Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραίο αλλα είναι και η γκόμενα κούκλα , αυτό το μαλλί σε άλλη ίσως να είναι γάματα , όπως και κάθε μαλλί , κάθε ρούχο

βλέπω μερικές τύπισσες που είναι σαν κεφτέδες και πάνε κ πλακώνονται στα βαψίματα κ στα αξεσουάρ λες κ θα δείχνουν έστω κ 1% σαν αυτές που τα διαφήμιζαν  :lol:

• Απαντ. 440
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

ωραίο αλλα είναι και η γκόμενα κούκλα , αυτό το μαλλί σε άλλη ίσως να είναι γάματα , όπως και κάθε μαλλί , κάθε ρούχο

βλέπω μερικές τύπισσες που είναι σαν κεφτέδες και πάνε κ πλακώνονται στα βαψίματα κ στα αξεσουάρ λες κ θα δείχνουν έστω κ 1% σαν αυτές που τα διαφήμιζαν :lol:

Και εσύ τι πρόβλημα έχεις με αυτό;

Δηλαδή να μην προσέχουν τον εαυτό τους επείδη έχουν παραπάνω κιλά;

Ή μήπως ο καλλωπισμός είναι προνόμιο μόνο των κανονικων-αδύνατων;

Δημοσ.

Και εσύ τι πρόβλημα έχεις με αυτό;

Δηλαδή να μην προσέχουν τον εαυτό τους επείδη έχουν παραπάνω κιλά;

Ή μήπως ο καλωπισμός είναι προνόμιο μόνο των κανονικων-αδύνατων;

όχι ρε συ τι πρόβλημα να έχω, το φαΐ μου τρώνε? :-D αλλα απ το να δίνουν 200 euro το μήνα και να είναι σαν κλόουν μπορούν να αποκτήσουν αυτοσυγκράτιση κ αυτοσεβασμό κ να είναι πραγματικά όμορφες και καλλωπισμένες 

Έχω συγγενή (ευτυχώς όχι αδερφή μου) η οποία χαλάει τόσα κ άλλα τόσα το μήνα (λεφτά του άντρα της παρεμπιπτόντως γιατι αρνείται να δουλέψει) χωρίς να έχει οικονομική άνεση προκειμένου να είναι θεά όπως λέει. Έχει καμια 20ριά κιλά παραπάνω και το αποτέλεσμα είναι γελοίο. Νύχια , μαλλιά , μακιγιάζ κ το ένα κ το άλλο κ στο τέλος ταπί και ψύχραιμοι.

Κάθε βράδυ βέβαια τα πυτόγυρα πυτόγυρα  .  :-D 

ενώ η ποιο εύκολη , ανέξοδη αλλα και λογική λύση θα ήταν να φάει λιγότερο  :-) . Αυτό σημαίνει να προσέχω τον εαυτό μου , τα άλλα είναι εύκολες αλλα κ αναποτελεσματικές λύσεις κατα τν άποψη μ   

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

όχι ρε συ τι πρόβλημα να έχω, το φαΐ μου τρώνε? :-D αλλα απ το να δίνουν 200 euro το μήνα και να είναι σαν κλόουν μπορούν να αποκτήσουν αυτοσυγκράτιση κ αυτοσεβασμό κ να είναι πραγματικά όμορφες και καλλωπισμένες

Έχω συγγενή (ευτυχώς όχι αδερφή μου) η οποία χαλάει τόσα κ άλλα τόσα το μήνα (λεφτά του άντρα της παρεμπιπτόντως γιατι αρνείται να δουλέψει) χωρίς να έχει οικονομική άνεση προκειμένου να είναι θεά όπως λέει. Έχει καμια 20ριά κιλά παραπάνω και το αποτέλεσμα είναι γελοίο. Νύχια , μαλλιά , μακιγιάζ κ το ένα κ το άλλο κ στο τέλος ταπί και ψύχραιμοι.

Κάθε βράδυ βέβαια τα πυτόγυρα πυτόγυρα . :-D

ενώ η ποιο εύκολη , ανέξοδη αλλα και λογική λύση θα ήταν να φάει λιγότερο :-) . Αυτό σημαίνει να προσέχω τον εαυτό μου , τα άλλα είναι εύκολες αλλα κ αναποτελεσματικές λύσεις κατα τν άποψη μ

Μα δεν καλλωπίζονται μόνο τα άτομα με παραπανίσια κιλά, αλλά και τα αδυνατα.

Πολλές γυναίκες ξοδεύουν αμέτρητα πόσα σε καλλωπισμούς. Δικαίωμα τους να το κάνουν, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Επίσης, το να φάει λιγότερο είναι λύση στο να χάσει κιλά, όχι στο να γίνει ομορφότερη. Γιατί μπορεί να έχεις το θεϊκό κορμί και να έχεις ένα άσχημο πρόσωπο. Εεεε δεν θα αδυνατισεις, θα βάλεις μακιγιάζ.

Συμφωνώ ότι φροντίζω τον εαυτό μου, είναι και να κρατάς τον εαυτό σου υγιή, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Δημοσ.

Μα δεν καλλωπίζονται μόνο τα άτομα με παραπανίσια κιλά, αλλά και τα αδυνατα.

Πολλές γυναίκες ξοδεύουν αμέτρητα πόσα σε καλλωπισμούς. Δικαίωμα τους να το κάνουν, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Επίσης, το να φάει λιγότερο είναι λύση στο να χάσει κιλά, όχι στο να γίνει ομορφότερη. Γιατί μπορεί να έχεις το θεϊκό κορμί και να έχεις ένα άσχημο πρόσωπο. Εεεε δεν θα αδυνατισεις, θα βάλεις μακιγιάζ.

εγώ μιλάω για συγκεκριμένες περιπτώσεις 

δικαίωμα τους να κάνουν ότι θέλουν ναι αλλα αυτό δεν το κάνει λιγότερο γελοίο , άσε που συνήθως όσες δεν φροντίζουν τον εαυτό τους κάνουν υπερβολές με το πάστωμα για αντίβαρο .   :-D

Επισκέπτης
Δημοσ.

εγώ μιλάω για συγκεκριμένες περιπτώσεις

δικαίωμα τους να κάνουν ότι θέλουν ναι αλλα αυτό δεν το κάνει λιγότερο γελοίο , άσε που συνήθως όσες δεν φροντίζουν τον εαυτό τους κάνουν υπερβολές με το πάστωμα για αντίβαρο . :-D

Βασικά, και αυτές που το φροντίζουν κάνουν τις υπερβολές, κατά τη γνώμη μου πάντα.
Δημοσ.

Βασικά, και αυτές που το φροντίζουν κάνουν τις υπερβολές, κατά τη γνώμη μου πάντα.

καλά αν το κάνουν αυτό κάποιες βλακεία τους , όποια φροντίζει τον εαυτό της και με κελεμπία να βγει μ..νάρα θα είναι κ πάλι , δεν χρειάζεται καν παστώματα 

Δημοσ.

καλά αν το κάνουν αυτό κάποιες βλακεία τους , όποια φροντίζει τον εαυτό της και με κελεμπία να βγει μ..νάρα θα είναι κ πάλι , δεν χρειάζεται καν παστώματα 

Αυτά τα πράγματα είναι υποκειμενικά βέβαια, αλλά υποψιάζομαι ότι "φροντίζει τον εαυτό της" είναι κωδικός για να πεις "κάνει τα πράγματα που αρέσουν προσωπικά σε μένα", if you know what I mean.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά τα πράγματα είναι υποκειμενικά βέβαια, αλλά υποψιάζομαι ότι "φροντίζει τον εαυτό της" είναι κωδικός για να πεις "κάνει τα πράγματα που αρέσουν προσωπικά σε μένα", if you know what I mean.

Μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως όσες βάφονται, είτε βάφονται λίγο είτε πολύ (δηλαδή όλες), δεν βάφονται για τον εαυτό τους. Ούτε για τους άνδρες. Βάφονται για τις άλλες γυναίκες.

• Like 2
Δημοσ.

όλα σε αυτή τη ζωή υποκειμενικά είναι , όπως και η φυσική ασχήμια που αναφέρθηκε η basketballfan κ πάει λέγοντας 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θεωρώ ότι τα πράγματα που κάνουμε πρέπει να τα κάνουμε για εμάς και όχι για τους άλλους. Αυτό κάνω εγώ πάντως.

Δεν βαφομαι για κάποιον ή για κάποια, αλλά για τον εαυτό μου.

Δημοσ.

Μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως όσες βάφονται, είτε βάφονται λίγο είτε πολύ (δηλαδή όλες), δεν βάφονται για τον εαυτό τους. Ούτε για τους άνδρες. Βάφονται για τις άλλες γυναίκες.

Ε, μη τσουβαλιάζουμε χωρίς λόγο.

Εξαρτάται και από το μικρόκοσμό σου. Στον δικό μου οι περισσότερες γυναίκες συνήθως βάφονται λίγο ή καθόλου και όταν το κάνουν το κάνουν για τον εαυτό τους. Which is how it should be, αλλά για μένα όχι για όλους.

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρώ ότι τα πράγματα που κάνουμε πρέπει να τα κάνουμε για εμάς και όχι για τους άλλους. Αυτό κάνω εγώ πάντως.

Δεν βαφομαι για κάποιον ή για κάποια, αλλά για τον εαυτό μου.

καλό είναι αυτό , απλά δεν έχω γνωρίσει κόσμο σε τέτοια φάση . νομίζω πως η συντριπτική πλειοψηφία ζει πρώτα για τους άλλους , κάτι που θεωρώ πως είναι για λύπηση 

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλό είναι αυτό , απλά δεν έχω γνωρίσει κόσμο σε τέτοια φάση . νομίζω πως η συντριπτική πλειοψηφία ζει πρώτα για τους άλλους , κάτι που θεωρώ πως είναι για λύπηση

Συμφωνώ.

Όλα πρέπει να ξεκινάνε από εμάς και δεν το εννοώ με μια εγωιστική/ναρκισσιστική έννοια, αλλά όλες οι προσπάθειες που κάνουμε για να πετύχουμε κάτι, πηγή τους πρέπει να είναι ο εαυτός μας και όχι οι άλλοι.

Π.χ ένα πολύ απλό παράδειγμα

Αν ο χ έχει έξτρα κιλά, το ιδεατό θα είναι να τα χάσει γιατί εκείνος το θέλει και γιατί εκείνος θέλει να γίνει καλύτερος και όχι να τα χάσει για να φαίνεται καλύτερος στα μάτια κάποιου άλλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...