Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταίες 2 μέρες έχω θέμα. Όταν ανοίγω τον υπολογιστή ακούγεται να δουλεύει κανονικά αλλά δεν έχω εικόνα στην οθόνη. Τον κλείνω και τον ξανανοίγω και ξαφνικά όλα καλά. Και αυτό γίνεται συνέχεια. Έχω εικόνα μετά από 1-2 επανεκκινήσεις. Άλλαξα καλώδια, έλεγξα ενώσεις, δοκίμασα αλλού την οθόνη, δοκίμασα και άλλη οθόνη, δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει…. Κάρτα γραφικών ίσως;

Δημοσ.

Τις τελευταίες 2 μέρες έχω θέμα. Όταν ανοίγω τον υπολογιστή ακούγεται να δουλεύει κανονικά αλλά δεν έχω εικόνα στην οθόνη. Τον κλείνω και τον ξανανοίγω και ξαφνικά όλα καλά. Και αυτό γίνεται συνέχεια. Έχω εικόνα μετά από 1-2 επανεκκινήσεις. Άλλαξα καλώδια, έλεγξα ενώσεις, δοκίμασα αλλού την οθόνη, δοκίμασα και άλλη οθόνη, δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει…. Κάρτα γραφικών ίσως;

Όταν λες ανοίγει δουλεύει κανονικά εννοείς ακούς να φορτώνει το λειτουργικό από τα ηχεία ή απλά βλέπεις να δουλεύουν ανεμιστήρες κλπ; Το μπιπ στην εκκίνηση το ακούς;

Αν όχι δοκίμασε διαφορετικό τροφοδοτικό για αρχή. Ποιο έχεις;

Δημοσ.

Μπιπ ακούγεται, φορτώνει κανονικα λειτουργικο, δουλευουν όλα... Για το τροφοδοτικο θα πρεπει να τον ανοίξω.

Δημοσ.

Αν φορτώνει κανονικά λειτουργικό τότε το πρόβλημα σου δεν είναι στο τροφοδοτικό αλλά μάλλον από την έξοδο της vga & πέρα. Η οθόνη σου δούλεψε κανονικά αλλού που τη δοκίμασες; Η άλλη οθόνη δούλεψε & αυτή απροβλημάτιστα (δοκιμές πολλές); Έλεγξε για στραβά πινάκια στις συνδέσεις. Onboard vga παίζει;

Δημοσ.

Η οθονη μου δουλεψε κανονικα σε άλλον υπολογιστή. Να σου πω την αλήθεια την αλλη οθονη την δοκίμασα μονο σε 2 εκκινήσεις αλλα δεν ειχα πρόβλημα. Τις συνδεσεις τις ελεγξα. για να δοκιμάσω την Onboard vga πρέπει να βγαλω την καρτα γραφικών;

Δημοσ.

α τότε είναι η κάρτα γραφικών πρέπει να είναι

έχεις άλλη ;

εγώ νόμιζα ότι ούτε το μπιπ ακούς γιατί με έχει τύχει να μην κάνει εκκίνηση ο υπολογιστής επειδή έφταιγε μια usb συσκευή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...