evabb Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 αν σου πηγαινανε απιστευτα ξανα καντα ετσι,πληρωνω εγω ποσα λεφτα χρειαζοτανε καθε φορα? 150€ σε κομμωτηριο φιλης
evabb Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 ακυρο το spoiler οι περουκες ειναι πιο φτηνες και εχουν περισσοτερη φαντασια 4
volos27 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 χωρις πλακα καποτε ειχα βαψει το μαλλι μπλε για λιγο οι περουκες ειναι πιο φτηνες και εχουν περισσοτερη φαντασια αυτη κυκλοφοραει ετσι?δεν ειναι σε καποιο παρτυ?ο κοσμος γυρω ειναι κανονικα
evabb Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 χωρις πλακα καποτε ειχα βαψει το μαλλι μπλε για λιγο αυτη κυκλοφοραει ετσι?δεν ειναι σε καποιο παρτυ?ο κοσμος γυρω ειναι κανονικα αυτη ειμαι εγω και ειμαι σε anime convention 1
volos27 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 τι ειναι το anime convention? κ κατι ασχετο,με παντρευεσαι?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 τι ειναι το anime convention? Αυτό είναι https://en.m.wikipedia.org/wiki/Anime_convention
mentoras99 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Έχοντας δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα πάνω στο κεφάλι μου έχω να πω ότι οι περισσότεροι εδώ χάνετε μία πάρα πολύ σημαντική λεπτομέρεια. Τα εξηζητημενα μαλλιά έχουν τρομερό κόστος και χρόνο συντήρησης. Ωραία όλα αυτά που βλέπετε στις φωτογραφίες, αλλά για κάθε μέρα είναι σχεδόν αδύνατο εκτός αν πρόκειται για μαθήτριες ή πλούσιες που δεν δουλεύουν. Όλες αυτές στις φωτογραφίες έχουν μαλλιά κομμωτηρίου. Άσε που το styling καταστρέφει τα μαλλιά σε βάθος χρόνου. simplicity is beauty!
volos27 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 εγω πολυ θα ηθελα να ειχα σχεση με καποια που ειναι μονιμα ετσι οχι περουκες ,κανονικα
chrisxkar Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 αυτη ειμαι εγω και ειμαι σε anime convention σωραια και μετρας μαλλον εκτος ελλαδος γιατι δεν εχω ακουσει για anime convention εδω εγω πολυ θα ηθελα να ειχα σχεση με καποια που ειναι μονιμα ετσι οχι περουκες ,κανονικα εγω παλι θα ηθελα να εχω σχεση με μια που εχει συλλογη απο περουκες.Να σκαει μυτη ξανθια,μελαχρινη κτλ κτλ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 σωραια και μετρας μαλλον εκτος ελλαδος γιατι δεν εχω ακουσει για anime convention εδω εγω παλι θα ηθελα να εχω σχεση με μια που εχει συλλογη απο περουκες.Να σκαει μυτη ξανθια,μελαχρινη κτλ κτλ Έχει και εδώ αλλά μικρά και νομίζω κυρίως στη Θεσσαλονίκη. εγω πολυ θα ηθελα να ειχα σχεση με καποια που ειναι μονιμα ετσι οχι περουκες ,κανονικα Το χρωματιστό μαλλί θέλει πολλή συντήρηση. Όταν τα είχα ροζ, μου είχε βγει η παναγία.
volos27 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 κανεις κ εσυ τετοια? ξαφνικα ειμαι ερωτευμενος με αυτο το ειδος γυναικων
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 κανεις κ εσυ τετοια? ξαφνικα ειμαι ερωτευμενος με αυτο το ειδος γυναικων Τώρα το έχω φυσικό, αλλά σκέφτομαι να τα κάνω παστέλ λιλά. Θα δω.
chrisxkar Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 οκ με παντρευεσε? ε ρε κ@βλ3ςσηκωμαρες (μην γινομαστε και αξεστοι) πρωι πρωι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα