Atapia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Eχω ενα iphone 4 κλειδωμενο από Vodafone UK μου λενε πως δεν μπορουν να μου στειλουν unlock code γιατι το IMEI ειναι στη black list??? Τι λενε οι τυποι ρε παιδια;;Εχω ενα αχρειστο τηλ στην Ελλαδα;;Τι να μπορω να κάνω;; Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2012 από Atapia
dimitrisOS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 κλεμμένο θα ήταν τότε και αυτός που το είχε έκανε αναφορά στην apple ότι του το κλέψανε έδωσε το IMEI του και για αυτό είναι στην μαύρη λίστα δεν λες πάλι καλά που δεν σε έχουν πιάσει ακόμα
Atapia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Δε μπορεί να συμβαίνει αυτο διότι το εχω ήδη κάνει register στο όνομα μου και φαίνεται στην apple μαζί με τις άλλες μου συσκευές.. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2012 από Atapia
PaZaRiOTiS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Το να το λειτουργήσεις αγγλία ξέχνα το. Έχω την εντυπωση ότι τα βρετανικα blacklisted λειτουργούν στην ελλάδα. Αυτό που θες είναι jb και unlock με sam από cydia και είσαι κομπλέ. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα