Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης, το παν δεν είναι η εικόνα μας :) λες και είναι τόσο τραγικό πια να έχει η άλλη/ο άλλος παραπάνω κιλά. So? Το θέμα είναι στον καθένα μας να μας αρέσει ο εαυτός μας. Χέστηκα αν τα βυζιά μου δεν αρέσουν στον απέναντι γείτονα ή αν το χρώμα των μαλλιών μου ενοχλεί τις φίλες μου. It's none of their business.

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρώ ότι τα πράγματα που κάνουμε πρέπει να τα κάνουμε για εμάς και όχι για τους άλλους. Αυτό κάνω εγώ πάντως.

Δεν βαφομαι για κάποιον ή για κάποια, αλλά για τον εαυτό μου.

Ακριβως.Να νιωθεις καλα με τον εαυτο σου..ακριβως επειδη διαπιστωνεις οτι αρεσεις στους αλλους  :-D

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ακριβως.Να νιωθεις καλα με τον εαυτο σου..ακριβως επειδη διαπιστωνεις οτι αρεσεις στους αλλους :-D

Όχι. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου γιατί είμαι ο άνθρωπος που θα ήθελα να είμαι εμφανισιακά/ψυχικά και όχι επειδή αρέσω στους άλλους. Είναι το λιγότερο που με ενδιαφέρει.
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πχ

Κανω αποτριχωση με κερι για να νιωθω εγω καλα :-D

Ναι εγώ κάνω χαλάουα (όχι κερί λολ) για εμένα, για να βλέπω τα 1 μέτρο και κάτι πόδια μου και να τα θαυμάζω, έχεις κάποιο πρόβλημα με αυτό;
Δημοσ.

Ε, μη τσουβαλιάζουμε χωρίς λόγο.

Εξαρτάται και από το μικρόκοσμό σου. Στον δικό μου οι περισσότερες γυναίκες συνήθως βάφονται λίγο ή καθόλου και όταν το κάνουν το κάνουν για τον εαυτό τους. Which is how it should be, αλλά για μένα όχι για όλους.

Δεν το έκανα χωρίς λόγο.

Θα σου πω το κλασσικό επιχείρημα: "Αν το έκαναν ΜΌΝΟ για τον εαυτό τους θα κυκλοφορούσαν βαμμένες μέσα στο σπίτι τους". Είναι κοινό μυστικό άλλωστε πως μεταξύ τους είναι κάργα ανταγωνιστικές. Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει γυναίκα που να μην βάφεται καθόλου. Όταν λέω καθόλου δεν εννοώ να μην βάφεται καθημερινά αλλά να βάφεται σε ειδικές περιπτώσεις. Εννοώ ποτέ.

Και επειδή νιώθω την οργή να μεγαλώνει,  :-D  δεν είναι κακό να κάνεις κάτι για τους άλλους.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν το έκανα χωρίς λόγο.

Θα σου πω το κλασσικό επιχείρημα: "Αν το έκαναν ΜΌΝΟ για τον εαυτό τους θα κυκλοφορούσαν βαμμένες μέσα στο σπίτι τους". Είναι κοινό μυστικό άλλωστε πως μεταξύ τους είναι κάργα ανταγωνιστικές. Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει γυναίκα που να μην βάφεται καθόλου. Όταν λέω καθόλου δεν εννοώ να μην βάφεται καθημερινά αλλά να βάφεται σε ειδικές περιπτώσεις. Εννοώ ποτέ.

Και επειδή νιώθω την οργή να μεγαλώνει, :-D δεν είναι κακό να κάνεις κάτι για τους άλλους.

Δεν έχεις γνωρίσει την αδερφή μου γι' αυτό.
Δημοσ.

Ναι εγώ κάνω χαλάουα (όχι κερί λολ) για εμένα, για να βλέπω τα 1 μέτρο και κάτι πόδια μου και να τα θαυμάζω, έχεις κάποιο πρόβλημα με αυτό;

Εγω γιατι να εχω προβλημα ? Για εμας  γινοσαστε ομορφες , για χαρη μας ριχνετε σκληρη δουλεια.Τωρα αν θελετε να το δειτε σαν γυναικεια χειραφετηση κανενα προβλημα...χαλαμε εμεις χατηρι στα γλυκουλινια ?  Ειδικα με αυτα που διαφημιζουν τα ατελειωτα ποδια τους  :-D  :wub:

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγω γιατι να εχω προβλημα ? Για εμας γινοσαστε ομορφες , για χαρη μας ριχνετε σκληρη δουλεια.Τωρα αν θελετε να το δειτε σαν γυναικεια χειραφετηση κανενα προβλημα...χαλαμε εμεις χατηρι στα γλυκουλινια ? Ειδικα με αυτα που διαφημιζουν τα ατελειωτα ποδια τους :-D :wub:

Εμμμ όχι. Δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα για άνδρα μέχρι στιγμής και ελπίζω να μην πέσω στο τριπάκι αυτό ποτέ.

Τα κάνω για εμένα, για να νιωθω εγω καλα με τον εαυτο μου.

Τόσο δύσκολο είναι να πιστέψετε ότι δεν είστε για όλες το κέντρο των ενεργειών τους και το κέντρο της ζωής τους;

Δημοσ.

Δεν το έκανα χωρίς λόγο.

Dafuq?

Το βαμμένες μέσα στο σπίτι τους είναι απλά χαζό και frankly είναι από αυτές τις μαλακίες που λένε οι άντρες που δε διακρίνονται για το βάθος της σκέψης τους. Δεν έχεις λέει δικαίωμα να λες ότι βάζεις τακούνια για τον εαυτό σου επειδή π.χ. αισθάνεσαι sexy και σου αρέσει αυτή η αίσθηση εκτός κι αν τα χρησιμοποιείς και για παντόφλες μπάνιου.

Εσύ ας πούμε μέσα στο σπίτι κυκλοφορείς με άκυρη φανέλα επειδή είναι καταλληλότερη για την περίσταση ή επειδή όταν βάζεις οτιδήποτε άλλο το κάνεις για τους άλλους;

Το κοινό μυστικό "it is known", whatever, τσουβάλιασμα.

Προσωπικά δεν έχεις γνωρίσει, cool, στο δικό σου μικρόκοσμο συμβαίνει το Χ, στον δικό μου το Υ, αφού είμαστε όλοι χαρούμενοι όλα καλά αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα.

• Like 3
Δημοσ.

Dafuq?

Το βαμμένες μέσα στο σπίτι τους είναι απλά χαζό και frankly είναι από αυτές τις μαλακίες που λένε οι άντρες που δε διακρίνονται για το βάθος της σκέψης τους. Δεν έχεις λέει δικαίωμα να λες ότι βάζεις τακούνια για τον εαυτό σου επειδή π.χ. αισθάνεσαι sexy και σου αρέσει αυτή η αίσθηση εκτός κι αν τα χρησιμοποιείς και για παντόφλες μπάνιου.

Εσύ ας πούμε μέσα στο σπίτι κυκλοφορείς με άκυρη φανέλα επειδή είναι καταλληλότερη για την περίσταση ή επειδή όταν βάζεις οτιδήποτε άλλο το κάνεις για τους άλλους;

Το κοινό μυστικό "it is known", whatever, τσουβάλιασμα.

Προσωπικά δεν έχεις γνωρίσει, cool, στο δικό σου μικρόκοσμο συμβαίνει το Χ, στον δικό μου το Υ, αφού είμαστε όλοι χαρούμενοι όλα καλά αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα.

Άκυρο το επιχείρημα σου με το τι φοράω εγώ μέσα στο σπίτι μου. Δεν είπα κάπου ότι οι άνδρες (ή ειδικότερα εγώ) κάνω τα πάντα ΜΌΝΟ για το εαυτό μου.

Ναι οι γυναίκες είναι ανταγωνιστικές μεταξύ τους. Και είναι κάτι που το παρατηρώ πάρα πολύ συχνά. Και παρατηρώ ότι χρησιμοποιείς συχνά τη λέξη τσουβάλιασμα. Δεν είμαστε όλοι τόσο διαφορετικοί και ιδιαίτεροι όσο πιστεύεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλά ναι, και σε τί ανταγωνιζόμαστε;

Δημοσ.

Εμμμ όχι. Δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα για άνδρα μέχρι στιγμής και ελπίζω να μην πέσω στο τριπάκι αυτό ποτέ.

Τα κάνω για εμένα, για να νιωθω εγω καλα με τον εαυτο μου.

Τόσο δύσκολο είναι να πιστέψετε ότι δεν είστε για όλες το κέντρο των ενεργειών τους και το κέντρο της ζωής τους;

Kαι σιγουρα πιστευεις οτι η γυναικα ειναι που διαλεγει συντροφο , απλα αφηνει τον ανδρα να νομιζει οτι ειναι ο κυνηγος.Οτι ο ανδρας μπορει να να νομιζει οτι ειναι η κεφαλη αλλα η γυναικα ειναι ο λαιμος κλπ κλπ  :-D

Αθωα πλασματα !

Οταν εσεις πηγαινατε εμεις ερχομασταν για 10 φορα  :-D

Δημοσ.

Καλά ναι, και σε τί ανταγωνιζόμαστε;

Σε ένα και μοναδικό πράγμα. Για την προσοχή των ανδρών. Women undress for men, but dress for women.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...