ξανά δεξί πλήκτρο στον δίσκο, πατάς New Simple Volume, ανοίγει ένα παράθυρο, πατάς τα next τον κάνει και format και είσαι έτοιμος
alpo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Πήγενε στη "Διαχείριση δίσκων " και εκεί κάνε διαμόρφωση (format) του δίσκου. Όταν ο δίσκος είναι καινούργιος, πρέπει να διαμορφωθεί για να είναι ορατός από τα windows. με πρόλαβε ο nino
alpo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Αυτά τα βήματα είναι στάνταρ σε όλα τα pc? Αν είναι καινούργιος ο δίσκος, ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα