nikoska Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Παιδια καλημερα.Θα θελα να σας εξειστωρησω αυτο που μου συμβαινει μηπως το εχεται περασει και εσεις.Εδω κα μερικες μερες εχω προβλημα με τον υπνο ολα ξεκηνησαν οταν διαβασα καπου τα τα σμπτωματα της αυπνιας απο τοτε εμπλεξα.Την πρωτη μερα που τα διαβασα εμεινα με 4με5ωρες υπνου και αυτος διακαικομενος την επομενη μερα τα ιδΙα και ισως με λιγοτερο υπνο.Τν τριτη μερα την ειδα αλλιως ειχα γυρισει απο τη δουλεια σκεφτηκα λιγο το θεματακι και ειπα τι χαζος που ειμαι που σκεφτομαι τετοια,ε εκινη τη μερα κοιμηθηκα 7.5 ωερες ειχα κανονησει να παω και αργοτερα σην δουλεα.Λεω τοσο απλο αλλα εκανα το λαθος να τ σκεφτομαι μεσα στην μερα ε εκεινο το βραδυ κοιμηθηκα 3ωρες πηγα ξανα δουλεια (ολο τον αυγουστο δουλευα πολλες ωρες σχεδον 13) οπου ηταν και η τελευταια που θα δουλευα τοσες ωρες αφου το αφεντικο θα γυρναγε απο διακοπες,οταν εφτασα σπιτι ,κατα την 1 επεσα για υπνο κουρασμενος κι ολας που ειχα κοιμηθει λιγες ωρες και εφτασα να ξυπνησω στις 11και την αλλη μερα,ξυπνησα κατα τις 3 επειδη βγηκε ο αδερφος μου απο τ δωματιο αλλα πρπει να ξανα κοιμηθηκα σε δευτερολεπτα ξυπνησα ξανα κατα τις 9το πρωι ειπα να κλεισω τα ματια μου για λιγο και ξυπνησα οπως ειπα 11και.Τι σκ@τα λεω τοσες ωρες δεν κοιματε καπιοος που εχει αυπνια.Σημερα ομως το βραδυ που περασε ξανα τα ιδια ισως ηταν και η πιο δυσκολη νυχτα ..κοιμηθηκα στις 6το ξημερωμα ως τις 9..Ισως που ειχα κοιμηθει πολλες ωρες την προηγουμενη δεν δουλεψα κι ολας ωστε να κουραστω εφτασε 6ρα να κλεισω ματι και μαλιστα μετα απο πολλη αγχος και υπερενταση.Γιατι μου συμβαινει αυτο αν εξερεσω αυτες τις μερες παντα ο υπνος μου ηταν ευκολος μπορουσα να κοιμηθω σε μια πετρα η στο δρομο ορθιος.Ειναι το αγχος που προκαλω μονος μου ειναι κατι αλλο??/Κανω το λαθος και ψαχνω στο νετ για την αυπνια και διαβαζω καταστασεις και μαλλον ετσι μπλεκω.Καποιος που εχει εμπειρια σε αυτο το θεμα της αυπνιας να με συμβουλεψει,ποιθανον να παω και σε καπιο ψυχολογο να με συμβουλεψει
g_alkis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Όπως φαίνεται, αν κόψεις τη σύνδεσή σου στο νετ θα λιώσεις στον ύπνο
bluesattack Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Ειναι το αγχος που προκαλω μονος μου ειναι κατι αλλο??/Κανω το λαθος και ψαχνω στο νετ για την αυπνια και διαβαζω καταστασεις και μαλλον ετσι μπλεκω Σιγουρα δεν βοηθαει.Το σκεφτηκες ξαγρυπνησες , μετα επεσες ξερος , μετα κοιμηθηκες δυσκολα επειδη ολη την προηγουμενη μερα κοιμοσουν κλπ κλπ.Πιες εκει κανα γαλατακι διαβασε κανα βαρετο βιβλιο δες καμμια βαρετη ταινια Όπως φαίνεται, αν κόψεις τη σύνδεσή σου στο νετ θα λιώσεις στον ύπνο Χαχα
HERTHAN Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Ειναι το αγχος που προκαλω μονος μου ειναι κατι αλλο?? Υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να ειναι απο αγχος. Αν συνεχισεις και εχεις μεγαλο προβλημα καλυτερα να πας σ'εναν ειδικο παρα να ψαχνεις να βρεις λυση για το προβλημα σου μεσα σ'ενα forum.
nikoska Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μηλησα τηλεφωνικα με εναν ειδικο του εξειστωρησα αυτα εδω πανω κατω και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται καν να κλεισω ραντεβου οτι ολα ειναι στην διαχειρηση του αγχους μου..Ηρεμια χαλαρωση αθληση και ολα θα καλυτερευσουν αλλα το ρημδι τ μυαλο κανει παιχνιδια ,τελικα τ ραντεβου το εκλεισαα μονο και μονο για να νιωσω εγω καλυτερα
kostas_dr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δεν είναι αϋπνία αυτό που έχεις, trust me.
nicoc89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 το είχα πάθει και εγω πρόπερσι το καλοκαίρι γιατι μου είχε καρφωθεί η ιδέα πως αν κοιμηθώ θα πεθάνω τελικά έμεινα σερί δυο μέρες ξύπνιος και αποκοιμίθικα στην μπανιέρα (καλοκαίρι και έκανε καύσωνα και χωρίς κλιματιστικό δεν γινόταν ...) τελικά όταν ξύπνησα ήμουν ιδρωμένος τέρμα αλλα εκείνο το βράδυ κοιμίθικα μια χαρά και απο τότε δεν είχα ξανά αυπνίες. δοκίμασε να κουράσεις τα μάτια σου (διάβασε ενα βιβλίο με λάμπα για κανα 2 ώρες το βράδυ) και πήγαινε και για τρέξιμο ή οτι άλλο σου αρέσει να κουραστείς γιατι αν είσαι κουρασμένος θα κοιμηθείς , δεν παίζει να μεινεις ξύπνιος. Αν δεν τα καταφέρεις πήγαινε σε ιδικό άμεσα...
HERTHAN Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 μου είχε καρφωθεί η ιδέα πως αν κοιμηθώ θα πεθάνω Πως το επαθες αυτο ρε φιλος? Σε ρωταω γιατι κι εγω ακομα το παθαινω εδω και χρονια τωρα.
nikoska Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 ευχαρσιτω γα τις απαντησεις παιδια φιλε nicoc89 οπως εγραψα και απο πανω οταν ειμαι κουρασμενος θα κοιμηθω οπως εγινε εκαι τις τελευετες φορες την μια κοιμηθηκα 7,5ωρες και προχτες εκλεισα 10ωρες υπνου ,αλλα κα παλλη μεσα στην μερα σκεφτομουν αν θα κοιμηθω το βραδυ και ειδικα αν δεν νυσταζα εμπενα σε υπερενατση,πλεων ειμαι συγουρος οτι αυτο π εχω ειναι αγχος, κα οχι αυπνια αφου κοιμαμαι...μιλησα με τηλεφωνικα κεντρα υποστιριξης και μου ειπαν οτι κατεριπτα την αυπνια αφου κοιμομουν.. οποτε καταλειξαμε οτι ειναι αγχος...οποτε με καοιες τεχνικες θα κοιταξω να ηρεμησω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα