Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει, είναι ένα κινητό του 2011, αλλά στα ίδια λεφτά το μόνο "καλύτερο" που μπορώ να βρώ είναι το Xperia Sole, που έχει μικρότερη οθονη και μικρότερη κάμερα. Πάρα τον dual core που φένεται να είναι πολύ πιο laggy από ότι το arc S στον browser.

Για τις απαιτήσεις που έχω το arc S με καλύπτει και στα ίδια λεφτά δεν έχω ενναλακτική. Μπορεί να είναι παλίο αλλά τα χαρακτηριστικά του είναι ο,τι πρέπει για μένα. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις.

εγω φιλε μου που το εχω το κινιτακι ειναι τελειο εχει παρα πολυ καλη καμερα...αλλα ενταξει τρωει κολιματτακια αννν τουπερασεις πολλες εφαρμογες αλλα για τα λεφτα που το εχουν τωρα ειναι πολυ καλη προσφορα και πιστευω για την χρηση που θεσ θα σε καλυψει ανετα βεβεα και το sole ειναι πολυ καλο μιασ και εχει dual core εγω θα σου ελεγα να το παρεις ειμαι πολυ ευχαριστημενος....
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φιλαράκι. Όταν λές "τρώει κολλήματα" εννοείς ότι crashαρουν εφαρμογές ή απλώς ότι laggαρει λίγο? Γιατί δεν σχεδιάζω να του περάσω πολλές εφαρμογές. Το πολύ-πολύ 2-3 ταινίες. Επίσης, έχεις το arc ή το arc S?

Δημοσ.

Τσεκαρε και στα 250 το Nexus S απο το Πλαισιο.. Το πηρε ο κολλητος μου που ηταν σε μια ιδια κατασταση με εσενα και εχει και Jelly Bean και ειναι απολυτα ικανοποιημενος. Μαζι και χαρτες δωρο.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει στο Πλαίσιο και σχεδόν πουθενά αλλού. Έτσι κι αλλίως σε κάτι συγκριτικά που είδα το arc (όχι το arc S) ήταν καλύτερο στον browser χωρίς κολλήματα σε σχέση με το Nexus S που συνέχεια κολλούσε. Μάλλον για το arc S θα πάω.

Δημοσ.

Έχω διαβάσει ότι το arc S τρώει κολλήματα με την ics και το ξανσκέφτομαι για το Sole. Είδα όμως σε κάτι βίντεο ότι ο browser δεν είναι πολύ smooth και ότι τρώει αρκετά κολληματάκια, χειρότερος και από του arc S που πηγαίνει πολύ καλά σε αυτόν τον τομέα, . Τι έχετε να πείτε για το Sole?

Δημοσ.

Έχω διαβάσει ότι το arc S τρώει κολλήματα με την ics και το ξανσκέφτομαι για το Sole. Είδα όμως σε κάτι βίντεο ότι ο browser δεν είναι πολύ smooth και ότι τρώει αρκετά κολληματάκια, χειρότερος και από του arc S που πηγαίνει πολύ καλά σε αυτόν τον τομέα, . Τι έχετε να πείτε για το Sole?

το περιμενω απο τον κοτσοβολο,θα σου πω εντυπωσεις!

Δημοσ.

Έχει το sole ο αδερφός μου και το ξέρω αρκετά το κινητό. Είναι πολύ όμορφο και γρήγορο αν και ο browser είναι λίγο αργός και πιστεύω πως με την ics που θα πάρει σε λίγες μέρες θα πετάει.Μάλλον θα πάρει και jb οπότε είναι ένα ακόμα +. Οπότε σου προτήνω να πας για sole που θα έχει περισσότερη υποστήριξη από την εταιρεία.

Δημοσ.

Σήμερα πήγα και τα είδα όλα από κοντά. Δεν βρήκα το Sole, αλλά βρήκα το U και το arc S. Θεώρησα πως είναι σχεδόν το ίδιο με το Sole, επειδή έχουν ίδιο επεξεργαστή και κάμερα. Βέβαια, το U έχει μικρότερη οθόνη, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Στα menu έτρεχαν και τα 2 πολύ γρήγορα και απροβλημάτιστα, όπως και στα live wallpapers. Η μεγάλη διαφορά είναι στον browser. Εκεί, το διπύρηνο U έκανε πολλά "σπασίματα" στο skrolling των full pages, και στο zoom. Το arc S ήταν πολύ καλύτερο στον browser, δεν κολλούσε πολύ ούτε στο scrolling ούτε στο zoom και ήταν πολύ πιο άνετο με την 4,2 οθόνη. Με βόλεψε περισσότερο το arc S και μάλλον αυτό θα πάρω. Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μου και την χρήση που θα το κάνω.

Επίσης, το προτίμησα επειδή με την 4άρα οθόνη οι ταινίες που θα βλέπω θα είναι πολύ καλύτερες και δεν θα κουράζουν.

Δημοσ.

απο οτι καταλαβα σου εχει αρεσει το arc s παρα πολυ και οτι και να σου πουμε δεν βλεπουμε να παιρνεις καποιο αλλο(και εγω το ιδιο θα εκανα θα επαιρνα το samsung galaxy s plus) αλλα αν αλλαζεις κινητο κθε 1-2 χρονια ενταξει ειναι αλλα αν δεν παρεις κινητο για πιο πολλα χρονια καλυτερα το sole.το arc s παλιο μοντελο.

Δημοσ.

αυτό το πρόβλημα με τον Browser υπάρχει και στο Sony Xperia P?

Γενικά έχω να πω ότι το Arc S σαν Design είναι respect!

Μην πάτε για U παιδιά, μικρή οθόνη!!! τα κινητά αυτά τα έχουμε και για καμιά photo, να ευχαριστιόμαστε... άρα μην πέσετε κάτω από 4"

• Like 1
Δημοσ.

Ο browser του Sole είναι μια χαρά. Αν δεν σας βολεύει υπάρχουν τόσοι στο android market. Γι αυτο εχουμε... android!

Όσο για το Arc S είναι απλά μια κακή αγορά σε αυτά τα λεφτά κι ας είναι... προσφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Βεβαια μη ξεχνατε οτι τα Xperia U, S, P δεν παιρνουν και καρτα μνημης...

δεν σου φτάνουν 8/16/32GB ?

Ρε παιδιά, γιατί το Arc S(260e) είναι πιο φθηνό από το Arc (375e) ()skroutz prices) ? Μήπως είναι ελαττωματικό μοντέλο ;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...