kostas_tech Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί πολύ απλά θέλουν να "διώξουν" το arc S από την αγορά, λόγω ότι ήρθε η νέα ναυαρχία της Sony, το S. Ακόμα, το arc δεν το είδα σε κανένα μεγάλο κατάστημα, μόνο σε e-shop. Ελλατωματικά μοντέλα δεν μπορεί να δίνουν, γιατί δεν τους συμφέρει.
kostas_tech Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα σας και πάλι παιδία. Μόλις είδα την προσφορά της Ηλεκτρονικής στο Sony Xperia P στα 349Ε άλλαξα γνώμη: http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/telephony/cellphones/sony-xperia-p-lt22i-silver.php Από ό,τι έχω δεί, το arc S είναι αρκετά πίσω σε πολλούς τομείς, όπως της ταχύτητας και της ανάλυσης οθόνης, πράγματα που στο P είναι από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του. Έπισης, είναι πιο futureproof με διπύρηνο στο 1GHz και με τεχνολογία οθόνης WhiteMagic την κάνει ΚΟΡΥΦΑΙΑ. Έχει και ίδια κάμερα με το arc S, στα 8MP με ExmoR και Sweep Panorama. Πιστεύετε ότι αξίζει τα 80 ευρώ περίπου παραπάνω από το arc S? Με το Xperia P μπορούν να μου κάνουν και 6 άτοκες ένω στο arc S όχι.
koularasss Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 πιστευω οτι αξιζει να παρεις το p παρα το arc s.
kostas_tech Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδία, όλα καλά με το Xperia P, και γρήγορο και με κορυφαία οθόνη. Το μόνο που με απασχολεί, είναι ότι σε βιντεάκια που είδα laggarei αρκετά σε βαρίες ιστοσελίδες. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις ανησυχίες μου. Βέβαια, θα το δοκιμάσω πριν το πάρω. Σε όλα τα άλλα το κινητό είναι κορυφή, στην κάμερα, στην οθόνη και στην ταχύτητα των εφαρμογών.
Grey Warden Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδία, όλα καλά με το Xperia P, και γρήγορο και με κορυφαία οθόνη. Το μόνο που με απασχολεί, είναι ότι σε βιντεάκια που είδα laggarei αρκετά σε βαρίες ιστοσελίδες. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις ανησυχίες μου. Βέβαια, θα το δοκιμάσω πριν το πάρω. Σε όλα τα άλλα το κινητό είναι κορυφή, στην κάμερα, στην οθόνη και στην ταχύτητα των εφαρμογών. Κατ αρχας αν δεν σε καλύπτει ο στοκ server, βάζεις καποιον άλλο. Αλλά αυτό που λες περι λαγκαρίσματος το έλεγες και για το Sole και δεν ισχύει επουδενί. Δεν ξέρω αν έχεις ξανασερφάρει σε smartphone. Το πόσο γρήγορα ανοίγει μια σελίδα εξαρτάται από την σύνδεση ίντερνετ όπως συμβαίνει και με τα pc.
IHateLove Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Κατ αρχας αν δεν σε καλύπτει ο στοκ server, βάζεις καποιον άλλο. Αλλά αυτό που λες περι λαγκαρίσματος το έλεγες και για το Sole και δεν ισχύει επουδενί. Δεν ξέρω αν έχεις ξανασερφάρει σε smartphone. Το πόσο γρήγορα ανοίγει μια σελίδα εξαρτάται από την σύνδεση ίντερνετ όπως συμβαίνει και με τα pc. μην παίρνεις και όρκο, μιλάμε για Smartphone, μικρή ΡΑΜ, μικρές συχνότητες, & επεξεργαστής επίσης, low cash, όταν εσύ πας να φορτώσεις μια σελίδα με 10 εικόνες μέσα στο sphone φαίνεται η διαφορά!... ζορίζονται, δεν το κάνουν και με άνεση όπως τα ΠΣ μιλάμε και για Java, άστα να πανε φίλε...
Grey Warden Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 μην παίρνεις και όρκο, μιλάμε για Smartphone, μικρή ΡΑΜ, μικρές συχνότητες, & επεξεργαστής επίσης, low cash, όταν εσύ πας να φορτώσεις μια σελίδα με 10 εικόνες μέσα στο sphone φαίνεται η διαφορά!... ζορίζονται, δεν το κάνουν και με άνεση όπως τα ΠΣ μιλάμε και για Java, άστα να πανε φίλε... Ναι αλλά μιλάμε για Sole και P που είναι διπύρηνα. Από την εμπειρία μου με το Sole δεν υπάρχουν κολλήματα ή λαγκαρίσματα. Δηλαδή σε αυτή τη περίπτωση τι κάνεις; Βλέπεις πως υποτίθεται λαγκάρουν τα διπύρηνα και πας στο μονοπύρηνο επειδή έτυχε να δεις σε καποιο video (!) οτι δεν λάγκαρε.
IHateLove Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 ναι, διπύρηνα στα 1GHZ, δηλαδή άμα βγάλω επεξεργαστή 8πύρηνο στα 100MHz θα είναι καλός; το ίδιο με την ΡΑΜ, αν βγάλω 10ΓΒ ΡΑΜ με συχνότητα 50ΜΗζ θα είναι καλή η μνήμη? αλήθεια, τι συχνότητες παίζουν στις ΡΑΜ των smartphones?
Grey Warden Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 ναι, διπύρηνα στα 1GHZ, δηλαδή άμα βγάλω επεξεργαστή 8πύρηνο στα 100MHz θα είναι καλός; το ίδιο με την ΡΑΜ, αν βγάλω 10ΓΒ ΡΑΜ με συχνότητα 50ΜΗζ θα είναι καλή η μνήμη? αλήθεια, τι συχνότητες παίζουν στις ΡΑΜ των smartphones? E τώρα δουλευόμαστε; Τι σχέση έχει ο χρονισμός στο 1ghz με 100mhz; Είναι δυνατόν διπύρηνο κινητό να παρουσιάζει κολλήματα; Και μιλάμε τώρα σε σύγκριση με μονοπύρηνο Arc S, όχι με το S 3.
vrwmiaris Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν υπάρχει περίπτωση διπύρηνο να κολλάει Σγουαιπτ από το SII μου με τη χρήση Insomnia App
IcemanGr71 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ πάντως ένα Arc (όχι Arc S) έχω και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... ούτε κολλήματα ούτε τίποτα... Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω αυτή τη μανία των 2 ή 4 πυρήνων.... ώσπου να βγουν εφαρμογές για να εκμεταλευτούν τις δυνατότητες.... θα έχουν βγει άλλα 500 διαφορετικά κινητά και θα έχουμε φτάσει στους 16 πυρήνες.... Τα ίδια κάνει ένα κινητό του 2011 με ένα του 2012.... απλά έχει καλύτερη CPU και λίγο ίσως μεγαλύτερη ανάλυση... Ε και....
koularasss Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 και παλι,αλλο δυπυρηνα αλλο μονοπυρηνα,και πιστευω για να παιρνει ενα τοσο ακριβο κινητο στις μερες μας δεν θα το αλλαξει σε 1-2 χρονια,θα το θελει παραπανω.το arc s ενα το πολυ δυο χρονια ακομα θα τρεχει χωρις κολληματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα