Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθε φορα που αλλαζε το pass του μπορουσες να τον βρεις? Πως?

Δηλαδη εκανες καθε μερα αυτη τη δουλεια?

Aπαλασεσαι λογω...αγνοιας και δυσχερειας στην κατανοηση της ελληνικης. Απαντημενη η ερωτηση σου στο ποστ που quotαρεις, αλλα οπως ειπαμε, απαλασεσαι.

Δημοσ.

Γιατί κινητό άραγε;;;; τόσοι τρόποι υπάρχουν για να προστατέψεις τον λογαριασμό σου

συνθηματικά...

2ο mail - (certificated with a activation mail)

Μην δίνετε κινητά παιδιά!!!

Δημοσ.

Γιατί κινητό άραγε;;;; τόσοι τρόποι υπάρχουν για να προστατέψεις τον λογαριασμό σου

συνθηματικά...

2ο mail - (certificated with a activation mail)

Μην δίνετε κινητά παιδιά!!!

Γιατι και να δώσουμε ρε φιλε τι θα γινει?

• Like 2
Δημοσ.

-Asl?

-18f Athina. Oi filoi mou me fwnazoun maro

Πολύ κολοπαιδο o midi :-D

Όσο για το τηλέφωνο το θέλουν επειδή πολλοί ξεχνάνε κωδικούς και τους πριζουν και για να σε φακελώσουν λίγο ακόμα για διαφημιστικούς σκοπούς

Δημοσ.

-Asl?

-18f Athina. Oi filoi mou me fwnazoun maro

Πολύ κολοπαιδο o midi :-D

Όσο για το τηλέφωνο το θέλουν επειδή πολλοί ξεχνάνε κωδικούς και τους πριζουν και για να σε φακελώσουν λίγο ακόμα για διαφημιστικούς σκοπούς

Λες και δεν ειμαστε φακελομενοι.. εγω εχω δωσει σε παρα πολους το κιν μου.. ποτε δεν ειχα προβλημα

Το θεμα δεν ειναι οτι το δινει καποιος.. το θεμα ειναι να προσεχει ΠΟΥ το δινει.

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Τον αριθμο του κινητου τον ζηταει γιατι αραια και που πας να παρεις τα e-mail σου και σου λεει " error username or password". Εσυ ομως δεν εκανες λαθος ουτε στο Pass ουτε στο Username και απορεις.

Το συστημα το ξεχναει επιτηδες, σου στελνει ενα sms στο κινητο σε χρεωνει νομιζω 5 € και εχεις το pass.

Οσον αφορα τα ψιλα γραμματακια με το SKIP το κανεις skip μια φορα το κανεις 5 φορες και μετα τελος, αν δεν δωσεις κινητο δεν εχει mail. Μου το εκανε το hotmail και το σουταρα οπως θα κανω και το yahoo και gmail.

Δημοσ.

Ποιος μιλησε για χρεωση; Στο gmail μου εχουν στειλει κωδικο επιβεβαιωσης και ποτε δεν ειχα καποια χρεωση.

• Like 1
Δημοσ.

Τον αριθμο του κινητου τον ζηταει γιατι αραια και που πας να παρεις τα e-mail σου και σου λεει " error username or password". Εσυ ομως δεν εκανες λαθος ουτε στο Pass ουτε στο Username και απορεις.

Το συστημα το ξεχναει επιτηδες, σου στελνει ενα sms στο κινητο σε χρεωνει νομιζω 5 € και εχεις το pass.

Αυτό τώρα από πού προκύπτει; Μην παραπληροφορείς τον κόσμο!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

<p>Τον αριθμο του κινητου τον ζηταει γιατι αραια και που πας να παρεις τα e-mail σου και σου λεει " error username or password". Εσυ ομως δεν εκανες λαθος ουτε στο Pass ουτε στο Username και απορεις.</p> <p>Το συστημα το ξεχναει επιτηδες, σου στελνει ενα sms στο κινητο σε χρεωνει νομιζω 5 € και εχεις το pass.</p>

Προφανώς τρολλάρει, γιατι το να σκεφτεί κατι τετοιο κάποιος απο μονος του το θεωρώ απίθανο :P

Sent from my iPad using Insomnia

Επεξ/σία από cycomiko
Δημοσ.

Οσον αφορα τα ψιλα γραμματακια με το SKIP το κανεις skip μια φορα το κανεις 5 φορες και μετα τελος, αν δεν δωσεις κινητο δεν εχει mail. Μου το εκανε το hotmail και το σουταρα οπως θα κανω και το yahoo και gmail.

2 1/4 χρονια μετα....

Και παλι αυτο που γραφεις.. θα ηθελα να το δω

τα ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...