SharkGamer007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Kαλησπέρα θα ήθελα να σας ρωτήσω για αυτόν τον ΗDD : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27984&cat=6&sub=12&pmanuf=20&sort=undefined&step=undefined Eίναι καλός ?? Έχετε μείνει ευχαριστημένοι όσοι τον έχετε χρησιμοποιήσει ???
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Παίζει άψογα τα τελευταία παιχνίδια!!! Αν τον συνδυάσεις και με μια 6770 το μηχάνημα θα πετάει. Μη με κάνεις να ξαναψάξω όλα τα θέματα γιατί μετά θα χρειαστεί να κάνεις 4ο λογαριασμό.
SharkGamer007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Παίζει άψογα τα τελευταία παιχνίδια!!! Αν τον συνδυάσεις και με μια 6770 το μηχάνημα θα πετάει. Μη με κάνεις να ξαναψάξω όλα τα θέματα γιατί μετά θα χρειαστεί να κάνεις 4ο λογαριασμό. Δεν το χρειάζομαι έγω αλλά ένας φίλος μου και σταμάτα να έχεις αυτό το ύφος ...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δεν το χρειάζομαι έγω αλλά ένας φίλος μου και σταμάτα να έχεις αυτό το ύφος ... Δεν νομίζω ότι είσαι σε θέση να κάνεις υποδείξεις.
SharkGamer007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δεν νομίζω ότι είσαι σε θέση να κάνεις υποδείξεις. Όχι αλλά εγώ ζητησα μία γνώμη μόνο ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι αλλά εγώ ζητησα μία γνώμη μόνο ... το ξέρεις όμως ότι απαγορεύεται να έχεις πάνω από 1 account έτσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα