Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε σεις κορίτσια κάτι κάνουμε λάθος!!! :whistle: :-D

Ν'αρχίσουμε να μαλλιοτραβιόμαστε [και στο forum & IRL] για το ποιά είναι η πιο ωραία ώστε τ'αγόρια να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενά τους!

Δημοσ.

Τι ανταγωνισμός ρε παλίκαρε μεταξύ αντρών ανάλογα με το στάτους και την εξουσία; Που ξέρουμε δλδ τι ρόλο βαράει ο άλλος που θα σκάσει μύτη στην καφετέρια για να τον ανταγωνιστούμε;

Σκάει ο τυπάς με το Jag XE, μπαίνει στο μαγαζί, τον χαιρετάει το boss, κάθεται στην παρέα του. Όταν μιλάει οι άλλοι κάνουν μοκοκο. Χαμογελάει, είναι ευχάριστος και άνετος προς όλους.

Σκάει κι ο χλέμπουρας με το Saxo χωρίς προφυλακτήρα (γιατί τράκαρε και δεν έχει να το φτιάξει), μπαίνει στο ίδιο μαγαζί, δεν ασχολείται κανείς μαζί του. Κάθεται στην παρέα του, όπου όλοι τον βρίζουν γιατί άργησε μισή ώρα. Μετά ασχολούνται με τα κινητά τους. Έρχεται η σερβιτόρα να παραγγείλει και λέει "εεεε..." και είναι σκυφτός και μαζεμένος.

Μάντεψε ποιος είναι πιο ελκυστικός. ;)

Ακόμα και με τα πόδια να έρθουν κι οι δύο, (μη βάλουμε το ακριβό αμάξι στη μέση) η συμπεριφορά του καθενός και το πως τον αντιμετωπίζουν οι γύρω του, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ένδειξη του "τι ρόλο βαράει".

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ν'αρχίσουμε να μαλλιοτραβιόμαστε [και στο forum & IRL] για το ποιά είναι η πιο ωραία ώστε τ'αγόρια να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενά τους!

Έλα nenya να πλακωθούμε. !
Δημοσ.

Δεν είμαι νάρκισσος, απλά είμαι ρεαλιστής. Και οι άνδρες ανταγωνίζονται με άλλους άνδρες για την προσοχή των γυναικών. Όμως δεν χρησιμοποιούν την εμφάνιση. Χρησιμοποιούν την εξουσία και το κοινωνικό status. 

Σιγα τους γιαπηδες   :-D

Κοινωνικο στατους ειναι να  φτιαχνεις μια ωρα το μαλλι και ρουφας  την μπυροκοιλια στην παραλια ? Η να παριστανεις οτι εχεις χτισει το μαγαζι επειδη τυχαινει να ξερεις τον πορτιερη ?  :-D

Δημοσ.

Σιγα τους γιαπηδες   :-D

Κοινωνικο στατους ειναι να  φτιαχνεις μια ωρα το μαλλι και ρουφας  την μπυροκοιλια στην παραλια ? Η να παριστανεις οτι εχεις χτισει το μαγαζι επειδη τυχαινει να ξερεις τον πορτιερη ?  :-D

Κοινωνικό status και εξουσία μπορείς να βρεις από πολλά πράγματα. Όπως από τα λεφτά, από τη δουλειά, από την κοινωνική αποδοχή που έχεις ή ακόμα και από την εμφάνιση. Όταν λέω εμφάνιση δεν εννοώ να φτιάχνεις το μαλλί ή να φοράς σκουλαρίκια. Εννοώ να είσαι γυμνασμένος. Γιατί α) οι υπόλοιποι άνδρες σε σέβονται γιατί έχεις μοχθίσει για κάτι και δεν παίζεις όλη μέρα LoL και β) δίνεις την εντύπωση της μεγάλης σωματικής δύναμης (ασχέτως αν η αντιστοίχιση όγκου-δύναμης δεν ισχύει πάντα).

Λίγοι έχουν ορισμένα από αυτά και ακόμα λιγότεροι τα έχουν όλα. Γι' αυτό λίγοι άνδρες τα πάνε πάρα πολύ καλά με τις γυναίκες.

Δημοσ.

Καλά ναι, και σε τί ανταγωνιζόμαστε;

Στο ποια ειναι η καλυτερη!

Ελα ενταξει. Μην κοροιδευομαστε.Καποτε αρνιομουν να το δω μεχρι που το ενιωσα σκληρα στο πετσι μου και ξυπνησα. Οσο γελοιο και αν ειναι συμβαινει σε μεγαλο βαθμο.Οι ανασφαλειες ειναι τοσες πολλες που  δυσκολα μια γυναικα θα παραδεχτει την ανεπαρκεια-αδυναμια της μπροστα σε αλλη. Ο ανταγωνισμος δεν ειναι ανοιχτος και ορισμενος οπως των ανδρων.Η συγκριση μεταξυ μας ελλοχευει σε ολα (ενδυση,υποδηση,μαγειρικη.καθαριοτητα,αξεσουαρ,εργασια,μαλλια-καλη ωρα-,σχεση κτλ κτλ κτλ).

Αν δεν σου εχει τυχει ακομα...καλη δυναμη!  :-D

Εμμμ όχι. Δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα για άνδρα μέχρι στιγμής και ελπίζω να μην πέσω στο τριπάκι αυτό ποτέ.

Τα κάνω για εμένα, για να νιωθω εγω καλα με τον εαυτο μου.

Τόσο δύσκολο είναι να πιστέψετε ότι δεν είστε για όλες το κέντρο των ενεργειών τους και το κέντρο της ζωής τους;

Ωραια λοιπον! Πιστευεις ομως οτι θα ελεγες ή θα εκανες το ιδιο αν κανενας δεν ειχε γυρισει να σε κοιταξει?

Παντως δεν ειναι μεμπτο ή αντιφεμινιστικο να κανεις κατι για εκεινον,που σου αρεσει και σε θελει.

Και ναι τους ειναι δυσκολο διοτι εχει δοθει δικαιωμα!

Το βαμμένες μέσα στο σπίτι τους είναι απλά χαζό και frankly είναι από αυτές τις μαλακίες που λένε οι άντρες που δε διακρίνονται για το βάθος της σκέψης τους. Δεν έχεις λέει δικαίωμα να λες ότι βάζεις τακούνια για τον εαυτό σου επειδή π.χ. αισθάνεσαι sexy και σου αρέσει αυτή η αίσθηση εκτός κι αν τα χρησιμοποιείς και για παντόφλες μπάνιου.

Ειδικα αυτη η αισθηση ειναι που θελει κοινο. 

:ph34r: ΕΓΩ!  :devil:  :-D

Δημοσ.

Κορίτσια πείτε μέρος/ημέρα/ώρα ώστε να φέρουμε ποπ κορν/πίτσες/κτλ για να δούμε τα match. :P

Να βάλουμε και στοιχήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Κοινωνικό status και εξουσία μπορείς να βρεις από πολλά πράγματα. Όπως από τα λεφτά, από τη δουλειά, από την κοινωνική αποδοχή που έχεις ή ακόμα και από την εμφάνιση. Όταν λέω εμφάνιση δεν εννοώ να φτιάχνεις το μαλλί ή να φοράς σκουλαρίκια. Εννοώ να είσαι γυμνασμένος. Γιατί α) οι υπόλοιποι άνδρες σε σέβονται γιατί έχεις μοχθίσει για κάτι και δεν παίζεις όλη μέρα LoL και β) δίνεις την εντύπωση της μεγάλης σωματικής δύναμης (ασχέτως αν η αντιστοίχιση όγκου-δύναμης δεν ισχύει πάντα).

Λίγοι έχουν ορισμένα από αυτά και ακόμα λιγότεροι τα έχουν όλα. Γι' αυτό λίγοι άνδρες τα πάνε πάρα πολύ καλά με τις γυναίκες.

Μπα, το κρυμμένο μυστικό είναι στο γυμναστήριο λοιπόν.

Προσωπικότητα, μόρφωση, στυλ, χιούμορ ,εξυπνάδα κλπ. δε γ@μιούνται .

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στο ποια ειναι η καλυτερη!

Ελα ενταξει. Μην κοροιδευομαστε.Καποτε αρνιομουν να το δω μεχρι που το ενιωσα σκληρα στο πετσι μου και ξυπνησα. Οσο γελοιο και αν ειναι συμβαινει σε μεγαλο βαθμο.Οι ανασφαλειες ειναι τοσες πολλες που δυσκολα μια γυναικα θα παραδεχτει την ανεπαρκεια-αδυναμια της μπροστα σε αλλη. Ο ανταγωνισμος δεν ειναι ανοιχτος και ορισμενος οπως των ανδρων.Η συγκριση μεταξυ μας ελλοχευει σε ολα (ενδυση,υποδηση,μαγειρικη.καθαριοτητα,αξεσουαρ,εργασια,μαλλια-καλη ωρα-,σχεση κτλ κτλ κτλ).

Αν δεν σου εχει τυχει ακομα...καλη δυναμη! :-D

Ωραια λοιπον! Πιστευεις ομως οτι θα ελεγες ή θα εκανες το ιδιο αν κανενας δεν ειχε γυρισει να σε κοιταξει?

Παντως δεν ειναι μεμπτο ή αντιφεμινιστικο να κανεις κατι για εκεινον,που σου αρεσει και σε θελει.

Και ναι τους ειναι δυσκολο διοτι εχει δοθει δικαιωμα!

Ειδικα αυτη η αισθηση ειναι που θελει κοινο.

:ph34r: ΕΓΩ! :devil: :-D

Δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με τους άλλους. Είμαι μια ξεχωριστή οντότητα και αγαπώ αυτό που είμαι και αυτά που έχω. Το ότι άλλοι το κάνουν δεν σημαίνει ότι είναι ο κανόνας για τον οποιοδήποτε ή η σωστή στάση ζωης.

Ναι, το ίδιο θα έκανα και ας μην είχε γυρίσει να μη με κοιτάξει κανένας. Είμαι 150% σίγουρη, γιατί το ίδιο έκανα όταν ήμουν πιο μικρή και δεν με κοιτούσε κανένας τοτε. Δεν άλλαξα και ούτε πρόκειται να αλλάξω σε αυτούς τους τομείς.

Και για να το κλείσω αν συγκρίνουμε συνέχεια τον εαυτό μας με τους άλλους και ζούμε και κάνουμε πράγματα μόνο για τους άλλους, δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ πραγματικά ευτυχισμένοι.

Δημοσ.

Μπα, το κρυμμένο μυστικό είναι στο γυμναστήριο λοιπόν.

Προσωπικότητα, μόρφωση, στυλ, χιούμορ ,εξυπνάδα κλπ. δε γ@μιούνται .

Δεν είπα κάτι τέτοιο. Τόσα άλλα ανέφερα.

Προσωπικότητα, χιούμορ, εξυπνάδα μπαίνουν στο "κοινωνική αποδοχή".

Το στυλ και το ντύσιμο θεωρώ πως είναι δευτερεύουσας σημασίας (αλλά σε καμία περίπτωση ασήμαντα), εκτός και αν μιλάμε για ακριβό ντύσιμο, οπότε πάμε στα "λεφτά", ή αν έχεις τελείως χάλια στυλ, οπότε γελάνε όλοι μαζί σου.

Δημοσ.

Δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με τους άλλους. Είμαι μια ξεχωριστή οντότητα και αγαπώ αυτό που είμαι και αυτά που έχω. Το ότι άλλοι το κάνουν δεν σημαίνει ότι είναι ο κανόνας για τον οποιοδήποτε ή η σωστή στάση ζωης.

Ναι, το ίδιο θα έκανα και ας μην είχε γυρίσει να μη με κοιτάξει κανένας. Είμαι 150% σίγουρη, γιατί το ίδιο έκανα όταν ήμουν πιο μικρή και δεν με κοιτούσε κανένας τοτε. Δεν άλλαξα και ούτε πρόκειται να αλλάξω σε αυτούς τους τομείς.

Εισαι! Και εσυ και εγω και ολοι μας.Γνωριζεις ομως οτι υπαρχει ανταγωνισμος,σωστα? Απλως μου εδωσες την εντυπωση για το αντιθετο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εισαι! Και εσυ και εγω και ολοι μας.Γνωριζεις ομως οτι υπαρχει ανταγωνισμος,σωστα? Απλως μου εδωσες την εντυπωση για το αντιθετο.

Ναι, υπάρχει αλλά εγώ δεν το έχω βιώσει και ούτε πρόκειται να παίξω αυτό το παιχνίδι αν τύχει.

Το μόνο ανταγωνισμό που έχω βιώσει είναι στο μπάσκετ, αλλά και πάλι δεν μπήκα σε αυτό το τρυπάκι. Μια χαρά έχει λειτουργήσει μέχρι στιγμής η "τακτική" που ακολουθώ.

Επειδή είναι και αργά και δεν τα πιάνω και γρήγορα, σου έδωσα αντίθετη εντύπωση για ποιο πράγμα;

Δημοσ.

Κάθε γυναίκα έχει τον τύπο της και την ομορφιά της, αρκεί να έχει αυτοπεποίθηση. Πιστεύω ότι τα κοντά μαλλιά πηγαίνουν περισσότερο σε γυναίκες που έχουν όμορφο πρόσωπο/χαρακτηριστικά.

Δημοσ.

Ναι, υπάρχει αλλά εγώ δεν το έχω βιώσει και ούτε πρόκειται να παίξω αυτό το παιχνίδι αν τύχει.

Το μόνο ανταγωνισμό που έχω βιώσει είναι στο μπάσκετ, αλλά και πάλι δεν μπήκα σε αυτό το τρυπάκι. Μια χαρά έχει λειτουργήσει μέχρι στιγμής η "τακτική" που ακολουθώ.

Επειδή είναι και αργά και δεν τα πιάνω και γρήγορα, σου έδωσα αντίθετη εντύπωση για ποιο πράγμα;

Οτι πιστευεις πως δεν υπαρχει ανταγωνισμος και εντυπωσιαστηκα.

Εισαι πλεον σαφης.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οτι πιστευεις πως δεν υπαρχει ανταγωνισμος και εντυπωσιαστηκα.

Εισαι πλεον σαφης.

Οχι, υπάρχει, απλώς όχι στον κοινωνικό μου περίγυρο.

Το βλέπω ας πούμε αλλά να πω την αλήθεια μου κάνει εντύπωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...