xreokopia Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Πηγα να ανοιξω εναν απο τους λογ/σμους μου στο yahoo.mail και μου ειπε οτι θελει... αριθμο κινητου για να μου στειλει ενα μυνημα ωστε να γινει επαληθευση. Τι βλακειες ειναι αυτες, εξαλλου εγω δεν εχω κιινητο. Δηλαδη πρεπει να βρω κινητο για να εχω προσβαση στο mail μου? Γιατι δε τα λεγανε αυτα πρωτου δημιουργησουμε λογ/σμο?
newtech Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Πηγα να ανοιξω εναν απο τους λογ/σμους μου στο yahoo.mail και μου ειπε οτι θελει... αριθμο κινητου για να μου στειλει ενα μυνημα ωστε να γινει επαληθευση. Τι βλακειες ειναι αυτες, εξαλλου εγω δεν εχω κιινητο. Δηλαδη πρεπει να βρω κινητο για να εχω προσβαση στο mail μου? Γιατι δε τα λεγανε αυτα πρωτου δημιουργησουμε λογ/σμο? Φιλε μου χαλαρωσε.. ειναι για να μην γινει καταχριση του μαιλ. αν δεν επιθιμεις δεν το κανεις και ανιγεις αλλου.. και αν πιστευεις φακελομα.. 1)Μας εχουν φακελοσει προ πολλου 2)Αν δεν εχεις τι να κριψεις δεν φοβασε η δινεις απλα φιλου σου. Ειναι ξαναλεω για να σε βρουν μετα αν γινει καταγελια για σενα (η και να ζιτισεις password)
panosno1com Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 νομιζω μπορεις να πατησεις με πιο μικρα γραμματακια : παρακαμψη εισαγωγης κινητου καπως ετσι. το παταω σε ενα δευτερο gmail εγω αυτο που με ρωταει συνεχως
xreokopia Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δε μπορει να γινει παρακαμψη. Φιλε μου χαλαρωσε.. ειναι για να μην γινει καταχριση του μαιλ. αν δεν επιθιμεις δεν το κανεις και ανιγεις αλλου.. και αν πιστευεις φακελομα.. 1)Μας εχουν φακελοσει προ πολλου 2)Αν δεν εχεις τι να κριψεις δεν φοβασε η δινεις απλα φιλου σου. Ειναι ξαναλεω για να σε βρουν μετα αν γινει καταγελια για σενα (η και να ζιτισεις password) Τι καταχρηση να γινει φιλε μου, λογους δικης μου ασφαλειας επικαλουνται. Εχω χρονια αυτο το mail. Πως τους ηρθε τωρα ξαφνικα και επικαλουνται θεματα ασφαλειας και ζητανε υποχρεωτικη επαληθευση? Σε αλλα 5 yahoo.mail που μπηκα δε ζητησαν(μαλλον θα ζητησουν προσεχως). Κινητο δεν εχω ουτε και επιθυμω να ψαχνω. Δεν σκεφτομαι κατι περι φακελωματος, να κρυψω ή να φοβηθω τι και απο ποιον? τη cia? Τι εννοεις "ανοιγω αλλου"?... αφου εκει ειναι ηδη καποια μειλ μου, δε γινεται να μεταφερθουν αλλου.
newtech Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δε μπορει να γινει παρακαμψη. Τι καταχρηση να γινει φιλε μου, λογους δικης μου ασφαλειας επικαλουνται. Εχω χρονια αυτο το mail. Πως τους ηρθε τωρα ξαφνικα και επικαλουνται θεματα ασφαλειας και ζητανε υποχρεωτικη επαληθευση? Σε αλλα 5 yahoo.mail που μπηκα δε ζητησαν(μαλλον θα ζητησουν προσεχως). Κινητο δεν εχω ουτε και επιθυμω να ψαχνω. Δεν σκεφτομαι κατι περι φακελωματος, να κρυψω ή να φοβηθω τι και απο ποιον? τη cia? Τι εννοεις "ανοιγω αλλου"?... αφου εκει ειναι ηδη καποια μειλ μου, δε γινεται να μεταφερθουν αλλου. Μα ναι δικη σου ασφαλεια.. αν σου κλεψει καποιος το account να μπορεις να κανεις recovery αυτο σου λενε. δεν ξερω αν γινεται να το παρακαμψεις.
xreokopia Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Απαντηθηκαν και τα δυο, ναι στο πρωτο, οχι στο δευτερο. Υποθετω οτι συντομα ολοι οι πελατες του yahoo.mail θα λαβουν αυτη την ηλιθιοτητα.
fidolos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Παντως πως ερχονται τα πραγματα... Οι παλιοι θα θυμουνται... Σε εποχες icq, irc, msn κλπ τρεμαμε μην διαρευσει καμμια φωτογραφια, ονομα κλπ. μετα..... σε εποχες person.com, hi5.com, myspace.com αρχισαμε δειλα δειλα να βαζουμε καμια φωτογραφια. Αλλα προσθεου μονο ψευδωνυμο και οχι ονομα αργοτερα... στις αρχες facebook, twitter,google+ αρχισαμε να χρησιμοποιουμε τα πραγματικα μας ονοματα (σε μερικες εταιριες επιβαλλεται κιολας. βλ. google+) Τωρα.... Ολες οι εταιριες ζητανε και τα τηλεφωνα μας για επιβεβαιωση. Στο μελλον ??? Μαλλον θα πρεπει να παρουσιαστουμε σε κανα γραφειο τους με ταυτοτητα ή διαβατηριο και κανα εκκαθαριστικο της εφοριας. 4
kostas_dr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Στο μέλλον, θα μας λένε τι και ποιον θα ψηφίζουμε. Εκεί βλέπω να πάει το πράγμα. Και τελειωμό δεν έχει αυτή η ιστορία.
orck Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Στο μέλλον, θα μας λένε τι και ποιον θα ψηφίζουμε. Εκεί βλέπω να πάει το πράγμα. Και τελειωμό δεν έχει αυτή η ιστορία. Γιατι να ψηφιζουμε. Θα το κανει καποιο εξελιγμενο προγραμμα προβλεψης της προθεσης ψηφου. Το ιδιο πραγμα με το κινητο κανει η google με το gmail. Η Yahoo οντας η πλεον αποτυχημενη εταιρια σε ολοκληρο το web δεν νομιζω οτι εχει πλεον επιλογες απο το να αντιγραψει οτι μπορει.
xreokopia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατι ειναι αποτυχημενη η Yahoo? Kατι που δε μ αρεσει ειναι οι ειδησεις(ελληνικα) που εμφανιζει στη σελιδα της. Για να σου εμφανισει μια φωτο πρεπει να κλικαρεις πολλες φορες. Ξεχασα να πω οτι για το μυνημα που θα σου στειλει στο κινητο χρεωνεσαι λεει εσυ.
fidolos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Η Yahoo οντας η πλεον αποτυχημενη εταιρια σε ολοκληρο το web δεν νομιζω οτι εχει πλεον επιλογες απο το να αντιγραψει οτι μπορει. Εντάξει οχι και τοσο αποτυχημενη...
kostas_dr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Παραμένει μια μεγάλη εταιρεία, παρά τις διάφορες πατάτες που έχει κάνει στο πρόσφατο παρελθόν.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Παντως πως ερχονται τα πραγματα... Οι παλιοι θα θυμουνται... Σε εποχες icq, irc, msn κλπ τρεμαμε μην διαρευσει καμμια φωτογραφια, ονομα κλπ. Ωραιες εποχες. Μπαιναμε #hellas με nickname maraki_22, λεγαμε οτι εχουμε φωτο (η μοναδικη γκομενα στο hellas που εδινε φωτο της τοτε, αρα ειχε και πολυ σουξε με αποτελεσμα η φωτο να ανοιγει με συνοπτικες διαδικασιες απο τον ενθουσιασμενο φιλο στην αλλη ακρη που "εβγαλε λαυρακι") στελναμε ενα ωραιοτατο maraki.jpg.exe καναμε και ενα /dns nickname και παταγαμε connect απο το sub7 και βγαζαμε μια dialup συνδεση για "εκπαιδευτικους σκοπους" μεχρι να αλλαξει pass και κανουμε scan την ip range του isp του για να τον ξαναβρουμε και αυτον και το pass του Εμ αφου η xtreme για να συνδεθει ηθελε μιση ωρα, ασε που ετρωγες disconnect στη 1 ωρα και δωστου ξανα μιση ωρα προσπαθειες. Αρκετος χαβαλες με τις lameries εκεινης της εποχης
fidolos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 maraki.jpg.exe XAXXAXXAXAXA ΠΕΘΑΝΑΑΑΑΑ. Κλασσικό κόλπο αχαχαχαχαχαχαχα Εγώ θυμάμαι που γνώριζα κανα άτομο που έπαιρνε οπ (@) σε μερικά κανάλια στο undernet και μετά τον είχα σαν θεο. χαχαχαχαα
xreokopia Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραιες εποχες. Μπαιναμε #hellas με nickname maraki_22, λεγαμε οτι εχουμε φωτο (η μοναδικη γκομενα στο hellas που εδινε φωτο της τοτε, αρα ειχε και πολυ σουξε με αποτελεσμα η φωτο να ανοιγει με συνοπτικες διαδικασιες απο τον ενθουσιασμενο φιλο στην αλλη ακρη που "εβγαλε λαυρακι") στελναμε ενα ωραιοτατο maraki.jpg.exe καναμε και ενα /dns nickname και παταγαμε connect απο το sub7 και βγαζαμε μια dialup συνδεση για "εκπαιδευτικους σκοπους" μεχρι να αλλαξει pass και κανουμε scan την ip range του isp του για να τον ξαναβρουμε και αυτον και το pass του Καθε φορα που αλλαζε το pass του μπορουσες να τον βρεις? Πως? Δηλαδη εκανες καθε μερα αυτη τη δουλεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα