Vapir Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Σα να λέμε Rose Leslie aka Ygritte? και δεν παίρνεις και γουρούνι στο σακί ε; όλα τα είδαμε στο GoT Σα να λέμε stoya 1
DimitrisVita Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Σα να λέμε stoya Μας εφτιαξες πρωι πρωι..... 1
Laurelien Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Βρεγμένο το μαλλί έφτανε μέχρι τη μέση. Ήμουν και πολύ αδύνατος τότε (και ακόμα πιο πριν απ τις φωτό), 1.93 75kg, είχα και κατάλληλη έκφραση (δεν παραπέμπουν αυτές οι φωτό βέβαια). Το μόνο που δεν είχα ήταν μυτερά αυτάκια, οπότε αναγκαστικά με κάνανε cast σαν Ιησού. Κωλόπαιδα συμφοιτητές τους αγαπώ. Σκουρο μαλλι, γαλαζια ματια, 1.93... Nerd mode on: Θα ήσουν ένας ωραιότατος Noldo (High Elf) Kαι όχι μόνο Χαχαχαχα ειναι γλυκυτατο.
Demetra_ Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Σκουρο μαλλι, γαλαζια ματια, 1.93... Nerd mode on: Θα ήσουν ένας ωραιότατος Noldo (High Elf) Χριστούλης αλλιώς ? ήσουν 1.93;ευτυχώς, δεν καθόμουν δίπλα σου
Laurelien Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Χριστούλης αλλιώς ? ήσουν 1.93;ευτυχώς, δεν καθόμουν δίπλα σου Οχι εγω. Ο defacer
defacer Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Σκουρο μαλλι, γαλαζια ματια, 1.93... Nerd mode on: Θα ήσουν ένας ωραιότατος Noldo (High Elf) Πρασινί, όχι γαλάζια. Σαν αυτόν εδώ λες ας πούμε; Μ' έχουν πει πολύ χειρότερα. Hantanyel! Χριστούλης αλλιώς ? ήσουν 1.93;ευτυχώς, δεν καθόμουν δίπλα σου Καθόσανε απέναντι για να χωράω ολόκληρος στο οπτικό πεδίο ε; Οχι εγω. Ο defacer Ξέρει τι λέει η μανίτσα, εμένα εννοεί. 1
Demetra_ Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Πρασινί, όχι γαλάζια. Σαν αυτόν εδώ λες ας πούμε; Μ' έχουν πει πολύ χειρότερα. Hantanyel! Καθόσανε απέναντι για να χωράω ολόκληρος στο οπτικό πεδίο ε; Ξέρει τι λέει η μανίτσα, εμένα εννοεί. Δν μπορεσαν να σε χαρτογραφησουν τα ματια μιας κοντης, δλδ τα δικα μου.
defacer Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δν μπορεσαν να σε χαρτογραφησουν τα ματια μιας κοντης, δλδ τα δικα μου. Μη λες τέτοια δημοσίως. Σάμπως ξέρει κανείς αν είσαι κοντή; Αφού όποιος πάει να σκανάρει σταματάει κάπου στη μέση.
Demetra_ Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μη λες τέτοια δημοσίως. Σάμπως ξέρει κανείς αν είσαι κοντή; Αφού όποιος πάει να σκανάρει σταματάει κάπου στη μέση. ξεκινώντας το σκανάρισμα από πάνω ή από κάτω;
defacer Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 ξεκινώντας το σκανάρισμα από πάνω ή από κάτω; Από πίσω. 1
Demetra_ Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Από πίσω. πίσω αριστερά; πίσω δεξιά; εντός και εκτός επί τα αυτά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα