kostas_tech Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα, πριν από λίγες μέρες είδα την προσφορά του SE Xperia arc S στα Site: Media Markt στην τιμή των 269 ευρώ από τα 399. Δεν είχα σκοπό να πάρω άλλο smartphone (κάτοχος ενός κακόμοιρου Wildfire) μιας και γίνεται η δουλεία μου και με αυτό αλλά μόλις είδα την προσφορά άλλαξα γνώμη. Από τότε που βγήκε το arc το γλυκοκοίταζα αλλά η τιμή του ήταν άπιαστη. Τώρα όμως που βγήκε η αναβάθμιση και τόσο μεγάλη προσφορά λέω να το αρπάξω. Κοιτάξτε, δεν είμαι πολύ απαιτητικός χρήστης και πιστεύω ότι τα 1,4 GHz στον μονοπύρηνο είναι αρκετά και πιστεύω ότι είναι και αρκετά futureproof. Η χρήση του θα είναι Internet, email και κανένα παιχνίδι. Καλά για την σχεδίαση του και την κάμερα δεν μιλάμε. Άψογα. Πιστεύετε ότι είναι μια καλή αγόρα για μένα βάση τις ανάγκες μου? Είναι αρκετά futureproof με single core στα 1,4 GHz? Υπενθυμίζω ότι δεν είμαι τρελός στις απαιτήσεις μου.
barman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 ΟΧΙ να μην το παρεις . Παλιο κινητο με χαλια αναλυση οθονης ( για τα σημερινα δεδομενα) Μαζεψε και αλλα χρηματα και παρε το Nexus Η Sony P Η περιμενε κανα μηνα που θα βγει νεα γεννια κινητων ( οποτε τα παλια θα πεσουν και αλλο τιμολογιακα).
kostas_tech Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. Όπως γνωρίζουμε λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν και εγώ δεν σχεδίαζα να πάρω καινούργιο smartphone γιατί κάνω την δουλεία μου και με αυτό που έχω. Τώρα, στο θέμα μας. Για 279 ευρώ που κοστίζει το arc S πιστεύω ότι είναι ένα καλό smartphone, δεν βάζει και φωτία με την ταχύτητα του αλλά με την χρήση που θα το κάνω δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Για πιο futureproof είδα το Sony Xperia Sole με μικρότερη οθόνη, ίδια ανάλυση αλλά dual core. Εγώ νομίζω πάντως ότι η 854x480 ανάλυση είναι αρκετή στις 4,2 ίντσες. Εσύ ξέρεις περισσότερα σε αυτά και πιστεύω θα με κατατοπίσεις.
barman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μετρητα ΕΧΕΙΣ η απλα θα κανεις ανανεωση παγιου ( συμβολαιου) ;
kostas_tech Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Έχω λογαριασμό στην Vodafone, εταιρικό. Το κινητό σκοπεύω να το πάρω με άτοκες, όσες και να είναι αυτές.
barman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ε τοτε παρε ενα καλο αφου δεν αλλαζεις και συχνα απο οτι καταλαβα συσκευες. Το Arc S ειναι παλιο. Διαλεξε κατι απο τα καινουρια,πηγαινε στα μαγαζια " παιξε" μαζι τους. Γραψε σε ενα χαρτι Ποια σου αρεσαν και μετα μας λες τι και πως. Αφου θα δωσεις που θα δωσεις 280Ε μην τα δωσεις για παλιο μοντελο δεν αξιζει.
kostas_tech Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δηλαδή με λίγα λόγια στα ίδια περίπου λεφτά να προτιμήσω το Xperia Sole ή το U ε? Έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο μέχρι 300 ευρώ? Εγώ θέλώ ένα απλό κινητό, όχι κάτι πολύ δυνατό. Δεν κάνω εγώ σκληρή χρήση.
barman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Αναμεσα σε Sole και U τα οποια ειναι ιδια θα κοιταξεις πιο μεγεθος οθονης σε βολευει. Μεχρι 300Ε Δεν υπαρχει κατι αξιολογο φιλε. Βαλε αλλα 45Ε τι ψυχη εχουν και παρε το Sony P . Διπυρηνο με 8αρα καμερα και καλη μπαταρια. Πηγαινε ομως να τα δεις φιλε μου δεν γινεται δουλεια ετσι. Τσεκαρετα ΟΛΑ για να δεις πιο σε βολευει στο χερι,αυτο ειναι το βασικο. Αν εχεις καλο κινητο θα κανεις πολλα πραγματα πιστεψε με...Εγω πλεον σπανια καθομαι στον υπολογιστη ολα γινονται απο το κινητο ( σχεδον).
kostas_tech Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Από θέμα οθόνης με ενδιαφέρει όσο το δυνατό ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ. Έχω κουραστεί με τις μικροσκοπικές οθόνες. Φυσικά και θα τα δώ από κοντά, τα Media Markt της Πυλαίας είναι κοντά στην πόλη μου. Πάντως αν θυμάμαι καλά το arc S είχε βγεί το κινητό με την καλύτερη κάμερα. Το P το βρίσκω πολύ ακριβότερα σε μεγάλα καταστήματα.
barman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δηλαδη θες να παρεις Arc S λογο καλυτερης καμερας ; 345Ε το πηρα εγω απο media πυλαιας. Εχει αρκετα κομματια ακομα. Αν σε ενδιαφερει η καμερα παρε το Arc S αλλα νομιζω οτι δεν τραβαει Full HD video.
kostas_tech Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Όχι μόνο για την πολύ καλή του κάμερα αλλά και για τον αρκετά δυνατό επεξεργαστή, την καλή οθόνη, την συνδεσιμότητα HDMI και την ποιότητα της Sony. Όντως, δεν τραβάει σε FHD αλλά σε 720p που μου αρκεί. Πότε έκανες αυτήν την αγορά εσύ? Έμεινες ευχαριστημένος? Μπορείς να πληροφορηθείς αν έχει τεμάχια τώρα στην Πυλαία γιατί δεν μπορώ αυτήν την στιγμή?
barman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Εαν νομιζεις οτι τα εχει ολα αυτα φιλε παρτο. καλη αγορα ! Εγω εχει 8 μερες περιπου. Μια χαρα ολα δεν εχω προβλημα. Λογικα θα εχει -παρτους κανα τηλεφωνο.
kostas_tech Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Χαχαχα, το έχω δοκιμάσει και σου λέω για τις ανάγκες μου είναι ό,τι πρέπει. Εντάξει, εσένα μπορεί να μην σε εντυπωσίασε γιατί έχεις συνηθίσει δυνατά smartphones. Όποτε έχω ευκαιρία θα περάσω, μπορεί να το κάνω και κράτηση online. Πάντως, πιστεύω ότι το μόνο σοβαρό μειονέκτημα είναι ο μονοπύρηνος επεξεργαστής αλλά για την χρήση που θα το κάνω δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα.
christs Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 φιλε τα παιδια εχουν δικιο που σου λενε οτι το arc s σ αυτη την τιμη αποτελει μια κακη αγορα, γιατι ειναι ενα παλιο κινητο. Προτιμησε καποιο καινουριο, απ αυτα που προταθηκαν, αν θελεις. Αν ομως κολλησες στο arc s, ok.
kostas_tech Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Εντάξει, είναι ένα κινητό του 2011, αλλά στα ίδια λεφτά το μόνο "καλύτερο" που μπορώ να βρώ είναι το Xperia Sole, που έχει μικρότερη οθονη και μικρότερη κάμερα. Πάρα τον dual core που φένεται να είναι πολύ πιο laggy από ότι το arc S στον browser. Για τις απαιτήσεις που έχω το arc S με καλύπτει και στα ίδια λεφτά δεν έχω ενναλακτική. Μπορεί να είναι παλίο αλλά τα χαρακτηριστικά του είναι ο,τι πρέπει για μένα. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα