sargio01 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 stavi οπως κι αν ειναι αν αρεσουν σ'εσενα θ'αρεσουν σε ολους....... Προσωπικά, τρελαίνομαι όταν παίζει μια γυναίκα με τα μακριά της μαλλιά (και δεν εννοώ περιπτώσεις όπως το στρίψιμό τους απο αμηχανία...) Απίστευτα σέξυ...
stavi Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Στάβι για εσένα ειδικά θα έλεγα οτι "της στραβής ψ**ής της φταίνε οι τρίχες". τί θες μωρέ πια; αΪ παράταμε... ευχαριστώ τους υπόλοιπους για τίς απαντήσεις
sargio01 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 ευχαριστώ τους υπόλοιπους για τίς απαντήσεις Και τα κοντά όμως, έχουν το δικό τους "κάτι"... (έτσι, για να επεκτείνω το δίλλημά σου )
stavi Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Και τα κοντά όμως, έχουν το δικό τους "κάτι"... (έτσι, για να επεκτείνω το δίλλημά σου ) τα κοψα εγώ.. αλλά που και που επιθυμώ τα μακριά..
brickman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 ποιο ειναι το μπασταρδο-πολωνεζικο; Σε χωρες οπως η Ελλαδα δεν ειναι λογικο να βλεπουμε το πολωνεζικο ξανθο. Ετσι καποιες βουτανε το κεφαλι τους στο οξυζενέ για να εχουν αυτο το αποτελεσμα.....
epp Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 τα μακρια... απειροελαχιστες γυναικες εχω πετυχει με κοντα μαλλια που μου αρεσαν... βεβαια γουστα ειναι αυτα ps : και το ξανθο-πλατινα μαρεσει
brickman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 τα μακρια... απειροελαχιστες γυναικες εχω πετυχει με κοντα μαλλια που μου αρεσαν... βεβαια γουστα ειναι αυτα +1. Μου τελείωσαν οι θετικες ψηφοι..... παλι!
sargio01 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 τα κοψα εγώ.. αλλά που και που επιθυμώ τα μακριά.. Για αλλαγή, καλά είναι. 1
santana99 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 η πρώην μου είχε τα μαλλιά αυτά που βλέπουμε στις διαφημίσεις που λες... μακρυά καστανά, λαμπερά, ίσια, μεταξένια, με φυσική διχρωμία - ανταύγεια πες το όπως θες, χωρίς να τα βάφει, και αν τα έβλεπες στον ήλιο ήταν όνειρο... προσωπικά μου αρέσουν τα μακρυά μαλλιά. 3
stavi Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 τώρα ξαφνικά θα αρέσουν σε όλους τα μακρυά μαλλιά
santana99 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 είχες ξαναρωτήσει και σου έδωσαν τα ίδια άτομα διαφορετική απάντηση; (και για να το πάμε και στο σεξι κομμάτι, το ιδανικό μήκος, είναι να τα φέρνει μπροστά και να καλύπτουν τις ρόγες) 1
johnieXoX Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 βάλε και εσύ μια φώτο να δούμε πως πάει το κοντό μαλλί πάνω σου...
kfyros Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 μου αρέσουν τα περιποιημένα μαλλιά με όγκο .. κατά προτίμηση μακριά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα