De@th L0rd Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Εμένα μου αρέσουν τα κοντά μαλλιά όταν πάνε στη γυναίκα. Τα περιποιημένα έτσι, όχι το αγορε-λεσβιακό λες κ πέρασε κουρείο στρατού. Μου αρέσουν τα σγουρά (όπως της Μαρίας Σολωμού), ειδικά αν είναι κ απόχρωση του κόκκινου. Αν δε είναι κ φυσικά κόκκινα, της κάνω παιδιά!
chill Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Η γυναίκα που θεωρώ το πιο όμορφο πλάσμα σε τούτο εδώ τον πλανήτη τα έχει κοντά http://www.youtube.com/watch?v=FxMtO7HvXzA Μου αρέσει το κοντό αλλά αν δεν είσαι Η γυναίκα δεν είναι για σένα....... Η πλούσια κόμη και οι 100 στρώσεις make up μπορούν να κάνουν και την μπαζόλα να τρώγεται.... Emma σ'αγαπώ 1
ggQQbb Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Η απο πάνω είναι το ομορφότερο πλάσμα στον πλανήτη ?
evabb Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 ας το χοντρυνουμε το πραμα. να λετε και χρωμα αλλα και αν σας αρεσουν ισια η σγουρα οπως διευκρινισε ο συμφορουμιτης πιο πανω.
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μακριά και ίσια, το χρώμα ας είναι οτι να ναι.
KilliK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Η γυναίκα που θεωρώ το πιο όμορφο πλάσμα σε τούτο εδώ τον πλανήτη τα έχει κοντά http://www.youtube.com/watch?v=HGVYreGfX40 3
bluesattack Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 ας το χοντρυνουμε το πραμα. να λετε και χρωμα Ξανθα
chill Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 ας το χοντρυνουμε το πραμα. να λετε και χρωμα αλλα και αν σας αρεσουν ισια η σγουρα οπως διευκρινισε ο συμφορουμιτης πιο πανω. Ξανθά φυσικά.....έως πλατίνα και ίσια Που τις βρίσκεις βέβαια αυτές μέσα στον μαυροτσούκαλο ελληνικό χαμό.......
IHateLove Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Τα μακριά μου αρέσουν , αν και γουστάρω τα αγορο-κορίτσια... δεν μου αρέσουν οι μπούκλες, μου αρέσει το στρωμένο μαλλί και όχι πολύ μακριά...
brickman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 ας το χοντρυνουμε το πραμα. να λετε και χρωμα αλλα και αν σας αρεσουν ισια η σγουρα οπως διευκρινισε ο συμφορουμιτης πιο πανω. Μακρυ μελαχρινο (αλλα πηδαμε και ξανθες) μας αρεσει και σγουρο (λιγο ομως) αλλα και ισιο (το προτιμάμε)
g_alkis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μαύρα ή καστανά. Γεμίσαμε wannabe Σουηδέζες με ύψος 1.60 και sluts με μαλλί πλατίνα. Ίσια ή σγουρά δεν με νοιάζει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα