Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σωραια και μετρας

μαλλον εκτος ελλαδος γιατι δεν εχω ακουσει για anime convention εδω

εγω παλι θα ηθελα να εχω σχεση με μια που εχει συλλογη απο περουκες.Να σκαει μυτη ξανθια,μελαχρινη κτλ κτλ

ναι εκτος ελλαδας. προς το παρον εχω 3 περουκες και ενα σετ σαν κοτσιδακια αλλα ειναι ολα σε περιεργα χρωματα εκτος απο μια που ειναι ξανθια και μου φτανει στους μηρους (οχι και τοσο πρακτικη)

Τώρα το έχω φυσικό, αλλά σκέφτομαι να τα κάνω παστέλ λιλά.

Θα δω.

πολυ ωραιο χρωμα αν δεν σε χλωμιαζει

• Like 1
Δημοσ.

σε γαμο την ζητησα ,τι πιο αθωο

ναι ειμαι σιγουρος πως ο γαμος ειναι το πρωτο πραγμα που εχεις στο μυαλο σου

Δημοσ.

Έχει και εδώ αλλά μικρά και νομίζω κυρίως στη Θεσσαλονίκη.

Το χρωματιστό μαλλί θέλει πολλή συντήρηση. Όταν τα είχα ροζ, μου είχε βγει η παναγία.

εισαι το ινδαλμα μου. δυστυχως δεν μπορω να τα εχω μονιμα χρωματιστα

τι ειναι το anime convention?

κ κατι ασχετο,με παντρευεσαι?

με εχουν καπαρωσει ηδη

Επισκέπτης
Δημοσ.

ναι εκτος ελλαδας. προς το παρον εχω 3 περουκες και ενα σετ σαν κοτσιδακια αλλα ειναι ολα σε περιεργα χρωματα εκτος απο μια που ειναι ξανθια και μου φτανει στους μηρους (οχι και τοσο πρακτικη)

Είμαι πολύ ανοιχτόχρωμη, απλώς τα τελευταία χρόνια τα μαλλιά μου έχουν γίνει πιο σκούρα. Όταν τα είχα ροζ, ήταν πιο ανοιχτά. Έχει κλείσει και το κομμωτήριο που τα είχα κάνει και δεν ξέρω κάποιο που να είναι καλό σε τέτοιου είδους βαφές.
Δημοσ.

αρε οργια που κανεις με τον/την(γιατι υποστηριζουμε και τα δικαιωματα των γκειζ) δικο/ια σου.Μπραβο ,μπραβο σας

Επισκέπτης
Δημοσ.

οκ με παντρευεσε?

Ασχολίαστο.
Δημοσ.

Είμαι πολύ ανοιχτόχρωμη, απλώς τα τελευταία χρόνια τα μαλλιά μου έχουν γίνει πιο σκούρα. Όταν τα είχα ροζ, ήταν πιο ανοιχτά. Έχει κλείσει και το κομμωτήριο που τα είχα κάνει και δεν ξέρω κάποιο που να είναι καλό σε τέτοιου είδους βαφές.

ναι ειναι δυσκολα να βρεις κομμωτηριο, το ροζ ειναι σχετικα ευκολο να στο κανουν γιατι στην ουσια ειναι ντεκαπαζ και μετα κανονικη κοκκινη βαφη.

παρε εδω καναλι να τρελαθεις

https://www.youtube.com/channel/UCjzof44RG883SW61XlkP-Pg

• Like 2
Δημοσ.

πριν 18 χρονια τα ειχα κανει μπλε,αρκετα σκουρο,αλλα καποιος κυριος μου ειπε η γινε κοτζακ η ψαξε παγκακι για να μεινεις,κ ηταν κ χειμωνας

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

ναι ειναι δυσκολα να βρεις κομμωτηριο, το ροζ ειναι σχετικα ευκολο να στο κανουν γιατι στην ουσια ειναι ντεκαπαζ και μετα κανονικη κοκκινη βαφη.

παρε εδω καναλι να τρελαθεις

https://www.youtube.com/channel/UCjzof44RG883SW61XlkP-Pg

https://www.youtube.com/watch?v=p2taWfsRxds

Φανταστικό κανάλι. Subscribed

Το pastel silver lavander μου άρεσε πολύ.

Γιατί να μην έχουμε και εδώ τέτοιους κομμωτές :(;

Επίσης, το ροζ όντως πλην του ότι είναι εύκολο, τουλάχιστον για εμένα δεν κάνει τόσο μπαμ όσο ένα λιλά για παράδειγμα.

Δημοσ.

κ κατι ασχετο,με παντρευεσαι?

Τς τς τς. Ποτέ δε ζητάμε σε γάμο γυναίκα αν δεν την έχουμε δει ολόκληρη και όρθια. Τα ίδια λάθη κάνετε και με τις γυναίκες οδηγούς. Αδιόρθωτοι, τς τς τς....

με εχουν καπαρωσει ηδη

Με προκαταβολή; :-D

• Like 2
Δημοσ.

Τς τς τς. Ποτέ δε ζητάμε σε γάμο γυναίκα αν δεν την έχουμε δει ολόκληρη και όρθια. Τα ίδια λάθη κάνετε και με τις γυναίκες οδηγούς. Αδιόρθωτοι, τς τς τς....

Όντως φαίνεται ότι νιώθεις.να προσθέσω δια ζώσης και όχι από φβ.

• Like 1
Δημοσ.

ναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...