Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις πως μπορω να κανω real-time streaming ως βιντεο το παιχνιδι που παιζω,σε καποιον φιλο μου για να δει πως παιζω;

Δημοσ.

Ειχε βγαλει και το Xfire την δυνατοτητα live stream των παιχνιδιων σου ,

αν υπαρχει ακομα ειναι αρκετα ευχρηστο και δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα αλλο εκτος του να δωσεις το link σε καποιον.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια μπορει καποιος ποιος ειναι ο καλυτερος και οικονομικοτερος τροπος να streamαρω τα παιχνιδια που παιζω ?Ευχαριστω.

Δημοσ.

live stream procaster χρησιμοποιώ..είναι κάπως βαρύ,αλλά μπορείς να ρυθμίσεις τα fps σου οπότε,παίζεις και άνετα και streamάρεις και ο άλλος βλέπει μια χαρά!

http://www.livestream.com/xtrmsnpr πάρε μια ιδέα από κάποια παιχνίδια σε τί ποιότητα βγαίνουν.

Δημοσ.

To Twitch.tv είναι μια καλή λύση (και πλέον αρκετά δημοφιλής για gaming), αλλά χρειάζεται ξεχωριστό recording software (προσωπικά χρησιμοποιούσα το XSplit, το οποίο για κάποιο διάστημα ήταν free beta -- τώρα νομίζω θέλει συνδρομή or something).

Όπως λέει ο xtrmsnpr πιο πάνω, το LiveStream είναι πιο "free" επιλογή αν και υπάρχουν περιορισμοί.

@naruto14 Game Streaming είναι όταν με την χρήση κάποιων συγκεκριμένων video capture software και του client της εκάστοτε streaming υπηρεσίας (όπως αναφέρεται παραπάνω, LiveStream και Twitch.tv, αν και υπάρχουν και άλλα) ένας παίχτης μπορεί να μεταδίδει το παιχνίδι καθώς παίζει -- δες το σαν εκπομπή στην τηλεόραση, αλλά μέσω internet. Συνήθως (αλλά όχι απαραίτητα) ο παίχτης αλληλεπιδρά με το κοινό του μέσω text chat και/ή voice (σε αρκετές περιπτώσεις απλά σχολιασμός του παιχνιδιού).

Δημοσ.

To Twitch.tv είναι μια καλή λύση (και πλέον αρκετά δημοφιλής για gaming), αλλά χρειάζεται ξεχωριστό recording software (προσωπικά χρησιμοποιούσα το XSplit, το οποίο για κάποιο διάστημα ήταν free beta -- τώρα νομίζω θέλει συνδρομή or something).

Όπως λέει ο xtrmsnpr πιο πάνω, το LiveStream είναι πιο "free" επιλογή αν και υπάρχουν περιορισμοί.

@naruto14 Game Streaming είναι όταν με την χρήση κάποιων συγκεκριμένων video capture software και του client της εκάστοτε streaming υπηρεσίας (όπως αναφέρεται παραπάνω, LiveStream και Twitch.tv, αν και υπάρχουν και άλλα) ένας παίχτης μπορεί να μεταδίδει το παιχνίδι καθώς παίζει -- δες το σαν εκπομπή στην τηλεόραση, αλλά μέσω internet. Συνήθως (αλλά όχι απαραίτητα) ο παίχτης αλληλεπιδρά με το κοινό του μέσω text chat και/ή voice (σε αρκετές περιπτώσεις απλά σχολιασμός του παιχνιδιού).

Μάλιστα σε ευχαριστώ φίλε! :)

Υ.Γ. Στο steam πως σε λένε?

Δημοσ.

και για καλύτερα αποτελέσματα..θέλεις και 2η οθόνη για να έχεις εκεί το chat :P

πάντως μου αρέσει πολύ να στριμάρω ! :-D ,ακόμα να μην με βλέπει κανείς..δώσε procaster

Δημοσ.

To εψαξα και κατεληξα στο twitch tv με το χsplit.Πολυ καλο ! Αυριο θα παω να κανω personal account με 15 ευρω gia 3 μηνες για να μην εχω τους περιορισμους.Παντως εχει πολυ φαση το πραγμα....

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Έχω καλό PC άλλα όταν Streamάρω πέφτουν πολλά FPS!

Γεια σας! Αρχικα κατι που θελω να πω ειναι πως εχω ενα σχετικα καλο PC με ενα 830 και μια r9 280! το θεμα μου ειναι ομως οτι στην δευτερη φορα που προσπαθησα να κανω Stream ( η πρωτη πηγε πενα) τα FPS στο minecraft συσκεκριμενα μειωνονταν δραματικα! θα ήθελα να βρω μια λυση... οποιος λοιπον μπορει να βοηθήσει θα του ειμαι ευγνώμων <3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...