sobi1984 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μην εκνευριζεσαι γιατι καρφωνεσαι.... τι καρφωνομαι ? εσυ τρολλαρεις και προσπαθεις να γλυτωσεις την αντιπαραθεση.... εγω απλος χρηστης ειμαι φιλαρακο μου και οχι τρολλιστας ... και εχω μαθει να λεω τα πραγματα με το ονομα τους.... οπως αυτοι του πλαισιου ειναι απαραδεκτοι αλλο τοσο απαραδεκτος εισαι και εσυ. τα χωνεις χωρις επιχειρηματα .. .ποσο χρονων εισαι 15 ? και αν θες απαντα και πες μας ποια καρτα πηρες ετσι για το γαμωτο. να δουμε ποσο πολυ τρολλαρεις....αντε γιατι το κακο με εσας τους τρολλερς εχει παραγινει εδω μεσα..
maxdore217 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Φιλε δεν τα ξερεις καλα μαλλον... 1)Προσλαμβανει μεχρι τα 28 για αυτο βλεπεις μονο νεους στα καταστηματα 2)Οι περισσοτεροι την εχουν κανει σε 1-2 χρονια 3)Εχει στα ραφια επαναχρησιμοποιημενα προιοντα Οποτε ασε τα δουλεουν γιατι το μονο που δουλευουν ειναι ο κοσμακης... και άλλα πολλά είναι : 1. Αναγκάζουν τα κακόμοιρα παιδάκι (μιας και μιλάμε για 20-21 χρονών χωρίς καμία εμπειρία ) να σου λένε ότι χαζομάρα έχουν αποφασίσει αυτοί και μάλιστα πολλές φορές να νιώθουν άσχημα 2. κράζεις αυτόν-ους που βλέπεις ( που δεν φταίει σε κάτι όπως σε όλα τα e-shop και τα λαμόγια είναι πάντα κριμένα ) 3. όταν πας να. πάρεις κάτι τρέχουν πάνω σου σαν κοράκια (έτσι τους είπαν ) και στα πρήζουν κιόλας λες και εσύ δεν ξέρεις τι θέλεις να πάρεις και γιατί μπήκες μέσα . Ο καφές όντως είναι στα +++ του καταστήματος ( μόνο για κάτι παππούδια είναι που τους λένε χάλασε ο δίσκος για να τον αλλάξουμε θέλουμε 80-90€ αγορά δίσκου , αν θέλετε να γίνει μια προσπάθεια ανάκτησης ( δεν θυμάμαι πόσο είπε) και χρέωση τοποθέτησης σύνολο περίπου 200€ για laptop (p4) αυτό που λέω έγινε μπροστά στα μάτια μου πριν κανένα χρόνο.
Fotis13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Σαν γκομενες κανετε ,ενοχλητικοι.στριμενοι δυσκολοι πελατες που νομιζουν πως αγορασαν οικοπεδο και ολοι κρεμονται απο τα @@ τους.Τι γκρινιαζεται σαν τις κατινες λες και εχουμε πολλες μεγαλες εταιρειες,σιγουρα μερικοι δικαιολογημενα εχουν παραπονα αλλα οι περισσοτεροι ειστε απλα κλαψες. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2013 από Fotis13
Waldo_Vrs Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Αν είναι δυνατόν που γίνετε και θέμα δηλαδή...Ξέρει πολύ καλά ο καθένας σε πιο μαγαζί μπαίνει. Το πλαίσιο είναι ένα μαγαζί για τη μάζα....δεν νομίζω πως άνθρωπος που ασχολείτε σχετικά με το net λιγάκι δεν θα ψώνιζε μέσω internet και θα πήγαινε εκεί πέρα... Service είναι άθλιο απο κάθε άποψη...εργασιακό περιβάλλον για το ανάθεμα στη κυριολεξεία...και οτιδήποτε turbox εντελώς άχρηστο. Όταν ψωνίζεις ένα turbox ακουστικό αντί για ένα akg για παράδειγμα για να μην δώσεις 20ε παραπάνω ας πούμε...μην περιμένεις την ίδια πιότητα ούτε υποστήριξη. (και για οτιδήποτε άλλο) Τα παραπάνω και παρακάτω είναι προσωπικές απόψεις που προήθλαν απο εμπειρίες δικές μου. Internet και πάλι internet ή πιο σοβαρές εταιρίες που ασχολούνται μόνο με σχετικά πράγματα του προιόντος που ενδιαφέρετε κάπιος...όχι απο πληροφορική μέχρι "μαναβική" Τώρα φυσικό είναι για κάπιους που δουλεύουν στο Πλαίσιο και υπάρχουν 1-2 εδώ μέσα γιατί σοβαρός άνρθωπος δεν θα υπερσπιζόταν το κατάστημα με ντεμέκ αν το σύστημα και @!@$!@ ούτε ακόμα αν και ο αγοραστής είχε κάνει λαμογιά!!!, να νευριάζουν με αυτά που γράφονται....εεε όταν μεγαλώσουν ή δουλέψουν και σε άλλες εταιρίες αργότερα θα καταλάβουν τη διαφορά και θα λένε δίκαιο είχανε...μόνο για να τους βρίζεις είναι.
maxdore217 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 το καλό με εσένα μεγάλε είναι ότι μας νιώθεις και ξέρεις γιατί ...? γιατί ακόμα είσαι από τα άτομα που δεν τους έχουν χρειαστεί ή αν τους χρειάστηκαν έκαναν οποιαδήποτε καγκουριά για να πάρουν το αυτονόητο . κανένας δεν κρέμεται από τα @@ όταν έχεις τα λεφτά εσύ ( γενικά τότε είσαι το αφεντικό ) αλλά όχι μια να το παίζουν καλοί και μόλις θέλεις rma den γίνεται και μήπως έκανες κάτι εσύ και το χάλασες...
amius Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Αληθεύει ή είναι δυσφήμιση;;; Τελικά μάλλον είναι διαφήμιση... http://www.katohika.gr/2013/03/sok-me-skandalo-ipnotismou.klonizei-to-plaisio.htmlhttp://www.palo.gr/cluster/articles/eidhseis-ellada/23/?clid=7241396 Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2013 από amius
άδικος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μια χαρά αλήθεια είναι η είδηση. Με έχει μυρίσει/γλύψει & εμένα υπάλληλος του πλαισίου.
Pavarotti Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Καλά εντάξει δεν υπάρχει περίπτωση..σε τέτοιου είδους sites μη πιστεύετε ότι διαβάζετε..
άδικος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Καλά εντάξει δεν υπάρχει περίπτωση..σε τέτοιου είδους sites μη πιστεύετε ότι διαβάζετε.. Μη το λες. Κρίνεις την είδηση από τη σελίδα αντί από την αληθοφάνεια της, η οποία είναι αδιαμφισβήτητη. Δεν έχει πάει κανείς σας πλαίσιο ποτέ & υπάλληλος να φέρεται περίεργα, ιδρωμένος/η (κάπου παραπάνω αναφέρθηκε), να πλησιάζει, να μυρίζει και να γλύφει; Μη μου πείτε πως δεν έχει συμβεί σε κανένα;! Αυτά. Δε θα συνεχίσω να σχολιάζω μια είδηση η οποία είναι αυταπόδεικτη... θα κλειδωθεί
Pavarotti Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μη το λες. Κρίνεις την είδηση από τη σελίδα αντί από την αληθοφάνεια της, η οποία είναι αδιαμφισβήτητη. Δεν έχει πάει κανείς σας πλαίσιο ποτέ & υπάλληλος να φέρεται περίεργα, ιδρωμένος/η (κάπου παραπάνω αναφέρθηκε), να πλησιάζει, να μυρίζει και να γλύφει; Μη μου πείτε πως δεν έχει συμβεί σε κανένα;! Αυτά. Δε θα συνεχίσω να σχολιάζω μια είδηση η οποία είναι αυταπόδεικτη... θα κλειδωθεί Ναι θα κρίνω την είδηση απο την πηγή φίλε μου...αν προσέξεις τα υπόλοιπα άρθρα της συγκεκριμένης ιστοσελίδας δεν θέλει και πολύ να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να την εμπιστευτείς.
artshadows Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 ναι μουφα η ειδηση μαλιστα, την εβγαλε ενας φιλος στο φορουμ και εγινε και μανουρα (με αδμιν και τσιρους)καντινα report μονος σου
άδικος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 On topic: Αγαπάμε πλαίσιο! Υπόδειγμα επαγγελματισμού, εξυπηρέτησης και εν γένει εταιρίας. Κάποιος mod να διαγράψει τα τελευταία 9 post, PLEASE!
artshadows Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 please δεν μου παει η καρδια να πατησω report οταν ειμαι Αθηνα παντα περναω για καφεδακι!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις