Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Kαι σιγουρα πιστευεις οτι η γυναικα ειναι που διαλεγει συντροφο , απλα αφηνει τον ανδρα να νομιζει οτι ειναι ο κυνηγος.Οτι ο ανδρας μπορει να να νομιζει οτι ειναι η κεφαλη αλλα η γυναικα ειναι ο λαιμος κλπ κλπ Αθωα πλασματα ! Οταν εσεις πηγαινατε εμεις ερχομασταν για 10 φορα https://www.youtube.com/watch?v=QCdc1YW001Q Οχι, κυνηγω εγώ αυτούς που θέλω όταν θέλω.Αν και αυτές οι λέξεις κυνηγός, κυνήγι κτλ με κάνουν και νομίζω ότι ζω σε αγελη με λυκους και όχι σε ανθρώπινη κοινωνία. Φαίνεται πως έχουμε μεγαλώσει με διαφορετικό τρόπο και έχουμε διαφορετικά ερεθίσματα, οπότε σταματώ την κουβέντα εδώ. Αλλά γενικά μιλώντας μερικοί όπως φαίνεται δεν ξέρουν και δεν καταλαβαίνουν ότι σήμερα πια (εδώ στον δυτικό κόσμο τουλάχιστον) υπάρχει ισότητα μεταξύ των 2 φύλων. Σε ένα και μοναδικό πράγμα. Για την προσοχή των ανδρών. Women undress for men, but dress for women.Οοοο really;Σταματήστε να είστε τόσο νάρκισσοι πια, μπουχτίσαμε. Την έχετε χάσει πια την πρωτοκαθεδρία.
socket Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Οοοο really; Σταματήστε να είστε τόσο νάρκισσοι πια, μπουχτίσαμε. Δεν είμαι νάρκισσος, απλά είμαι ρεαλιστής. Και οι άνδρες ανταγωνίζονται με άλλους άνδρες για την προσοχή των γυναικών. Όμως δεν χρησιμοποιούν την εμφάνιση. Χρησιμοποιούν την εξουσία και το κοινωνικό status. Αλλά ο ανταγωνισμός δεν είναι τόσο έντονος. Και σε ποια πρωτοκαθεδρία αναφέρεσαι;
Vapir Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Σταματήστε να είστε τόσο νάρκισσοι πια, μπουχτίσαμε. πάντως οι γυναίκες διακατέχεστε απο μεγαλύτερο ναρκισσισμό για να λέμε κ την αλήθεια , πάρε παράδειγμα απο το facebook που μας άνοιξε τα μάτια για πολύ κόσμο απο τότε που βγήκε , για ένα like είναι ικανές να δείχνουν κώλους κ βυζιά με το κιλό , απλά για να νιώσουν ωραίες. Θα μου πεις οτι φταίνε τα λιγούρια που διαιωνίζουν την κατάσταση βέβαια και δίκιο θα έχεις αλλα απ την άλλη αν δεν υπήρχαν πρεζέμπορες θα υπήρχαν πρεζάκια ? 3
*nenya* Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δεν είμαι νάρκισσος, απλά είμαι ρεαλιστής. Και οι άνδρες ανταγωνίζονται με άλλους άνδρες για την προσοχή των γυναικών. Όμως δεν χρησιμοποιούν την εμφάνιση. Χρησιμοποιούν την εξουσία και το κοινωνικό status. Αλλά ο ανταγωνισμός δεν είναι τόσο έντονος. Και σε ποια πρωτοκαθεδρία αναφέρεσαι; 5
socket Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Όμως δεν χρησιμοποιούν ΚΥΡΙΩΣ την εμφάνιση. Σωστή παρατήρηση.
bluesattack Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Αλλά γενικά μιλώντας μερικοί όπως φαίνεται δεν ξέρουν και δεν καταλαβαίνουν ότι σήμερα πια (εδώ στον δυτικό κόσμο τουλάχιστον) υπάρχει ισότητα μεταξύ των 2 φύλων. Δηλαδη αρνειστε τον τιτλο του ωραιου φυλου ?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δεν είμαι νάρκισσος, απλά είμαι ρεαλιστής. Και οι άνδρες ανταγωνίζονται με άλλους άνδρες για την προσοχή των γυναικών. Όμως δεν χρησιμοποιούν την εμφάνιση. Χρησιμοποιούν την εξουσία και το κοινωνικό status. Αλλά ο ανταγωνισμός δεν είναι τόσο έντονος. Και σε ποια πρωτοκαθεδρία αναφέρεσαι;Την πρωτοκαθεδρία στη μονοπώληση του ενδιαφέροντος μας.Για πολλές έχετε σταματήσει να είστε το επίκεντρο θέμα της ζωής τους.
defacer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δεν είμαι νάρκισσος, απλά είμαι ρεαλιστής. Και οι άνδρες ανταγωνίζονται με άλλους άνδρες για την προσοχή των γυναικών. Όμως δεν χρησιμοποιούν την εμφάνιση. Χρησιμοποιούν την εξουσία και το κοινωνικό status. Αλλά ο ανταγωνισμός δεν είναι τόσο έντονος. Και σε ποια πρωτοκαθεδρία αναφέρεσαι; Τελείως ρεαλιστικό, κάθε φορά που βγαίνω έξω από το σπίτι δεν αντέχω τον πολύ ρεαλισμό. Pro tip: για να καταλάβετε πώς λειτουργούν οι γυναίκες, μιλήστε σε γυναίκες αντί να κάνετε αντρικά circlejerks. Σε πολλών ειδών γυναίκες. You will be surprised, είναι κι αυτές τόσο μοναδικές όσο εμείς οι άντρες. Τέλος αυτό το offtopic, τουλάχιστον απο μένα. 6
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δηλαδη αρνειστε τον τιτλο του ωραιου φυλου ? Ποτέ δεν θεώρησα τον ένα φύλο πιο ωραίο από το άλλο με αυτή την έννοια.
bluesattack Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Ποτέ δεν θεώρησα τον ένα φύλο πιο ωραίο από το άλλο με αυτή την έννοια. Καλος ελιγμος.Προσεχε ακολουθει δυσκολοτερη ερωτηση Θα καθοσουν με τις φιλες σου να δεις μια σειρα στην τηλεοραση ενω ο αντρας σου θα επλενε τα πιατα η θα ντρεποσουν ?
socket Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Τελείως ρεαλιστικό, κάθε φορά που βγαίνω έξω από το σπίτι δεν αντέχω τον πολύ ρεαλισμό. Δες πάνω το διόρθωσα, όντως αυτό που έγραψα δεν ήταν απόλυτα σωστό. Να σου δώσω και εγώ ένα pro tip;;; Μην ακούς τι λένε, δες τι κάνουν. Τέλος και από εμένα.
Demetra_ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 άντε στην αυλή για διάλειμμα παιδάκια...εδώ μιλάμε για τριχωτό κεφαλής και ΜΟΝΟ 1
evabb Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Καλος ελιγμος.Προσεχε ακολουθει δυσκολοτερη ερωτηση Θα καθοσουν με τις φιλες σου να δεις μια σειρα στην τηλεοραση ενω ο αντρας σου θα επλενε τα πιατα η θα ντρεποσουν ? το κανω ολη την ωρα... 3
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Καλος ελιγμος.Προσεχε ακολουθει δυσκολοτερη ερωτηση Θα καθοσουν με τις φιλες σου να δεις μια σειρα στην τηλεοραση ενω ο αντρας σου θα επλενε τα πιατα η θα ντρεποσουν ? Δεν είμαι παντρεμένη , αλλά και να ημουν ναι, γιατί όχι;Σιγά το πράγμα δηλαδή.
fotaras13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Και οι άνδρες ανταγωνίζονται με άλλους άνδρες για την προσοχή των γυναικών. Όμως δεν χρησιμοποιούν την εμφάνιση. Χρησιμοποιούν την εξουσία και το κοινωνικό status. Αλλά ο ανταγωνισμός δεν είναι τόσο έντονος. Τι ανταγωνισμός ρε παλίκαρε μεταξύ αντρών ανάλογα με το στάτους και την εξουσία; Που ξέρουμε δλδ τι ρόλο βαράει ο άλλος που θα σκάσει μύτη στην καφετέρια για να τον ανταγωνιστούμε; Στις γυναίκες ανέκαθεν υπήρχε αυτό όσον αφορά την εμφάνιση για το ποια θα φαίνεται πιο ωραία. Ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα