Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 440
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μονο μακρια ,εστω μέχρι τον ωμο. Μπορει να εχουμε συνηθισει έτσι, αλλα νομιζω πως σε γενικές γραμμες οσες τα εχουν πολυ κοντά εχουν πιο αντρικη συμπεριφορά ειτε λιγο ειτε πολυ,υπαρχουν και εξαιρεσεις οπως σε ολα ομως.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να πει πως μία γυναίκα με μακριά μαλλιά είναι πιο όμορφη από μία με κοντά ή το αντίστροφο.

Το θέμα δεν είναι τα μαλλιά ΜΟΝΟ.

Όπως δεν μπορεί κανείς να πει πως μία γυναίκα με πράσινα μάτια είναι πιο όμορφη από μία άλλη με άλλο χρώμα ματιών κτλ.

Σαν σύνολο αξιολογούνται (εμφανισιακά). Δεν νομίζω κάποιος που προτιμάει ξανθά, μακριά και γαλάζια μάτια εάν δει μία πανέμορφη με κοντά, καφέ μάτια και μαύρα μαλλιά να πει πως δεν είναι όμορφη.

Νομίζω πως τέτοιες ερωτήσεις γίνονται μόνο και μόνο για να καλυφθούν ανασφάλειες που οδηγούν σε εμφανισιακές αλλαγές, τι και εάν η λύση στις πρώτες δεν είναι οι αλλαγές αλλά η συνειδητοποίηση της ομορφιάς που έχει κάθε άνθρωπος.

• Like 3
Δημοσ.
εάν δει μία πανέμορφη με κοντά, καφέ μάτια και μαύρα μαλλιά να πει πως δεν είναι όμορφη.

Ναι αλλα λεμε για το πως τα προτιμάμε. Δηλαδη εαν αυτη που λες τα ειχε μακρυα θα ηταν πολυ πιο ομορφη απ'οτι με κοντα, χωρις να σημαινει οτι και ετσι δεν ειναι ομορφη.

Δημοσ.

Η γυναίκα που θεωρώ το πιο όμορφο πλάσμα σε τούτο εδώ τον πλανήτη τα έχει κοντά

Μου αρέσει το κοντό αλλά αν δεν είσαι Η γυναίκα δεν είναι για σένα.......

Η πλούσια κόμη και οι 100 στρώσεις make up μπορούν να κάνουν και την μπαζόλα να τρώγεται....

Emma σ'αγαπώ :wub:

Αγαπημένο μαλλί έχει η κοπέλα(είναι και όμορφη B) ).... ωστόσο δεν έχω δει ούτε μια να τα φτιάχνει σε αυτό το στύλ δυστυχώς

Δημοσ.

απλα τα πραματα.

Κοκκινο ΦΥΣΙΚΟ (το τονιζω το φυσικό) , μακρια (οχι μεχρι κωλο φαση) , just my 2 cents.

μετα παμε στο ξανθο-καστανο αλλα και παλι μακρυ...τελευταια σε βαθμο προτημησεως τα μελαχρινα.

παραδοξως δεν ειχα ποτε ουτε ξανθο ουτε κοκκινομαλλικο αισθημα.:(

γενικα παντως το κοντο μαλλι μου κανει κατι πολυ πρστυχο και για συγκεκριμενα πραματα....

εξαρταται και τη φατσα παντα βεβαια , αλλα ο κανονας για εμενα ειναι αυτος. :D

Δημοσ.

εγω την γυναίκα την θέλω με μακρύ μαλλί , χτενισμένο πάντα , εκτός οταν ξυπνάει η κάνει μπάνιο κλπ

γιατί αν δεν περιπατείτε το μαλλί ειναι κάπως σαν θάμνος να το πω? τέλος πάντων καταλαβαίνεται τι εννοώ.

το κοντό μαλλί δεν μου αρέσει , ακόμα και αν της πάει δηλώνει ανδροπρέπεια στην συμπεριφορά της και μου αρέσει η γυναίκα να είναι θηλυκό με ήτα κεφαλαίο και όχι αντράκι.

βασικά μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία ?

το τόπικ αναφέρετε συγκεκριμένα στην περιοχή του κεφαλιού ?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...