HALF EVIL Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Το νήμα εξελίσσεται σε " φάτε μάτια ψάρια " Το νήμα εξελίσσεται σε " φάτε μάτια ψάρια " 3
Demetra_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Βάλτε το στο mute και θαυμάστε ομορφιά. #πιο_ωραία_πεθαίνει εγώ θέλω όλα τα κραγιόν 2
mentoras99 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Κατα βαση τα μακρια προτιμάω, αλλα αν ειναι να ειναι απεριποιητα, καλυτερα κοντο. Ομως, οχι και πολυ κοντο, καθως δεν μου αρεσει και το λεγομενο 'αγορίστικο' σε μια γυναικα.
iordanis77 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Κατα βαση τα μακρια προτιμάω, αλλα αν ειναι να ειναι απεριποιητα, καλυτερα κοντο. Ομως, οχι και πολυ κοντο, καθως δεν μου αρεσει και το λεγομενο 'αγορίστικο' σε μια γυναικα. H γερουνΒασιλη σε ποια κατηγορια ειναι?
star12 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 με αρεσει οταν η γυναικα εχει κοντα ξανθα μαλια με ελκυει πιο πολυ.οπως οταν μια γυναικα φοραει γιαλια δε ξερω τHv δινει το κατι σεξυ πανω της και παρακαλω να λειπουν οι φωτος με γριες η αισχος γυναικες αυτες οτι και να κανουν αισχος θα ναι.εγω μιλαω για πολυ ομορφες ΚΑΠΙΣ;
evabb Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Έχοντας δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα πάνω στο κεφάλι μου έχω να πω ότι οι περισσότεροι εδώ χάνετε μία πάρα πολύ σημαντική λεπτομέρεια. Τα εξηζητημενα μαλλιά έχουν τρομερό κόστος και χρόνο συντήρησης. Ωραία όλα αυτά που βλέπετε στις φωτογραφίες, αλλά για κάθε μέρα είναι σχεδόν αδύνατο εκτός αν πρόκειται για μαθήτριες ή πλούσιες που δεν δουλεύουν. Όλες αυτές στις φωτογραφίες έχουν μαλλιά κομμωτηρίου. Άσε που το styling καταστρέφει τα μαλλιά σε βάθος χρόνου. 1
the other one Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 τι είδους εξεζητημένο styling θα μπορούσε να έχει αυτό ας πούμε; (top imo)
volos27 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 εμενα δεν με ενδιαφερουν τα μαλλια.υπαρχουν πολυ πιο ωραια πραγματα πιο κατω για να θαυμασεις
evabb Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 τι είδους εξεζητημένο styling θα μπορούσε να έχει αυτό ας πούμε; (top imo) Πρέπει να αναλύσω ένα ένα όλα τα κουρεματα στο ίντερνετ ; ξέρεις αν αυτό το μαλλί είναι βαμμένο και σγουρομενο και επι τούτου φτιαγμένο για την φωτογραφία; αν όντως είναι φυσικό το χρώμα και οι μπουκλες τότε είναι εύκολο αν όχι πάλι απλά λέω ότι το κόκκινο βαμμένο μαλλί είναι μακράν από τα πιο δύσκολα στην συντήρηση.
volos27 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 ετσι κ αλλιως το βραδυ θα χαλασουν κ δεν εννοω στον υπνο 1
the other one Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Πρέπει να αναλύσω ένα ένα όλα τα κουρεματα στο ίντερνετ ; ξέρεις αν αυτό το μαλλί είναι βαμμένο και σγουρομενο και επι τούτου φτιαγμένο για την φωτογραφία; αν όντως είναι φυσικό το χρώμα και οι μπουκλες τότε είναι εύκολο αν όχι πάλι απλά λέω ότι το κόκκινο βαμμένο μαλλί είναι μακράν από τα πιο δύσκολα στην συντήρηση. περισσότερο στο χτένισμα αναφερόμουν το χρώμα οκ big deal.. να ξέρεις αν το συγκεκριμένο έχει επεξεργασία από πίσω δε ξέρεις αλλά απ' την άλλη αν δε μπορείς να ξέρεις μήπως σημαίνει πως μπορείς να κάνεις κάτι σε αυτό το στυλ χωρίς πολλά πολλά;
evabb Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 περισσότερο στο χτένισμα αναφερόμουν το χρώμα οκ big deal.. να ξέρεις αν το συγκεκριμένο έχει επεξεργασία από πίσω δε ξέρεις αλλά απ' την άλλη αν δε μπορείς να ξέρεις μήπως σημαίνει πως μπορείς να κάνεις κάτι σε αυτό το στυλ χωρίς πολλά πολλά; Κοίτα το να πιάσεις το μαλλί έναν ατημελητο κοτσο δεν είναι δύσκολο σίγουρα. Απλά στην πραγματικότητα μπορεί να μην δείχνει και τόσο ωραίο εκτός κι αν είναι το επιμελως ατημελητο ή απλά αν είσαι τυχερη. Σίγουρα υπάρχουν και πιο χρονοβόρα χτενίσματα. Όλα τα χτενίσματα σε επαγγελματικες φωτογραφίες έχουν γίνει από κομμωτη, ακόμα κι αυτά που δείχνουν τόσο φυσικά. Οι κοπέλες στα βίντεο στο YouTube (aka beauty gurus) ξοδεύουν όλες πολύ χρόνο για να χτενιστουν και να βαφτουν πριν γυρίσουν τα βίντεο τους. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το καλύτερο που έχει να κάνει κάποιος είναι να βρει ένα κούρεμα και χτένισμα που του ταιριάζει αλλά δεν πάει κόντρα στο φυσικό του μαλλί. Κι εγώ κάποτε είχα ίσια, κόκκινα καρέ μαλλιά και μου πήγαιναν απίστευτα αλλά όταν το φυσικό μου είναι σγουρο, καστανο και μακρύ καταλαβαίνεις ότι τα λεφτά και ο χρόνος που έφευγαν στα κομμωτήρια ήταν εξωφρενικός
volos27 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 αν σου πηγαινανε απιστευτα ξανα καντα ετσι,πληρωνω εγω ποσα λεφτα χρειαζοτανε καθε φορα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα