Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα

έβαλα σήμερα το HomeFront να το δω και μου ζήταγε PhysX,όπως λέω και στον τίτλο στο PC έχω ATI GPU οποτε δεν έχει PhysX.

τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση?κάπου είχα διαβάσει ότι υπάρχουν driver ώστε το PhysX να τρέχει στην CPU?

η μήπως πρέπει να πάρω καμια φθηνή NVIDIA μονο για PhysX?

και τέλος πάντων το game δεν μπορώ να το παίξω χωρίς PhysX?

Δημοσ.

Στο δισκάκι δεν υπάρχει το setup file για physx; Κατά την εγκατάσταση δε σε ρώτησε αν θες να το περάσεις;

edit: Αν το κατέβασες από steam (νομίζω παίζει σε προσφορά αυτές τις μέρες γι αυτό το λέω), δοκίμασε να το κατεβάσεις απ το site της nvidia. Δεν θα χεις επιτάχυνση μέσω της gpu αλλά της cpu αλλά τουλάχιστον θα παίζει. Δεν ορκίζομαι ότι δε θα γκρινιάξει πως δε βρίσκει κάρτα, απ ό,τι ξέρω μπορείς να το εγκαταστήσεις ακόμα και amd κάρτα να χεις.

Δημοσ.

όντως το κατέβασα από steam μιας και ήταν σε προσφορα.

και μου βγάζει μήνυμα ότι πρέπει να κάνω install το physx και να ξανά προσπαθήσω.

πάω να δοκιμάσω αυτό που λες

EDIT: επίσης ήθελα να ρωτήσω,έχω την ASUS 7950 και μέσα στο πρόγραμμα τις ASUS έχει μια επιλογή που είναι για recording την οποια όμως δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω...? καμια ιδέα?

Δημοσ.

επιτέλους δούλεψε..!! ευχαριστώ πολύ =)

καμια ιδέα για το recording?

τι ακριβώς θες να κανείς ?

να βαλεις την καρτα να βοηθάει τον επεξεργαστή στην επεξεργασία βίντεο, η να γραφεις στο δισκο σου το παιχνιδι που παιζεις σε βιντεο ?

Δημοσ.

η ASUS έχει ένα πρόγραμμα το GPU Tweak,το οποιο στα options έχει και μια επιλογή για να κανεις video recording όπως κανεις με το Fraps ας πούμε.

απλά αυτή η επιλογή είναι γκρι και δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω.

Δημοσ.

η ASUS έχει ένα πρόγραμμα το GPU Tweak,το οποιο στα options έχει και μια επιλογή για να κανεις video recording όπως κανεις με το Fraps ας πούμε.

απλά αυτή η επιλογή είναι γκρι και δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω.

ασχετα με το πρόγραμμα που λες, αν καταφέρεις να κανεις κατι τετοιο η με αυτο που εχεις η με καποιο αλλο προγραμμα θα εχεις πολυ λιγοτερα καρε και ποιότητα εικόνας στο βιντεο που θα τραβήξεις με την πραγματική ποιότητα εικονας του παιχνιδιου που παιζεις. θα σου φαει παρα πολλούς πώρους απ τον υπολογιστη, είτε απο καρτα είτε απο επεξεργαστη τα καρε σου θα πεσουν δραματικα !!!

μην ασχοληθείς καθολου γιατι θα ξενενροσεις αγρια !!!

Δημοσ.

όπως τα λες είναι,επειδή πιο παλιά είχα ασχοληθεί πολύ.

απλά μου έκανε εντύπωση που η ASUS το είχε ενσωματώσει στο πρόγραμμα και ήθελα να το δοκιμάσω..

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έτσι για την ιστορία,αυτό που έλεγα με το in-game recording που έχει η ASUS στο GPU Tweak δεν είναι ενεργοποιημένο ακόμα και θα ενεργοποιηθεί στην έκδοση 3.0

Δημοσ.

έτσι για την ιστορία,αυτό που έλεγα με το in-game recording που έχει η ASUS στο GPU Tweak δεν είναι ενεργοποιημένο ακόμα και θα ενεργοποιηθεί στην έκδοση 3.0

για να κανεις αυτο που θες και να εχεις πολυ καλο αποτελεσμα θες ενα dvd-rec σαλονιού.

οτι διποτε αλλο και να κανεις με τον ιδιο υπολογιστη για αυτην την δουλεια θα καταφερεις να βγαλεις μια ποιότητα εικόνας χειρότερη απ τα game play videos του youtube.

οσο αναφορα για τοGPU Tweak, επιδι εχω και γω asus και μου το ειχε και εμενα δουλευει μονο με τους οδηγους απ το κουτι της καρτας. απο κει και μετα ειναι αχρηστο.

Δημοσ.

εμενα μου δουλεύει μια χαρά και με νεότερους Drivers που έβαλα.

όσο για το αποτέλεσμα για το in-game recording όπως έγραψα και μερικά post πιο πάνω το γνωρίζω αλλα ούτε έχω σκοπό να κάνω gameplay videos... :)

Δημοσ.

εμενα μου δουλεύει μια χαρά και με νεότερους Drivers που έβαλα.

βασικα στον δικο μου δεν το εψαξα και πολυ για το τι και πως, απλα το παράτησα.

όσο για το αποτέλεσμα για το in-game recording όπως έγραψα και μερικά post πιο πάνω το γνωρίζω αλλα ούτε έχω σκοπό να κάνω gameplay videos... :)

ε τοτε το fraps ειναι οτι πρεπει. ;)

αλλα πες να στο φερει ο θειος για να μην σου βγαζει το μήνυμα "fraps" μες την μεση του βιντεο και να μπορεις να γραφεις οση ωρα θες. ;)

Δημοσ.

και εγω έχω θεμα με το ίδιο game.. με την 6850παίζειτο Physx ?

διαβγασε τα υπολοιπα posts να δεις τι παιζει......

γενικα οι καρτες ΑΤΙ-AMD δεν υποστηρίζουν physx !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...